Menjalankan perniagaan produk kesihatan lelaki dan wanita secara atas talian pada harga yang terbaik. Juga menawarkan program DROPSHIPPING bagi yang berminat memulakan perniagaan atau menambah produk-produk jualan anda. Kami juga pemborong & pengedar aktif untuk produk lain seperti CADAR, TELEKUNG, DINNER SET, PAKAIAN SUKAN, KRAFTANGAN DAN TUPPERWARE.

MAAJUN ANGGUN BISTARI (MAB) TERMURAH DI PASARAN..!!!

Ingin Merancang Kehamilan Secara Tradisional???


ANDA SEMAKIN HAMPIR DENGAN JAWAPAN YANG ANDA CARI SELAMA INI..
MAAJUN ANGGUN BISTARI - MAB - FAMILY PLANNING
Dijamin 100% dengan syarat ikut disiplin dan syarat yang ditetapkan.
Telah diamalkan tradisi keluarga sejak 20 dulu.
Lihat testimoni2 di akhir posting ini.
.
MAB botol terbaru lebih berkualiti dan kedap udara. Memastikan  stok anda sentiasa fresh dan tahan lama.

maajun anggun bistari
MAB packaging lama sudah tidak ada lagi dalam pasaran.
Maajun Anggun Bistari ini tidak dijual di mana2 kedai ubat atau farmasi.
Kepada sesiapa yg sedang menggunakan produk moden, anda dipelawa utk mencuba kaedah tradisional ini pula. Then, boleh buat perbandingan antara kedua-duanya.

Maajun Anggun Bistari membetulkan semula perjalanan period supaya ianya datang normal/teratur setiap bulan. Berasa sihat dan bertenaga disamping dapat menikmati khasiat-khasiat kesihatan lain. Dengan MAB akan selesa sekali dalam merancang keluarga.

Ketahuilah, telah ramai yang telah bertukar merancang keluarga dari kaedah moden ke MAB. Mereka amat berpuas hati dengan produk muslim ini. Berbagai masalah penyakit yang dihadapi sebelum ini dapat diselesaikan setelah mengamalkan MAB.

1. Kacip Fatimah
2. Serapat
3. Senduduk
4. Inai
5. Manjakani
6. Habbatus Sauda
7. Rempah Ratus

MAAJUN ANGGUN BISTARI - MAB -FAMILY PLANNING
TELAH DIPERCAYAI OLEH KEBANYAKAN WANITA-WANITA MALAYSIA..
KINI GILIRAN ANDA!!!

EKSKLUSIF! PERTAMA SEUMPAMANYA DI PASARAN.

SMS / WASSAP - 019-2696917

Khasiat - Khasiat Maajun Anggun Bistari
1. Merancang keluarga & merancang kehamilan.
2. Merawat keputihan yg teruk.
3. Mengecut dan merapatkan saluran peranakan.
4. Membuang darah kotor atau toksin melalui darah haid.
5. Menstabil hormon kewanitaan dlm badan-mencantikan kulit.
6. Melancarkan aturan haid setiap bulan.
7. Melancarkan perjalanan darah.
9. Melawaskan pembuangan air besar
10.Kawal kolesterol dalam darah
11.Mencantik dan menegang payu dara
12. Menambah tenaga
13. Merapat hubungan suami isteri

1 BOTOL - 21 BIJI MAAJUN (MAKAN SELAMA 21 HARI)
* PANTANG - Perlu kurang atau elakkan mengambil air kelapa atau air tebu krn ianya dikatakan mampu meneutralkan keberkesanan MAB jika untuk tujuan merancang.


**DIJAMIN ORIGINAL

Berkuatkuasa 1 Jun 2013, harga Maajun Anggun Bistari akan dinaikkan sedikit dari pada RM15.00 sebotol ke RM18.00. Ini adalah disebabkan oleh :-

- Kenaikan harga bahan mentah.
- Mendapat pengesahan keselamatan kandungan yang bebas merkuri dan steriod.
- Botol baru yang lebih berkualiti dan kedap udara untuk memastikan setiap sebiji MAB yang anda makan sentiasa dalam keadakan segar. Juga tampak menarik.

HARGA TERKINI
RM18.00 - (Pos Laju WM-RM6.00 / EM RM10.00)


Harga Borong Maajun Anggun Bistari

SMS / WASSAP - 019-2696917

*Untuk membaca panduan menyertai kami sebagai subdealer di kawasan anda, sila klik link ini,
SYARAT-SYARAT SEBAGAI SUBDEALER.
.
ANDA JUGA BOLEH MENDAPATKAN MAB INI DRPD SUB-DEALER KAMI DI :-
PERHATIAN : Sila hubungi/sms kami untuk mengetahui no telefon agen-agen yang berada di kawasan anda.
.

SENARAI PENGEDAR MAAJUN ANGGUN BISTARI (MAB)
.
KUALA LUMPUR
1)Ika - Ampang Park, KLCC - 012-2225056
2)Suhana - Cheras -
3)Yati - Jln Yap Kwan Seng, KLCC - 012-3936331
8) Asmawati - Jln Peel, Jln Istana

SELANGOR
1) Mas - Selayang - 019-2386002
2)Ika - Bdr Tun Razak, Bdr Tasik Selatan - 012-2225056
3)Liza - Petaling jaya - 018-3772407
4)Izwani - Kajang - 012-2522335
5)Nadzirah - Petaling Jaya - 012-3928886
6)Nis Hada - Kajang - 019-6581709
7)Fatimah - Shah Alam - 013-4423616
8)Nis Hada - Tmn Tenaga, Kajang
9)Zahasliza - Mines - 014-7396979
10)Iezhan - Salak Tinggi - 016-9783275
11)Rynna - Ampang
12)Ninie - Sg Buloh
13)Badariah - Sg Buloh

PUTRAJAYA
1) Iezhan - JPM, Putrajaya - 016-9783275
2) Kamariah - Komplek D, Putrajaya - 019-6597681
3)Nis Hada - Putrajaya - 019-6581709

