Menjalankan perniagaan produk kesihatan lelaki dan wanita secara atas talian pada harga yang terbaik. Juga menawarkan program DROPSHIPPING bagi yang berminat memulakan perniagaan atau menambah produk-produk jualan anda. Kami juga pemborong & pengedar aktif untuk produk lain seperti CADAR, TELEKUNG, DINNER SET, PAKAIAN SUKAN, KRAFTANGAN DAN TUPPERWARE.

Tungku Elektrik @ Bantal Panas Magnetik

TUNGKU MODEN / TUNGKU ELEKTRIK / BANTAL PANAS
Mudah dan Berkesan!


APA ITU TUNGKU MODEN / TUNGKU ELEKTRIK / BANTAL PANAS?
Bantal Panas adalah sebuah bantal seperti hot water bag, tapi utk hot water bag kita perlu isi air panas dan tuam /tunku pada tempat yg lenguh atau sakit. TUNGKU MODEN / TUNGKU ELEKTRIK / BANTAL PANAS tak perlu di isi dgn air panas.


Charge selama 5 minit, selepas lampu indicator terpadam, bantal panas boleh terus digunakan.


Contoh bantal panas MAGNETIK

TUNGKU MODEN / TUNGKU ELEKTRIK / BANTAL PANAS ini merupakan inovasi terbaru tungku yang satu ketika dahulu bersifat tradisional kini di perbaharui untuk kemudahan anda, ia sangat baik untuk kesihatan anda sekeluarga.Diperbuat daripada bahan anti-kuman yang mengandungi cecair, tungku moden ini bersih dan mempunyai unsur perubatan yang tersendiri.



Fungsi TUNGKU MODEN / TUNGKU ELEKTRIK / BANTAL PANAS :


1. Mengelakkan artritis.
2. Baik untuk pesakit strok.
3. Mengurangkan sakit servikal vertebra.
4. Mengurangkan sakit kepala, sakit gigi
5. Melegakan sakit leher, bahu dan belakang badan.
6. Melegakan masalah sengugut (period pain)
7. Membantu mengurangkan berat badan.
8. Mengurangkan masalah lenguh-lenguh lutut dan sakit pinggang
9. Mengurangkan masalah perut kembung.
10. Melegakan bahagian tulang patah



Ciri-ciri TUNGKU MODEN / TUNGKU ELEKTRIK / BANTAL PANAS :
Cecair merupakan herba dan air, ianya diisi sekali sahaja dan mudah di bawa ke mana-mana.

PERHATIAN :-
Jika lama kelamaan airnya semakin kurang akibat tersejat, 'refill' semula dengan air biasa. Terdapat satu lubang berpenutup plastik yang boleh dicungkil keluar dan isi air biasa yang bersih dan tutup kembali.
Berat = 1.9kg++ setiap satu
.
Siapa yang sesuai memakainya?
* orang dewasa 12 tahun dan ke atas.
* wanita yang baru lepas bersalin dan menghadapi senggugut.
* Menghadapi masalah lenguh badan dan angin.
* Juga untuk lelaki sesuai untuk seluruh badan kecuali bahagian kemaluan.

.
Cara-cara penggunaan:-
Caj tungku selama 5 hingga 7 minit dan lampu khas akan terpadam secara automatik. Bantal akan menjadi panas sehingga 70 - 80 darjah celcius dan ia akan bertahan di antara 2 - 3 jam.






Pasangkan wayar pada soket 'wall' dan bantal
.


- Lampu akan menyala sehingga padam sendiri dalm tempoh 5 ke 8 minit.
- Cabut wayar dari bantal dan dah boleh start guna.


