Menjalankan perniagaan produk kesihatan lelaki dan wanita secara atas talian pada harga yang terbaik. Juga menawarkan program DROPSHIPPING bagi yang berminat memulakan perniagaan atau menambah produk-produk jualan anda. Kami juga pemborong & pengedar aktif untuk produk lain seperti CADAR, TELEKUNG, DINNER SET, PAKAIAN SUKAN, KRAFTANGAN DAN TUPPERWARE.

REVIEW ISTIMEWA BERSAMA ' FOOT DETOX PATCH ORIGINAL'

Foot Detox Patch

Kedaibestari.com merupakan pengimport DETOX FOOT PATCH jenama JUNZHIGONG atau dikenali sebagai JUN GONG.
FOOT DETOX PATCH
FOOT DETOX PATCH - BYE BYE TO TOXIN
detox patch
Menawarkan harga runcit, borong dan juga pre-order pada harga yang amat murah dan kompetatif di pasaran. Kami juga ada menjual pelbagai jenis produk berjenama JUN GONG yang lain..

NOW, EVERYONE CAN BUY!!

HATI-HATI DENGAN PRODUK PALSU YANG MENGGUNAKAN NAMA JUN GONG!!!!!
KINI TELAH MEREBAK DI PASARAN MALAYSIA BERJUTA-JUTA KEPING SEBULAN..!!!
DETOX FOOT PATCH


Untuk lebih detail, sila klik pada gambar.

PAYUDA ATIKA BEAUTY


PAYUDA (250ml)
HARGA PASARAN - M45.00
HARGA KEDAI BESTARI - RM40.00

Campuran Ekstrak Pueraria Mirifica & Lobata.

PAYUDA adalah Pati herba untuk wanita yang inginkan kuasa dan kesan kerana la dirumus dengan ramuan 2 herba terbaik untuk wanita iaitu Pueraria Lobata dan Pueraria
Mirifica. Kedua-dua herba tersebut telah digunakan sekian lama secara meluas di dalam perubatan tradisional antarabangsa, khusus untuk keperluan kesihatan dan kecantikan badan wanita.
PAYUDA adalah 100% herba semulajadi tanpa tambahan tepung, bahan kimia, pewarna mahupun pengawet. la sangat selamat dan dikeluarkan oleh pengilang bertauliah yang mempunyai status GMP.
Bertindak secara semulajadi dari dalam untuk menyerlahkan kecantikan dan kesihatan yang menyeluruh, dari hujung rambut ke hujung kaki, dalam dan luar. Anda pasti kagum dan berpuashati dengan hasilnya. Berikut adalah senarai kesan & hasil PAYUDA yang tidak mungkin anda perolehi dari produk-produk lain.

Khasiat:
Dari Segi PAYUDARA DAN PUNGGUNG

- Mengangkat dan menganjalkan kembali payudara dan punggung yang mengendur.
- Memantapkan lagi bentuk menjadikan is lebih padat dan menstabilkan
kedudukan payudara.
- Membesarkan kembali payudara yang mengalamli pertumbuhan yang terbantut.
- Menjadikan payudara dan punggung anda lebih seksi dan mengancam dengan lurah yang ketara.
- Mencerahkan puting dan menghilagkan kedutan di sekitar payudara.
- Mengekalkan kecantikan payudara yang sedia besar tanpa membesarkannya lagi, sebaliknya, payudara anda akan kelihatan lebih tegang, juga sesuai dan efektif kepada mereka yang telah menjalani pembedahan membuang ovari.

Dari Segi KESIHATAN
- Menambahkan kesegaran, tenaga dan meingkatkan kadar libido (ketahanan).
- Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
- Menghalang "mood swing" akibat kekurangan estrogen dalam tubuh badan. kemerosotan dan kekurangan penghasilan kadar estrogen di dalam badan kerana semakin meningkatnya usia, akan mengubah bentuk badan seseorang wanita. Selain dari faktor usia, melahirkan anak dan cara pemakanan juga menjadi antara penyebab utama kepada perubahan bentuk badan manusia.
- Kompaun aktif dalam Pueraria Lobata dan Mirifica dapat bertindak sebagai anti-oksida untuk mengganti kehilangan estrogen asal clan meningkatkan sistem imunisasi badan.
- Membantu memperbaiki simptom menopaus, mengurangkan kesakitan yang dialami akibat masalah menopaus dan hot flushes, dengan ciri-ciri menyeimbangkan hormonnya. Ia juga menyediakan nutrien untuk mengurangkan kesan perubahan psikologi dan fisikal akibat proses menopous.

