Menjalankan perniagaan produk kesihatan lelaki dan wanita secara atas talian pada harga yang terbaik. Juga menawarkan program DROPSHIPPING bagi yang berminat memulakan perniagaan atau menambah produk-produk jualan anda. Kami juga pemborong & pengedar aktif untuk produk lain seperti CADAR, TELEKUNG, DINNER SET, PAKAIAN SUKAN, KRAFTANGAN DAN TUPPERWARE.

REVIEW ISTIMEWA BERSAMA ' FOOT DETOX PATCH ORIGINAL'

Foot Detox Patch

Kedaibestari.com merupakan pengimport DETOX FOOT PATCH jenama JUNZHIGONG atau dikenali sebagai JUN GONG.
FOOT DETOX PATCH
FOOT DETOX PATCH - BYE BYE TO TOXIN
detox patch
Menawarkan harga runcit, borong dan juga pre-order pada harga yang amat murah dan kompetatif di pasaran. Kami juga ada menjual pelbagai jenis produk berjenama JUN GONG yang lain..

NOW, EVERYONE CAN BUY!!

HATI-HATI DENGAN PRODUK PALSU YANG MENGGUNAKAN NAMA JUN GONG!!!!!
KINI TELAH MEREBAK DI PASARAN MALAYSIA BERJUTA-JUTA KEPING SEBULAN..!!!
DETOX FOOT PATCH


Untuk lebih detail, sila klik pada gambar.

SOY COLLAGEN (NurBeautyLine)

Soy Collagen (Nurbeautyline)

Formula melambatkan penuaan. Formula anti penuaan yang cepat dan mudah. Rasa sihat dan kelihatan awet muda sentiasa. Adakah anda mahu miliki kulit yang lebih muda, cerah dan sekata? Soya kolagen ialah jawapannya. Minuman yang diformulasikan daripada kombinasi soya dan kolagen boleh melawan garis-garis halus yang timbul, kedutan, kulit kusam dan tidak sekata yang berpunca dari umur yang meningkat, stress, pencemaran, terdedah kepada cahaya matahari dan lain faktor yang merosakkan kulit anda. Formula asli ini mengembalikan keanjalan kulit anda dalam masa 3 minggu untuk melambatkan proses penuaan dan kulit pra-matang di samping secara perlahan-lahan mencerah dan melembutkan kulit. Hasilnya kulit anda kelihatan lebih sihat dan lebih cerah. Minuman ini sangat sesuai untuk wanita yang mengandung.
Cara pengambilan: Masukkan satu sachet Soy Collagen ke dalam air suam, kacau dan terus minum untuk mendapat khasiat maksimum soya kolagen yang mengandungi vitamin dan protein.

Normal Price ~ RM29.00
Berat bersih :- 25gm x 10sachets : 250gm

THIS DRINK IS SUITABLE FOR ALL WOMEN OF ALL AGES. VERY BENIFICIAL FOR WOMEN DURING PREGNANCY.

21 comments:

  1. berapa hg soy collagen nie dan macam maner nak beli kalau berminat nak cuba.ada apa2 effect tak

    ReplyDelete
  2. Saya baru masukkan harganya...maaflah..x perasan harga xde..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu wanita mengandung kandungan berapa bulan boleh start minum?

      Delete
  3. kalo umur bru 20 thn ble minum tak?

    ReplyDelete
  4. boleh crah kan kulet ta? dlm bpe mggu?

    ReplyDelete
  5. ANAK GADIS KU YANG BERUMUR 22 THN BARU 1 MINGGU MENGAMBIL SOY COLLEGAN, MENGATAKAN KULIT KASAR DITUMIT KAKINYA HILANG,JARI JARI BERTAMBAH HALUS,
    WOW HEBAT JUGA, SEKARANG EMAKNYA PULA NAK CUBA MAY BE AMBIL MASA KOT BAB DAH 40AN

    ReplyDelete
  6. kalau untuk kulit berjerawat...hilang tak jerawat?

    ReplyDelete
  7. Boleh cuba dulu.. kdg2 masalah kulit tak sama. Dinasihatkan utk guna bersama produk pencuci utk kulit berminyak dan berjerawat. So penjagaan luaran beserta dalaman sekaligus..

    ReplyDelete
  8. I dah cuba xde prbhan lgsung wak,knp erk? :(

    ReplyDelete
  9. Klu mother yg breast feeding blh tak minum soy collagen ni

    ReplyDelete
  10. umur saya 22 tahun..saya minum dah 2 kotak..perubahan sangat ketara..kulit muka licin, putih dan berseri2, jerawat pun dah xde

    ReplyDelete
  11. harga termasuk postage ke....

    ReplyDelete
  12. saya baru guna soy collagen..nmpk ada perubahan pada kulit..

    ReplyDelete
  13. saya nak tanya..ada beza tak antara soya premium quality ngan yang biasa?
    saya makan dah 2 kotak tp mcm xde apa2..dia ikut kulit jugak ke?

    ReplyDelete
  14. Cocoa collegen lbh elok ke soy collagen?

    ReplyDelete
  15. Ape beza soy collegen yg tulis utk umur 29 ke bwh?bole x yg 30an minum?and ape beza ngan premiun pnya?dos collegen ke?

    ReplyDelete
  16. Bolekah pompuan dalam pantanqg minum soy collagen ni

    ReplyDelete
  17. premium soy collagen nurbeautyline de x???
    lelaki blh guna x??

    ReplyDelete
  18. nk tnya..harga termasuk postage ke labuan berapa ye?

    ReplyDelete
  19. Sesiapa yg hendak membeli soy collagen boleh whataaps sy 0137455356 :)

    ReplyDelete
  20. Saya mengamalkan minum soy collagen.Sejak kebelakangan ni banyak sangat produk tiruan.Saya nak tahu perbezaan soy collagen asli dan tiruan

    ReplyDelete

ORDER FORM

Name:
ADDRESS
CONTACT NUMBER
Email Address:
ITEM ORDER & QUANTITY
PAYMENT DETAIL MAYBANK
CIMB
BANK ISLAM

This online form was provided by Freedback.

BACKLINKS

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

Free SEO Tools

Qaira Tsamaratulqolbi My Ping in TotalPing.com
Blogged.my

Ping your blog, website, or RSS feed for Free