Produk yg diiktiraf ISO9001 (International)


Penting:
1. Pastikan sambungan plug sempurna.
2. Selepas lampu caj terpadam bekalan elektrik hendaklah ditutup
3. Tanggalkan wayar caj dari bantal.
4. Elakkan dari meninggalkan tungku ini pada suatu bahagian di badan terlalu lama bagi mengelakkan masalah kulit.
.
.
BANTAL PANAS MAGNETIK
Harga : RM70 Promosi RM55

NOW!!! HARGA SPECIAL!!!
RM40.00 SAHAJA
: RM33.00 (NON-Magnetic)

Termasuk kos penghantaran SEMENANJUNG :-

Sarawak RM15.00 /Unit
Sabah RM18.00

* Pemborong min 10unit. Hubungi saya. Harga pasti menarik. Competitors NOT ALLOWED!
019-2696917 -Wan
kedaibestari@yahoo.com

Photobucket

Bantal panas bermagnet, borong bantal panas, harga bantal panas, TUNGKU MODEN / TUNGKU ELEKTRIK / BANTAL PANAS,

42 comments:

  1. Puan Julia,
    Saya Norainah dari Brunei ingin melangan product puan seperti Ronasutra 2 in 1 foundation powder dan bantal panas magnetic. kalau dapat saya ingin menjadi pelangan tetap product yg saya sebutkan. pls reply me at : ainah_hk@yahoo.com.

    ReplyDelete
  2. email me azimahpp333@googlemail.com...
    just found in your blog what i want ...

    ReplyDelete
  3. paan- Boleh self collect di Putrajaya ya. Sila email atau sms 019-2696917 utk janji temu.. TQVM

    ReplyDelete
  4. salam. boleh tak email corak2 yg ada stok? narapidana84@yahoo.com. saya nak 2 tungku magnetik.

    ReplyDelete
  5. salam..
    nak order mcm mana..

    ReplyDelete
  6. salam..
    emailkan cara pembelian n corak2 y ada..
    1shahfaris@gmail.com..TQ

    ReplyDelete
  7. slm kak
    tungku dh smpi td.ni tgh brtungku.bestnyaaa.tq

    ReplyDelete
  8. Hehehe.. selamat bertungku sepuas2nya yek.. kalo bagus, bitau rakan2 yek..TQVM

    ReplyDelete
  9. salam..blh emailkan sy corak n design tungku magnetik yg ade? kalo sy nk beli tungku magnetik 1 pc dgn salindah set selepas bersalin boleh dapat diskaun lagi x? ni email sy
    sabrinasyahril@gmail.com

    tq :)

    ReplyDelete
  10. salam..kak, pe beza tungku magnetik n non-magnetik?tlg emel info ke :nadia0519@yahoo.com...tq

    ReplyDelete
  11. salam..

    boleh x emailkan cara pembelian n corak2 yg ada..
    ada lagi ke harga special 2?
    azratul_syah@yahoo.com

    ReplyDelete
  12. salam akak..ni promosi ada lagi ke...kalau kat putrajaya kat mana amik..email saya..
    akuein@yahoo.com

    ReplyDelete
  13. Kak,ingin tahu produk garam himalaya boleh digunakan oleh wanita hamil@x?

    ReplyDelete
  14. Boleh ambil utk wanita mengandung.. xde masalah, mcm mkn garam biasa tp lebih byk bagus drpd garam biasa...

    ReplyDelete
  15. salam.

    berminat nk beli. mcm nk oder?

    ReplyDelete
  16. Sila klik sini ye.. http://www.kedaibestari.com/2008/10/prosedur-pembelian.html

    ReplyDelete
  17. hai....saya nak order bantal panas magnetik...still ada stock ka???tolong email saya maklumat...zakirah_zakirah@yahoo.com....

    ReplyDelete
  18. Saya ada terbaca Mingguan Warta Perdana bertarikh pada 12/12/2010 Tajuk " Pelajar melecur teruk bengkung meletup" bengkung tu meletup semasa sedang dicas dan air panasnya menyimbah bahagian belakang nya, Mingguan Warta Perdana itu masih saya simpan adakah itu jenama yang sama.

    ReplyDelete
  19. Tentang bengkung yg ada air panas mcm tu kami tak jual.. Kami menjual bantal/tungku moden. Mmg perlu charge jg namun produk yg kami jual dipersijilkan dgn ISO9001 so kualiti mmg dijaga ketat..

    ReplyDelete
  20. Salam,

    Saya berminat untuk dpt kan tungku ini. Boleh tak saya tahu apa beza nya magnetic dan non-magnetic.