JOHOR
1) Amela - Kulaijaya - 017-8227830
2) Saadiah - Kota Tinggi - 012-7404143
3)Ruhasni - Batu Pahat - 017-7138978
4)Julia - Kempas Baru, J.Bahru - 011-12240930
5)Rafidah - Skudai - 016-7112162
6)Kartini - P. Gudang - 013-7021275
7)Norhainizilah - Bt. Pahat - 012-7605004
8)Norizah - Pontian - 017-8263469
9) Zuhaizy - J.Bahru
10) Nora - Senai

MELAKA
1) Pn. May - Alai - 016-4214103

2) Samilah - Jasin, Asahan

PAHANG
1)Chubbygirl - Bentong - 017-9629822
2)Norazlin - Kuantan - 017-9858028
3)Nor Hayati - Rompin
4)Roza - Temerloh - 019-9235851
5)Atiah - Jengka - 019-2034468
6)Shakina - Kuantan - 013-2126952
7)Umi - Chini - 019-9027426

N.SEMBILAN
1) Wanie - Bdr Sri Sendayan - 019-6086380
2)Hamidah - Seremban - 019-6538199

PERAK
1) Faridah Hanum - Ipoh - 019-5590499
2) Zura - Batu Gajah

P.PINANG
1) Norliza - Bukit Mertajam
2) Zawiyah - Bayan Lepas - 013-4089854

KEDAH
1)Norliza - Sg Petani
2)Ustaz Zahir - Jitra

KELANTAN
1) K.za - Kota Bharu - 019-9820925
2) Linie - Ketereh, Kok Lanas, Machang, Pasir Putih - 011-15728502

TERENGGANU
1)Akma - K. Terengganu - 019-2469621
2)Norshazila - Setiu, Kerteh, Paka
3)Aishah - Manir, K. Terengganu - 018-9052655
4)Rohaya - Besut - 017-9560415
5)Azean - Batu Rakit

PERLIS
1) Amy - Arau - 019-5970879

SABAH
1)Folerisa - Sandakan - 0165832017
2)Saintim - Kota Belud - 019-8571008
3)Susyana - Keningau - 014-8688863
4)Jainisah - Kota Belud - 013-5454729
5)Misiah - Samarahan - 013-8440179
6)Afiza - Papar
7)Halisah - Keningau
8)Celestine - Ranau

SARAWAK
1)Yusnaini - Petrajaya
2)Fauziah - Bintulu, Kuching
3)Kharmiza - Bintulu - 019-4593383
4)Muliati - Bintulu - 013-8320832
5)Nazirah - Sibu - 013-8214094
6)Roselin Simau - Mukah /Dalat/Balingian - 012-8926756

BRUNEI
1)Zuriah - Brunei

SINGAPURA
1) Hubungi kami untuk menjadi subdealer

INDONESIA
1) Hubungi kami untuk menjadi subdealer

Konsep atau cara tindakbalas MAAJUN ANGGUN BISTARI

Apabila anda mengambil MAB, ianya akan bertindak merawat penyakit terlebih dahulu. proses ini dinamakan tindakbalas awal. MAB akan bertindak membetulkan sistem dalam badan supaya ianya berfungsi dengan baik. Bahagian yang akan berlaku proses rawatan adalah seperti pada bahagian peranakan/mencairkan lemak/kolestrol/toksin dalam darah. apa yang MAB buat adalah ia akan mencairkan darah period lama, nifas lama yang tidak keluar habis semasa tempoh berperiod/berpantang (bagi yang bersalin).
.
Darah ini biasanya berwarna hitam/coklat. Banyaknya darah yang keluar adalah bergantung kepada tahap kesihatan masing-masing. Jika anda sudah lama tidak berperiod/period pendek bermakna banyaklah darah kotor yang disimpan dalam peranakan tersebut. Pada peringkat ini,anda akan didatangi kekerapan period yang tidak menentu kerana MAB sedang merawat peranakan anda.

Selepas selesai tempoh itu, anda akan melalui peringkat keserasian dengan MAB. Pada tahap ini, period akan kembali normal, maksudnya apabila habis saja 21 biji, besoknya period akan datang. Pada tahap ini, MAB sudah serasi dengan anda kerana proses rawatan sudah selesai..Selain dari darah kotor seperti di atas, lemak/kolestrol/toksin dalam badan/darah akan dipecahkan dan dibuang bersama najis air besar. Pada masa ini anda akan mengalami kekerapan membuang air besar dan melepaskan angin (kentut)
.
Darah period yang lama ini seharusnya dikeluarkan kerana ianya memberi implikasi kepada anda dalam jangka masa panjang. Antara risikonya ialah terdedah kepada fibroid/cyst/barah pangkal rahim. Jika darah lama ini dapat dikeluarkan insyaAllah risiko kepada penyakit tersebut adalah rendah. Dengan kata lain, MAB adalah satu ikhtiar utk mengelakkan kemunculan penyakit tersebut.
.
LAIN-LAIN KEISTIMEWAAN Maajun Anggun Bistari
.
MELAMBATKAN MONOPAUS/MENGEMBALIKAN PERIOD BAGI ORANG YANG TELAH MONOPAUS
Dengan mengamalkan MAB, anda tidak akan monopaus di usia yang terlalu awal aiatu sekitar 40 an. Biasanya hormon kewanitaan dikeluarkan oleh otak kita dengan aktif pada usia remaja sehinggalah sekitar usia 30an, disebabkan faktor usia, stress dan tekanan hidup, otak kita menjadi kurang berkupayaan merembeskan hormon tersebut untuk badan, jika masalah ini tidak diatasi dengan baik kita menjadi cepat tua dan akhirnya mempercepatkan monopaus.Keadaan ini akan menimbulkan kesan yang tidak baik dalam hubungan rumahtangga. Hubungan seksual juga menjadi tidak harmoni. InsyaAllah dengan mengamalkan MAB masalah tersebut dapat di atasi dengan baik
.
MAB SEBAGAI IKHTIAR MENDAPATKAN ANAK
Biasanya orang yang mempunyai masalah period/senggugut adalah sukar untuk mengandung. berkemungkinan orang seperti ini mempunyai masalah dalaman pada peranakan seperti terdapatnya blocking pada peranakan seperti period tak keluar habis/keputihan. Keadaan seperti ini akan menghalang perjalanan sperma lelaki menuju ke rahim untuk bercantum dengan benih perempuan. Dengan mengamalkan MAB, ianya mengeluarkan blocking tersebut supaya perjalanan sperma menjadi lancar. Dengan itu proses penghamilan akan lancar.
.
SESUAI UNTUK WANITA BERUMUR/WARGA EMAS
MAB ini bukan sahaja untuk wanita muda malah ianya sesuai kepada waita yang berumur 50an ke atas. Bagi golongan berumur/warga emas ianya tidak dapat mengembalikan period lagi, cuma hanya boleh mendapat khasiat2nya seperti melancarkan peredaran darah, memberi tenaga, lawas, menghilangkan kebas2 dan sebagainya.


