Menjalankan perniagaan produk kesihatan lelaki dan wanita secara atas talian pada harga yang terbaik. Juga menawarkan program DROPSHIPPING bagi yang berminat memulakan perniagaan atau menambah produk-produk jualan anda. Kami juga pemborong & pengedar aktif untuk produk lain seperti CADAR, TELEKUNG, DINNER SET, PAKAIAN SUKAN, KRAFTANGAN DAN TUPPERWARE.

REVIEW ISTIMEWA BERSAMA ' FOOT DETOX PATCH ORIGINAL'

Foot Detox Patch

Kedaibestari.com merupakan pengimport DETOX FOOT PATCH jenama JUNZHIGONG atau dikenali sebagai JUN GONG.
FOOT DETOX PATCH
FOOT DETOX PATCH - BYE BYE TO TOXIN
detox patch
Menawarkan harga runcit, borong dan juga pre-order pada harga yang amat murah dan kompetatif di pasaran. Kami juga ada menjual pelbagai jenis produk berjenama JUN GONG yang lain..

NOW, EVERYONE CAN BUY!!

HATI-HATI DENGAN PRODUK PALSU YANG MENGGUNAKAN NAMA JUN GONG!!!!!
KINI TELAH MEREBAK DI PASARAN MALAYSIA BERJUTA-JUTA KEPING SEBULAN..!!!
DETOX FOOT PATCH


Untuk lebih detail, sila klik pada gambar.

KOREAN BUGSLOCK - PENGHALAU NYAMUK PALING SELAMAT!

korean bugslock- penghalau nyamuk


"KOREAN BUGSLOCK ialah sejenis produk yang berkesan untuk menghalau nyamuk atau serangga dan dihasilkan menggunakan 100% produk aroma wangian semulajadi.
Ianya dipakai sama ada di pergelangan tangan atau kaki dan mengeluarkan bau yang akan membuatkan nyamuk atau serangga tidak berani untuk mendekati kita.

Ianya kecil dan mudah dibawa ke mana-mana juga boleh dipakai pada bila-bila masa.
Tambahan pula ianya selamat digunakan oleh semua peringkat umur dari baby ke orang dewasa kerana diperbuat daripada bahan tanpa toksik dan selamat jika tergigit.
Didatangkan dengan pelbagai pilihan warna yang menarik dan elegen, sesuai dijadikan eksesori atau gelang bagi wanita dan kanak-kanak.

Anggaran setiap Bugslock mampu bertahan sehingga 240 jam.

Miliki "BUGSLOCK" sebagai alternatif bagi menghindarkan keluarga tersayang daripada bahaya nyamuk dan serangga!!!

Perhatian
*Bugslock perlu disimpan semula ke dalam bekasnya jika tidak digunakan bagi mengekalkan aroma yang terdapat pada gelang tersebut.

*Jika baby atau kanak-kanak kurang selesa dipakaikan Bugslock di tangan atau kaki mereka, boleh juga di letakkan berhampiran tempat tidur mereka seperti di tilam atau di pin kan di belakang baju agar mereka tak dapat capai.

HARGA - RM10.00/pcs
3 pcs RM27.00

Bahan-bahan
100% Natural Citronella Oil (30% w/w)
Inert (70% w/w)
Net Weight(3g)

Pelbagai warna untuk dipilih
Colors: Blue, Yellow, Pink, Green,Orange, Beige.

Saiz Bugslock yang boleh dilaras


Gambar berpaket


Setiap paket utk 1 Bugslock


HARGA - RM10.00/pcs
MADE IN KOREA

4 comments:

  1. mcm mane nak beli..?? xde detail ape2 pn... pls email detail to me... adzrina.vantage@gmail.com

    ReplyDelete
  2. bleh dropship ke bugslock ni...??

    ReplyDelete
  3. email utk harga borong & moq utk dpt harga borong. puteri0807@gmail.com

    ReplyDelete

ORDER FORM

Name:
ADDRESS
CONTACT NUMBER
Email Address:
ITEM ORDER & QUANTITY
PAYMENT DETAIL MAYBANK
CIMB
BANK ISLAM

This online form was provided by Freedback.

BACKLINKS

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

Free SEO Tools

Qaira Tsamaratulqolbi My Ping in TotalPing.com
Blogged.my

Ping your blog, website, or RSS feed for Free