    Sila PM sy di awekhalil@gmail.com

    ReplyDelete
  21. salam.

    saya nak tny klu order brp lama blh smpi ya?

    sila pm saya nurulsyafinaz91@yahoo.com

    tq

    ReplyDelete
  22. ASM kak,

    Saya ada email akak nak beli tungku magnetic nie. my email: h143w@yahoo.co.uk
    Harap akak dapat reply email saya ya. thanks

    wasalam

    ReplyDelete
  23. Maaf.. tak receive pun email tu.. cuba email skali lg yek..

    ReplyDelete
  24. As salam kak,

    maaf.. saya guna email satu lagi buat order hari tue (mrswidya@gmail.com bukan h143w@yahoo.co.uk)

    saya baru je reply balik email akak hari tue. nak confirm order... pls check ya.. thanks

    hafsah

    ReplyDelete
  25. bantal panas boleh digunakan oleh wanita hamil tak?

    ReplyDelete
  26. Boleh tp tak bleh apply direct ke perut ya.. lain drpd tu mcm betis atau lutut takde masalah..

    ReplyDelete
  27. kalau kat putrajaya,boleh terus dtg beli dari outlet kamu? pls gimme your store address
    siva
    sangaridavid@hotmail.com

    ReplyDelete
  28. betul ke bagus.???..rm10 bleh x,,utk percubaan
    ???

    ReplyDelete
  29. Thanks.. Sy dah dpt brg ny.....

    ReplyDelete
  30. produk penipu...bantal tu dah meletup kena orang...buatan cina dan tiada cop sirim.

    ReplyDelete
  31. Buat semua, jangan la mudah terpedaya tanpa mengkaji dulu sesuatu produk tu...nanti diri sendiri yang susah...dah ramai cedera gara-gara bantal tu meletup...kalau tak dapat saman pengeluar ...pengedar yang akan kami saman...

    ReplyDelete
  32. aku pakai elok je...tak meletop pun..

    ReplyDelete
  33. aku pakai elok je...tak meletop pun..

    ReplyDelete
  34. Apa beza bantal bermagnet dan tanpa magnet

    ReplyDelete
  35. Nak order bantal magnetik ni ade stock lagi tak? N nk tnya dalam bantal air ke.?

    ReplyDelete
  36. Sya berminat..blh email sye utk prbezaan mgnetik and non magnetik x? soleh_salehah@yahoo.com

    ReplyDelete
  37. Nak tanya ape beza yang tungku magnet dan tidak tu ye? saya berminat nak beli.. nasarudin at gmail.com

    thanks

    ReplyDelete
  38. Salam.. Kak, masih ada promosi tak? Apa beza yg magnetik n tak? Kalau mcm sy yg byk skru n besi dlm badan, (operation eksiden) bole guna ke?
    fiza_2503@yahoo.com

    ReplyDelete

ORDER FORM

Name:
ADDRESS
CONTACT NUMBER
Email Address:
ITEM ORDER & QUANTITY
PAYMENT DETAIL MAYBANK
CIMB
BANK ISLAM

This online form was provided by Freedback.

REVIEW ISTIMEWA BERSAMA ' FOOT DETOX PATCH ORIGINAL'

Foot Detox Patch

Kedaibestari.com merupakan pengimport DETOX FOOT PATCH jenama JUNZHIGONG atau dikenali sebagai JUN GONG.
FOOT DETOX PATCH
FOOT DETOX PATCH - BYE BYE TO TOXIN
detox patch
Menawarkan harga runcit, borong dan juga pre-order pada harga yang amat murah dan kompetatif di pasaran. Kami juga ada menjual pelbagai jenis produk berjenama JUN GONG yang lain..

NOW, EVERYONE CAN BUY!!

HATI-HATI DENGAN PRODUK PALSU YANG MENGGUNAKAN NAMA JUN GONG!!!!!
KINI TELAH MEREBAK DI PASARAN MALAYSIA BERJUTA-JUTA KEPING SEBULAN..!!!
DETOX FOOT PATCH


Untuk lebih detail, sila klik pada gambar.

BACKLINKS

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Free SEO Tools

Qaira Tsamaratulqolbi My Ping in TotalPing.com
Blogged.my href="http://add.my.yahoo.com/rss?url=http://feeds.feedburner.com/KedaiBestari" title="" KEDAI BESTARI ""> Ping your blog, website, or RSS feed for Free