SIMPTOM AWAL/SEMENTARA TINDAK BALAS RAWATAN MABBuat anda yang baru mengambil MAB… berikut disenaraikan antara tindakbalas proses rawatan MAB.. (hanya segelintir sahaja yang mengalami simptom2 ini)

>>Period menjadi lintang pukang..
-period mungkin akan berlanjutan lebih dari 7 hari…
-ada juga kes yang period datang 4 hari.. then stop 2 hari.. then datang semula..
pada masa ini MAB dalam proses merawat darah kotor dalam peranakan..dan darah tu dikeluarkan melalui period..

>>Rasa Mengantuk…
-Selalunya akan di rasai pada yang mengambil MAB pada waktu pagi..
-Pada yang ambil malam… tentu tak perasan simptom ni sebab lepas makan MAB.. memang nak tidur..

>>Kerap kencing/buang air besar/ kentut….
- MAB tengah buat kerja buang angin dan toksin.

>>Pening kepala
- Adakalanya boleh membawa sampai demam
**MAB ni agak panas.. so disarankan banyakkan minum air masak.

>>Rasa berdenyut pada payu dara…
- Ada yang berasa denyutan yang menyakitkan sehingga tak boleh nak pakai baju dalam
- Situasi begini selalunya di alami jika kita hampir didatangi period..begitulah juga dengan MAB.. bermakna, MAB sedang merawat tubuh kita
- Salah satu fungsi MAB.. menegangkan payudara.. so denyutan tu bermakna.. payudara semakin menegang.. wow.. mengancam la lepas ni.. hehehe


APAPUN ANDA TAK PERLU RISAU KERANA SIMPTOM-SIMPTOM INI HANYA SEMENTARA…Tempohnya bergantung pada HORMON, tahap kesihatan dan ketahanan tubuh masing-masing…

OLEH ITU… diharap semua pengamal-pengamal MAB dapat bersabar terhadap tindak balas rawatan MAB ini…

Setiap usaha itu perlu ada kesungguhan untuk mencapai tahap kejayaan yang diinginkan…


MAB SEBAGAI FAMILY PLANNING SEMULAJADI
Dari segi saintifiknya bagaimana MAB boleh bertindak sebagai family planning……..

1) Apabila kita makan MAB ianya ia akan meningkatkan temparature (suhu) badan dalam tempoh 24 jam. Suhu ini akan membuat satu invironment pada sekitar rahim kita (tempat pertemuan benih lelaki n perempuan) dimana pada suhu ini ianya akan membuatkan benih lelaki dan perempuan tidak aktif untuk bercantum (persenyawaan) untuk membentuk embrio (janin). Dengan kata lain chances utk pregnt adalah zero pada suhu ini.

2) Untuk pengetahuan dari ilmu kajian biologi benih(ovum) yg dihasilkan cuma ada hayatnya (umur) sehingga 24 jam sahaja. Jika benih ini tidak dapat bersenyawa dalam tempoh 24 jam ini maka ianya akan mati sendiri. Ini ada ketetapan umur benih sejak azali lagi yang Allah jadikan.

3) Jadi relate dgn maklumat diatas sebabt u lah MAB hanya dibuat berfungsi setakat 24 jam sahaja. Tujuannya supaya menyamai umur benih. Jadi dlm zon yang tidak selesa tu ia tidak berupaya utk combine dgn couplenya maka lepas tempoh 24 jam ia pun matilah sendiri n pada hujung bulan (time rest 7 hari) ia akan keluar melalui period. Jadi kalau dalam tempoh 24 jam tu kalau ia berjaya combine maka proses persenyawaan akan berlaku dan akhirnya membentuk embrio (janin)…. pregnant la jawabnya.

Kerana inilah MAB ni perlu makan ikut aturan dgn gap masa yg betul. +/- 2 jam adalah dikira 100% selamat. Jika tak ikut displin ni maka selepas 24 jam suhu badan akan normal dan benih akan kembali aktif n dlm zon yang selesa maybe ia berupaya untuk melakukan persenyawaan maka terpregntlah bagi org yg makan main2/lupa/tak ada displin.

4) Satu biji itulah dose yang betul utk membuat temperature yang tepat. Jika dilebihkan dose nnt blh membawa risiko lain pula kecuali kes lupa shj. So… itulah konsep family planning yg mudah utk difahami. Tidak ada chemical just ramuan rempah2 n herba tertentu sudah memadai.


Aturan Makan MAB (Panduan disertakan dengan setiap pembelian)
1. Bagi yang lepas pantang, mula makan hari ke 44 lepas bersalin
2. Bagi yang merancang sendiri, mula makan pada hari ke 3, 4 atau 5 period.
3. Bagi yang ambil pil perancang ingin bertukar ke MAB, habiskan pil tersebut dan semasa hendak ganti pil, terus ganti dengan MAB dan tak perlu lagi tunggu period.. MAB juga boleh makan bersama pil
4. Bagi yang sedang merancang menggunakan cara IUD, kaedahnya seperti berikut:
i) Kes yang tidak ada period, dapat MAB boleh terus makan
ii)Kes IUD yang belum expired dan ada period, mula makan pada hari ke 3, 4 @ 5 period. Bila IUD sudah expired nanti boleh putuskan sama ada nak teruskan pakai IUD atau MAB sahaja
5. Bagi yang sedang merancang menggunakan Injection, Kaedahnya seperti berikut:-
i) Kes belum/baru expired, dapat MAB boleh terus makan pada hari ke 3,4 @ 5
ii)Bagi yang tak period, dapat MAB boleh terus makan. Selepas expired injection, boleh putuskan utk terus sambung injection atau MAB sahaja.
6. Makan 1 biji sahaja sekali sehari sama ada pagi/malam setiap hari selama 21 hari. Selepas habis, REHAT selama 7 hari dan selepas itu sambung botol ke 2 dan seterusnya. Contohnya: Jika pil yang terakhir makan hari sabtu, maka sambung semula botol ke 2 pada hari sabtu minggu seterusnya. Jika makan pagi, botol ke 2 pun teruskan ambil pagi.. begitu juga jika ambil malam.
7. Bagi kes lupa makan, cara adalah seperti berikut:-
i) Lupa makan waktu malam, pagi esok ambil 1 biji sebagai ganti, jika masih juga lupa, maka malam kena ambil 2 biji sekali.
ii) Lupa makan pagi, malamnya ambil 1 biji sebagai ganti, jika masih lupa, maka pagi esok kena ambil 2 biji sekali.

Peringatan
Utk mengambil MAB bagi merancang keluarga, MAB hanya memberi perlindungan sehingga tempoh 24 jam sahaja. Oleh itu berhati-hati tempoh gap makan supaya tidak melebihi 24 jam, jika syarat ini tidak dipatuhi ianya kurang berkesan utk dijadikan family planning.
Jika sedang makan MAB didatangi period, jangan berhenti, terus habiskan 21 biji dan berhenti selama 7 hari sebelum sambung semula botol seterusnya.

Di awal pengambilan, MAB ni tidak boleh campur makan dengan ubat/produk berasaskan herba.. dikhuatiri akan menjejaskan kesan MAB terutama ramuannya.
Jika puan2 mematuhi aturan makan ini, insyaallah ianya dapat membantu sebagai kaedah family planning yang berkesan.

SOAL JAWAB MAAJUN ANGGUN BISTARI
Adakah wanita yang belum berumah tangga boleh mengambil MAB?
Ya sudah tentu. MAB sesuai untuk semua golongan wanita yang berumur 18 tahun ke atas, termasuk yang belum berumah tangga, sudah berumah tangga dan golongan tua yang telah monopouse.
*****************************************************
Adakah saya perlu menghentikan pengambilan MAB apabila period?
Tidak. Jika anda didatangi period sedangkan MAB belum habis (21 biji/sebotol), teruskan mengambil MAB.
******************************************************
Apakah yang dimaksudkan dengan rehat seminggu selepas habis sebotol MAB?Pengambilan MAB perlu diberhentikan selama seminggu (7 hari) sebelum sambung kepada botol seterusnya. Ini bermaksud jika hari terakhir mengambil MAB ialah hari ahad, sambung botol seterusnya pada ahad depan.
*****************************************************
Adakah saya perlu meninggalkan solat selama sebulan, sekiranya period saya tidak berhenti dalam tempoh tindak balas MAB?
Maksimum kiraan period hanyalah 15 hari. Anda perlu menunaikan solat seperti biasa selepas kiraan 15 hari period. Ini kerana pada hari ke 16 ia tidak dikira period, tetapi ia dipanggil istihadhah (darah penyakit). Ini merupakan tindak balas MAB untuk menyucikan rahim dan membuang darah kotor.
*******************************************************
Betul ke MAB boleh menguruskan badan?
Fungsi MAB adalah untuk mengembalikan kesihatan dalaman wanita. Dalam masa yang sama MAB akan bertindak balas mengikut tahap kesihatan penggunanya.
Salah satu tindak balasnya ialah mampu mengawal selera makan serta membuang lemak dan toksin dalam badan. Secara tidak langsung, tindak balas ini mampu untuk mengurangkan berat badan. Ramai pengguna MAB telah mengalami kesan ini.

Tapi perlu diingat, MAB bukan ubat untuk menguruskan badan. Jika anda mengambil MAB semata-mata untuk menurunkan berat badan, anda perlu membetulkan semula niat anda.
MAB berfungsi untuk mengembalikan kesihatan dalaman wanita. Jika anda dapat menurunkan berat badan dengan mengambil MAAJUN ANGGUN BISTARI, itu adalah bonus.


TESTIMONI PELANGGAN MAAJUN ANGGUN BISTARI


Fatinsyakila : testimoni : kehidupan saya sgt aktif sehingga vigina saya mengeluarkan bau yg tidak menyenangkan serta cecair berlebihan walaupun bukan
time period lagi. saya sudah pki pantiliner... tp masih juga...
maka saya menggunakan MAB..alhamdulillah ade perubahan ... 

Testimoni MAB Awee (TERBARU)

1. klu bab seks ni mmg pueh hati lah..
2. selero mkn den tak mcm dulu.. klu dulu 1 pinggan tak ckp.. skrg 1 kali yo den mkn nasi..
3. borek badan turun.. tompi gambut gugur.. paneh agak jamu ni.. minam air dah bergelen-gelen dah...
4. kulit den nmpk tegang dan sogar bonar..
5. camno pun den tido lambek den bongka awal kepalo tak sakit..
6. badan den sogar na ghaso ea.
7. badan tak ponek2 langsung... raso mcm den nak dukung yo laki den.. ahaksss..



Pn. Norazlin (subdealer berdaftar - Area Kuantan)


TESTIMONI PENGALAMAN SENDIRI MENGAMALKAN MAB:
Sebagai seorang jururawat dan isteri serta ibu  menguruskan perihal rumah tangga serta komitmen kepada kerja ,keletihan memang tidak dapat dielakkan. Tambahan pula, profession seperti saya, waktu bekerja tidak mengira siang ataupun malam dan yang paling penting ianya melibatkan nyawa seseorang pesakit, komitten mesti lah tinggi dalam menjalankan tugas. Setelah diperkenalkan oleh seorang teman, mab banyak membantu.  Perubahan berlaku setelah saya mengambil beberapa biji mab dan kesannya terus dirasai, wajah saya tidak lagi pucat dan badan saya berasa segar dan kepenatan tidak lagi menjadi alasan untuk menguruskan rumah tangga. Untuk pengetahuan, saya melahirkan anak melalui kaedah pembedahan, selepas berpantang saya hanya mengamalkan perubatan kampung hampir 4 bulan. Setelah mab diperkenalkan oleh teman, saya terus mencubanya ternyata kesannya amat ketara  antaranya period saya memang teratur sebelum ini  akan tetapi pada kali pertama memakan mab period saya berpanjangan selama 15 hari dan darah kotor berwarna coklat kehitaman dan dalam kuantiti yang banyak. Sekarang ianya kembali normal seperti dahulu. Sekarang saya baru sahaja sebulan menyambung pelajaran selama setahun dan dalam tempoh tersebut saya tidak boleh mengandung, oleh itu saya mengambil mab sahaja dan tidak lagi  perlu mengambil pil perancang lain. Dan yang paling penting bagi seorang isteri adalah suaminya, ternyata suami saya banyak memuji saya sekarang terutamanya pada bahagian wajah dan payudara.. Hehe.. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Testimoni - Senggugut Sejak Dari Sekolah Dgn 1 Btl MAB Dah Blh Solve

[QUOTE=ana zeaiana;2817761]Saya terpanggil untuk share bersama my love and hate relationship dengan period saya. Sejak pertama kali datang bulan pada umur 12 thn, setiap kali dapat period, saya sakit . Bukan sakit period biasa yang sakit pinggang dan sakit perut tu, tapi lebih dari itu .

Masa saya duduk asrama dulu, seminggu sebelum saya dtg bulan, saya dah muntah2 , tak boleh jalan , badan lemah sangat sebab tak boleh makan, tak boleh makan langsung, bau food pun tak boleh . Bila dah tak makan tu, perut masuk angin…bayangkan lah sakitnya macam mana. Selalunya 2 minggu saya sakit selagi darah tak bersih. Selalunya warden saya terus panggil ambulan suruh ambik saya masuk hospital kat JB dulu. Masa zaman sekolah kat sinila, mcm2 tuduhan cikgu saya lemparkan kat saya. Dia kata saya buat2 sakit sebab tak nak pergi sekolah lah, tak nak ambik periksa lah. ... saya ponteng sekolah lah sebab tak buat kerja sekolah lah. Pada hal masa dia dtg kat asrama saya tuh, dia nampak saya terbaring atas katil , dengan muntah saya bersepah2 kat lantai , dengan food yang langsung saya tak jamah… ( sampai sekarang saya doa cikgu tu, kalau dia ada anak perempuan, biar anak perempuan dia sakit mcm saya)

Bila nak ambik SPM , Doktor kasi saya makan pil perancang, supaya tak sakit. Saya makan selama 7 bulan. Tapi akibatnya ba

-----------------------------------------------------------------------------------
Testimoni - Sebelum ini menggunakan pil hormon utk menghentikan pendarahan period.
Dgn 1 bij MAB masalah tersebut dapat diatasi


Salam sume...

ada response dari seorg cutomer saya ni.. sungguh gembira dia masalahnya telah dpt diatasi.. dan minta saya kongsikan bersama pengguna2 yg lain...

"dia dah 7 thn berkahwin masih belum mempunyai zuriat disbbkan masalah haid yg x menentu... period dia bole dikatakan teramat kerap.. hingga terpaksa makan pil perancang hormon dr doktor..krn menurut doktor salur darahnya ada kaitan dgn tahap kestabilan hormon...terpaksa bergantung pada pil perancang utk menghentikan pendarahan…. sehingga lah dia mencuba MAB... katanya baru makan sebiji, serta merta darahnya berhenti. dan dia amat gembira dan berpuas hati dgn hasil MAB....gembira sgt syukur krn bertemu MAB... " – Alhamdulillah ~ MAB byk membantu dan merawat. Hasil carian saya ttg khasiat MAB khusus utk dikongsi bersama…

Fasida - wmc vbulletin - page 146

-----------------------------------------------------------------------------------

Testimoni - Dapat zuriat

Salam Kak ,
Elok
Saya haslindah dari Putatan, Sabah. Teringin nak tau kak camana nak jd pengedar MAB. Bukan apa kak, saya ni dah makan MAB sebelum ni (emak saya yg belikan) dan syukur alhamdulillah dah makan 2 botol dan lepas 3 thn setengah kahwin hanya kerana MAB ni..sya skrg dah mengandung 7 bulan.
Jadi niat di hati nak tolong kengkawan lain yg serupa nasibnya mcm saya. Jd ikhlas nak jd pengedar bukan krn nak untung tp nak tolong promotekan khasiat MAB ni biar ramai org tau tak payah belanja banyak sgt dgn bahan2 kimia yg memudaratkan cukuplah sekadar dgn MAB.

Insya Allah lepas bersalin nanti x sabar rasanya makan MAB balik utk merawat.

Lynn skylynn
---------------------------------------------------------------------
Testimoni - 10 Tahun Tak dapat Anak Amal MAB sekarang sudah berhasil

Originally Posted by nazrahku
Salam

saya berminat untuk menjadi dealer bagi produk mab nie.

Saya dah makan 20 botol dah.... Memang bagus...

Kawan saya yang kawin dekat 10 tahun sekarang dah anak dah.Disebabkan maajun nie...

nazarahku - wmc vbulletin- pm

---------------------------------------------------------------------------

Testimoni 118 - kejayaan pregnant

salam, kak..

saya jue, berminat nak menambahkan pendapatan dgn menjual MAB ni..
jd jika saya berminat utk menjual MAB nie, berapa harga sebotol akak bagi kat saya,
dan bagaimana caranyer..
saya sudah makan MAB nie sebotol utk tujuan percubaan utk mengandungi lagi dan alhamdulillah,
Allah telah mengizinkan dan saya telah pregnant 5 bulan...
minta akak bagi tau kat saya yer...

TQVM

puteri Jue
-----------------------------------------------------------------------------

Testimoni- kejayaan dapat anak

salam kak..

nur antara ribuan pengguna MAB..
makan MAB tok ikhtiar dpt anak..Alhamduliilah sekarang baby dah masok 3 bulan..
cuma kat sini nur musykil pas salin sambkung balik MAB tok family planning..
so andai mkn sebotol x abis lagi dah period nak continue sampai abis sebotol baru stop than sambung balik pas rehat 7 hari botol seterusnya or stop dulu sampai period abis baru sambung mkn balance tu?
kot nanti pas period nak rest 7 hari sblm amik botol seterusnya..ade yang terrbabaassss...hehehehee..
mcmana ye kak...guide sket kak...

cokelagurlz
-----------------------------------------------------------------

Testimoni - Merawat Batu Karang/Kebahagian Suami Isteri

Jackel

period dah semakin nak pulih. bulan ni lepas abis MAB ari ke 3 rehat ada period tapi sehari je pas tu sikit2 masih lagi dlm proses pembuangan toksid dlm bdn kerap kali kencing & Buang angin yang paling best skali perut dah susut sikit dan berat pun dah kurang skang 55kg daripada 63kg..badan saye ni kira kebal la ni ahahha sbb 1 thn lebih baru nampak kesan MAB(mungkin d sebabkan suntikan perancang).puas hati la dgn kesabaran menanti kesan2 positif. kalau bab2 tentang suami opsssssssss...tak payah ckp la sendri mo tau ahhahah. ingat tak ada saye post yg saye ade batu karang dekat hati tapi bila kate terus kan mkn MAB saye pun teruskan dan result nya saye dah sembuh skang.happy sangat THANKS.1 je kalau mkn MAB ni kena minum air byk.sekarang ni saye da amal kan minum air dlm sehari sampai 3 liter air saye minum.

Jackel - wmc page 155

------------------------------------------------------------
Testimoni - cuci rahim

nak update testi ni.

hari ahad saye peyed tapi sikit2 kehitaman tapi ada mcm serpihan2 kuar masa kencing warna coklat sampai hari ni...tu semua mesti kotoran dlm rahim saye kan...yerksssssssssss..mcm takut pula nampak mcm tu, setiap kali kencing mesti kuar mcm(lepas kencing ja mesti tengok dulu baru flash)eheheheh..nasib baik la jumpa MAB kalau tdk kotor la rahim.

------------------------------------------------------------
TESTIMONI - KECERGASAN BADAN


TESTIMONI TERBARU MAAJUN ANGGUN BISTARI...

saye merancang sendiri


fina fina (21 Feb 17:08): Semenjak sye makan products ni,. saye mmg rasa kehebatannye n suami memberi sokongan penuh..
fina fina (21 Feb 17:09): Kengkawan n adk brdik serta mak pun nampak kecergasan saye dgn jadual pack sye..
fina fina (21 Feb 17:10): sebelum ni letih bkn main letih ag,. kul 8 je dh tdo,. ank2 ntah kemana ntah.

*Pengedar berdaftar MAAJUN ANGGUN BISTARI, Testimoni maajun anggun bistari

SMS / WASSAP - 019-2696917

62 comments:

  1. saya masih menyusukn anak berusia 5 bln sekirany saya mengambil maajun anggun bistari adakah akan menyebabkn susu kering?
    x de pengesahan dr KKM ke?

    ReplyDelete
  2. saya dah 2 thn kawin tapi lom ade rezki dapat anak..period pon tak reguler...so,leh ke saya makan makjun nih..sebab keterangan tu lebih fokus pada merancang kehamilan...so,camne erkk...??plsz help me..

    ReplyDelete
  3. Boleh sgt sbb tu juga salah 1 fungsi MAB iaitu utk membantu pasangan utk mendapatkan anak.. kita perbaiki aturan period tu dulu dan jika dah teratur, berhenti mkn MAB dah berusaha utk pragnent. Apapun kita hanya berusaha..dan ini pilihan yg TERMURAH dan TANPA RISIKO...InsyaAllah..

    ReplyDelete
  4. Saya telah mengambil implanon sejak Januari 2009 dan kadangkala period dan kadangkala tidak period langsung. Adakah saya boleh mengambil MAB tanpa mengeluarkan implanon di lengan saya? Dan sekiranya saya mengambil MAB, adakah saya akan period seperti biasa?

    ReplyDelete
  5. Saya sekarang mencuba Queenita. Masalah saya period tak teratur, kurang nafsu seks dan perut buncit. Adalah MAB boleh membantu?

    ReplyDelete
  6. Emma - Boleh ambil MAB. Period pula bergantung terhadap tindak-balas MAB terhadap tubuh kita.

    Anonymous - Boleh takde masalah.

    ReplyDelete
  7. saya telah abiskan 1 botol mAB.Lepas abis rehat utk 7 hari sblm sambung botol baru.
    Masalah di sini saya belum jgk datang bulan.da masuk hari ke- 9.Saya ambil ikut aturan perancang

    ReplyDelete
  8. camana nak order ni?

    ReplyDelete
  9. email/sms sy produk apa, kuantiti..sy akan bg jumlah perlu byr beserta akaun no Maybank/CIMB.. lepas u buat payment, email/sms pula NAMA,ALAMAT dan Contact No.. Then penghantaran akan dilakukan beserta tracking number. Itu jek.. boleh juga tgk di bhgn 'HUBUNGI' atau 'PROSEDUR PEMBELIAN' tulisan merah di bhgn atas blog ini. TQVM

    ReplyDelete
  10. saya tinggal di area keramat..berminat utk membeli MAB..bagaimana yek..saya dh hubungi no. tel yg ada diatas...tetapi tidak dijawab..sila email me @ ...darlynnsofea@yahoo.com ..terima kasih

    ReplyDelete
  11. salam..sy da pn mncuba makjun ini dan mslh sy d sni sy blum brumahtangga..dan agk musykil,bila sy berumhtga adakah sy akn perlu meneruskn mkn makjun ini??spt yg sy tahu makjun ini adalah jg perancang kga.jd mgkinkah bila sy brkhwin,sy xakn mndpt zuriat dlm ms trdekat slpas sy brkahwin..atupn sy perlu bhnti dri mgmbil makjun ini..harap dpt bantu sy..

    ReplyDelete
  12. mcm mana nak beli angun bistari ni? saya dok kedah? nanti email saya sya3485@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  13. sblm nie saya period 10hb-16hb, lps sya try mkn MAB belum hbs pun satu botol saya period balik smlm 24hb...normal ke?

    ReplyDelete
  14. salam pn ju.
    saya nani dari johor.sebelum ni sy mengandung luar rahim (ectopis pregnancy) di tiub sebelah kiri pd bulan 8,2010 dan telah menjalani pembedahan membuang tiub tersebut. saya sekali lg disahkan mengandung luar rahim (sebelah kanan) baru-baru ni(bulan 1,2011.namun nasib menyebelahi saya kerana kandungan tersebut tidak menjadi,menurut doktor jika kandungan menjadi kemungkinan tiub sebelah kiri pula akan dibuang.jadi, ape pandangan puan jika saya menggunakan mab ini?menurut doktor peluang saya mengandung luar rahim selepas ini amat tinggi kadar peratusannya.adakah mab mempunyai cara untuk mengurangkan kadar peratusan tersebut?

    ReplyDelete
  15. maaf pn.ju.saya nani dari johor.pada bulan 8,2010 tiub sebelah kanan yg dibuang.manakala bulan 1,2011 mengandung luar rahim di tiub kiri.maaf.

    ReplyDelete
  16. asalamualaikum nani. maaf lambat reply.
    fungsi MAB hanya untuk merancang dan saalah satu cara untuk mendapatkan anak. Masalah pn ini agak serius. saya tak berani untuk mengatakan peratusan puan untuk tidak mengandung di luar rahim selepas menggunakan MAB. Tetapi tidak salah mencuba. untuk menentukan peratus.maaf sekali lagi. saya tidak dapat membantu.

    ReplyDelete
  17. Salam sejahtera, mcm mana pulak cara makan untuk orang yang ingin mendapatkan zuriat? sebab kat atas x dinyatakan. Harap mendapat jawapan. Terima kasih.

    ReplyDelete
  18. MURNI - Cara makan sama sebiji sehari.. Tujuannya salah 1 utk memperbetulkan semua period jika period sebelum ni tunggang langgang dsb. Tu salah 1 sbb mengapa sukar nak hamil selain drpd senggugut dan lain2.. Bila semua mslh tu dpt dirawat oleh MAB, makanya InsyaAllah mudahlah utk hamil.. Wallahualam..

    ReplyDelete
  19. saya ada makan mab ni,dan saya juga guna implanon.saya cume nk kepastian mab tidak ganggu keberkesanan implan kan?sbb saya ade gak termiss makan mab,saya ni susah mkn ubat selalu lupa.bleh x bg penjelasan.

    ReplyDelete
  20. salam.. saya nak tanye. saya baru bersalin +-3bulan n belum period. so ble saya boleh ambil MAB sebab xleh ikut hari period

    ReplyDelete
  21. mana komen saya? delete ke?

    ReplyDelete
  22. Mungkin send tak lepas.. kami blom lagi men'delete apa2 komen selagi mana ia di lakukan dengan berhemah.. thanks..

    ReplyDelete
  23. komen puan nor saya telah jawab. ada di page lain MAB.. bukan di page ini. TQ

    ReplyDelete
  24. sy fiza dari kedah..berminat utk mkn mab ni jgak..kat mna sy leh dpatkan mab kt kdah ni..kalo dah mkn mab ni kta kna benti mkn pil perancg ke?

    ReplyDelete
  25. email kn sha_fiza87@yahoo.com

    ReplyDelete
  26. kat senawang dimana boleh beli maajun anggun bestari

    ReplyDelete
  27. Maaf.. blom ada dealer lagi di area senawang..

    ReplyDelete
  28. salam..sy nurul..dah try mab ni mmg nmpk kesan positifnya...sblm ni prnh amik perancang suntikan tp dah stop sbb 2 thn x dtg bulan lngsg...lps amik mab alhamdulillah period dtg tiap2 bln & dah xdepembua ngan air besar pn lebih kerap...blh x send kt sy hrga utk pengedar..berminat sgt nk jd pengedar utk melaka..pls reply ASAP 016 2489090 TQ

    ReplyDelete
  29. sy brminat nak mencuba sila emelkan sy dealer kawasan utara ke
    i_atie@yahoo.com

    ReplyDelete
  30. sy berminat nak mencuba. minta berikan no tel pn hasnah dr kapar

    ReplyDelete
  31. sy sdh mencuba byk pil perancang tapi semua x sesuai hilang selera makan n x ada nafsu bersama suami adakah MAB ada kesan yg sama juga ke?

    ReplyDelete
  32. kalau ibu menyusukan anak,ada effect x kt baby???berminat juga nk try....email pengedar di pulau pinang juliaicl@yahoo.com...

    ReplyDelete
  33. salam,di kuala terengganu dimana ada jual produk MAB ni...

    ReplyDelete
  34. assalamualaikum...dimana saya saya boleh dapat produk MAB di kelantan.

    ReplyDelete
  35. Nk dptkn no telefon dealer pandan indah....aiedah..

    ReplyDelete
  36. salam... kalau sy berminat nak jadi pengedar macamne ye kak??

    ReplyDelete
  37. Saya merancang untuk dapat anak, setelah 10 bln bekahwin, sebelum ni amal makan 'folic acid' je. Saya baru diperkenalkan mengenai MAB ni melalui seorang kawan. Soalan saya bole ke saya makan MAB beserta dengan 'folic acid' sekali gus? Ada apa2 kesan ke?

    ReplyDelete
  38. Mab ni berfungsi utk merawat/memulihkan kitaran haid, senggugut yg kebiasaannya menjadi punca sukar nak hamil.. So jika puan memang alami masalah2 ni, eloklah cuba amalkan mab ni dengan bersungguh2 dan disiplin. Disyorkan sehingga 6 btl ke atas then jika period ok, stok dah cuba hamil.. So far tiada masalah utk mkn dengan asid folic.. banyakkan minum air juga..

    ReplyDelete
  39. Mab kt klate cner nk hbungi.blh bg no phone u pbelian mab.expire cner yer.klu bl bnyk?

    ReplyDelete
  40. Sy da mkn Mab ni selama sethn..baru2 ni kat metro ada cite ttg seorg ibu tunggal ni mempunyai mslh tulang rapuh n doktor sahkan disbbkan mkn maajun..persoalan sy d sini,adaka Mab ini yg d mksdkan oleh ibu tunggal tersebut atau produk maajun yg lain?sy tkt nak mkn mab klu ada mslh tulang rapuh disbbkan mab ni..tq

    ReplyDelete
  41. salam...sy dah cuba MAB ni...xhbs lg sebotol dah period..alhmdulillah..sblm ni period 3x sthun jer...lps ni nk smbung botol ke-2 plak...try tgk bln dpn plak...period stabil ke x?pas2 bleh top up lg MAB nih...tq KEDAI BESTARI..

    ReplyDelete
  42. mcm mana nak beli.. saya ada kat area penang.. boleh minta nom telkah.. just email kan affendy.abdulsaid90@gmail.com
    ubat ini untuk tunang tersyang... 0135432443.. call me

    ReplyDelete
  43. salam...

    MAB nie sesuai ker untuk ibu yg menyusukan bayi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam.. insyaAllah sesuai sebaik habis berpantang. Malah mampu pertingkatkan kuantiti air susu tanpa menjejaskan bayi tersayang.. :)

      Delete
  44. assalammualaikum
    Puan Ju,
    saya ada menggunakan MAB baru2 ni..
    entah macam mane, botol pertama yg saya makan tu hilang (semasa mengemas2 barang rumah
    saya rasa tidak sampai 10 biji MAB di dalmnya. sekarang saya berhenti makan 7 hari, bolehkah sambung botol kedua spt biasa selama 21 hari then berehat for 7 days?and after that continue da 3rd bottle??
    terima kasih~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. akum...sy nk dealer kt jhr..nnti emailkan evanatasha_114@yahoo.com

      Delete
    2. sori..contact no..dealer kt jb

      Delete
  45. bole ke MAB diambil bersama cocoa collagen, tapi jarakkan pengambilannya...

    ReplyDelete
  46. Salam,

    Saya nak tanya, kata ada pantang makan MAB ni spt yg dinyatakan di bwh ni:
    "PANTANG - Perlu kurang atau elakkan mengambil air kelapa atau air tebu krn ianya dikatakan mampu meneutralkan keberkesanan MAB jika untuk tujuan merancang."

    Macam mana dengan produk minyak kelapa dara/virgin coconut oil tu? Boleh makan bersama MAB ni? Harap dapat jawapan/maklum balas.. Terima kasih.

    -HIL.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untuk tujuan merancang ni memang kena hati2 sket. Terutama jgn campur mkn dengan lain2 produk herba, sebarang produk yang menggalakkan pertumbuhan hormon wanita mcm collagen atau produk utk breast. Ada yang ambil juga lain2 produk collagen namun alhamdulillah planning mereka masih berkesan namun perlu diingatkan kena hati2.. Bagi kelapa dara insyaAllah setahu saya tidak menjejaskan keberkesanan MAB.. Wallahuak'lam..

      Delete
  47. sy menyusukn ank 5 buln..adakah MAB ini bleh diambil atau tak? x de pengesahan dr KKM ke?

    ReplyDelete
  48. saya syifa
    boleh x saya nak dptkn no tel untuk agen area klang...tq

    ReplyDelete
  49. emelkn pada saya no tel agen untuk area klang ....syifafarish@gmail.com.....tq

    ReplyDelete
  50. Saya has boleh ke MAB dan pil perancang

    ReplyDelete
  51. saya pakai implanon,tp period jd panjang sampai 25 hari.kalo mkn MAB ni,agak2 blh brenti ke period tu? :)

    ReplyDelete
  52. Hey there, You've done a great job. I'll definitely digg it and personally suggest to my
    friends. I'm sure they will be benefited from this website.

    My page - book of ra download apk

    ReplyDelete
  53. For most recent news you have to pay a quick visit
    world-wide-web and on world-wide-web I found this website as a finest
    site for newest updates.

    Also visit my page novoline spiele kostenlos spielen

    ReplyDelete
  54. ade dealer area sri gombak, bt caves, slyg x?

    ReplyDelete
  55. sesiapa yang memerlukan pil gugur cytotec 200mg khas untuk gugurkan kandungan & cuci rahim hanya untuk kandungan 3bulan kebawah sahaja... untuk wanita berpenyakit,hendak menjarakan ank,masalah kesihatan ..boleh sms @ call 013-9679321

    ReplyDelete
  56. Assaalam sis. Nak tumpang tanya. Kalau ambik mab, dalam masa yg sama sy ambik kolagen x ape ke? Sy dh ambik mab masuk botol ke 6. Period tak teratur lagi. Sebelum ni sy ambik suntikan depo. Sbelum ni pun period ckit sj. Tu pun, keluar drh coklat pagi, petang dah kering. Tak sabar nak tunggu mab ni serasi dengan bdan sy.

    ReplyDelete

ORDER FORM

Name:
ADDRESS
CONTACT NUMBER
Email Address:
ITEM ORDER & QUANTITY
PAYMENT DETAIL MAYBANK
CIMB
BANK ISLAM

This online form was provided by Freedback.

REVIEW ISTIMEWA BERSAMA ' FOOT DETOX PATCH ORIGINAL'

Foot Detox Patch

Kedaibestari.com merupakan pengimport DETOX FOOT PATCH jenama JUNZHIGONG atau dikenali sebagai JUN GONG.
FOOT DETOX PATCH
FOOT DETOX PATCH - BYE BYE TO TOXIN
detox patch
Menawarkan harga runcit, borong dan juga pre-order pada harga yang amat murah dan kompetatif di pasaran. Kami juga ada menjual pelbagai jenis produk berjenama JUN GONG yang lain..

NOW, EVERYONE CAN BUY!!

HATI-HATI DENGAN PRODUK PALSU YANG MENGGUNAKAN NAMA JUN GONG!!!!!
KINI TELAH MEREBAK DI PASARAN MALAYSIA BERJUTA-JUTA KEPING SEBULAN..!!!
DETOX FOOT PATCH


Untuk lebih detail, sila klik pada gambar.

BACKLINKS

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Free SEO Tools

Qaira Tsamaratulqolbi My Ping in TotalPing.com
Blogged.my href="http://add.my.yahoo.com/rss?url=http://feeds.feedburner.com/KedaiBestari" title="" KEDAI BESTARI ""> Ping your blog, website, or RSS feed for Free