Cara Penggunaan
Goncang dahulu sebelum diminum,ambil 12 ml,minum 2 kali sehari dengan
menggunakan cup sukatan yang disediakan selepas sarapan pagi dan malam.

Perhatian:
Payuda boleh diminum semasa haid.
Ibu-ibu yang mengandung dan menyusukan tidak boleh meminum payuda tetapi boleh menggunakan krim payuda atika beauty, bagi ibu ibu yang menyusukan pula anda boleh memakan pil busteayu (khas untuk penegangan dan pembesaran payudara) keluaran atika
beauty.


Harga: RM 40.00

38 comments:

  1. nk tnye,produk payuda nie ssuai x utk rmja umur 20-an???sbb buah breast sy trllu kcil,xnmpk mcm wnita...

    ReplyDelete
  2. produk ni ada kesan sampingan tak?

    ReplyDelete
  3. So far xde lagi masalah. Kami amat berhati2 dengan produk2 yg diketahui ada kesan sampingan yg negatif akan segera dikeluarkan drpd kedaibestari.com... InsyaAllah

    ReplyDelete
  4. payuda ni kne berterosan ke minum die??takot bile da lame x minum die jadi makin kendur lak..

    ReplyDelete
  5. saya baru habis pantang.baby taknak menyusu badan dan buah dada saya menjadi kendur dan tak menarik.selain itu saya kerap berasa letih dan cepat mengantuk. adakah produk atika beauty yang sesuai untuk saya cuba??harap dapat membantu saya. terima kasih.

    ReplyDelete
  6. krim payuda tu,bley kcilkan payudara x??saya nak kecilkan payudara saya...macammana erk??

    ReplyDelete
  7. bagaimana nk kcilkan payudara????tolong saya???

    ReplyDelete
  8. Salam..

    Boleh cuba produk ni utk reducekan payudara ya.. Ianya lebih sesuai.. REDUX BREAST SERIAS OMBAK BESAR..

    http://www.kedaibestari.com/2011/05/redux-breast-series.html

    Tkasih

    ReplyDelete
  9. salam, saya berminat nak beli. mcm mana nak order?

    ReplyDelete
  10. Sila klik sini ya..

    http://www.kedaibestari.com/p/pembayaran.html

    ReplyDelete
  11. sy ingin bertanya, produk payuda krim perlu di ambil sekali dengan payuda jus tu ke? jika meggunakan krim sahaja berkesan tak atau perlu mengambil kedua-duanya untuk mendapatkan kesan? ini adalah kerana payudara saya terlalu kecil, malah saya pakai bra juga akan ada space dan ia tidak fit.

    ReplyDelete
  12. Utk kesan maksimum perlu ambil kedua2 jenis ni. Payuda utk dalaman dan krim utk luaran.. juga yg paling penting harus disiplin mengamalkannya.. InsyAllah kesannya akan kelihatan..

    ReplyDelete
  13. nak tanya sikit kak,bagaimana kalau payudara saya besar sebelah, bolehkah payudara saya yang kecil tu, sama dengan payudara saya yang besar?..kalau dapat, bagaimana nak guna produk tu n produk apa yang kak syorkan?tq...

    ReplyDelete
  14. Sy nk tye jika sy ingin membeli produk ini,adakah ini harga nya (RM40),utk sy membuat pembayaran..Sy cuma nk pastikn harga sebenarnya sblm membuat pembayaran.Supaya tidak tersilap.

    ReplyDelete
  15. kesannye boleh nmpak dlm masa berapa lama jika mkn secara teratur?? atau berapa botol perlu dia ambil untk kesan yg memuaskan??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh lihat dan rasai seawal 2 minggu dan ke atas.. apa yg penting perlu disiplin amalkan ya..

      Delete
  16. saya nak order yg crim dan minum.. mcm mane yer..

    ReplyDelete
  17. Salam... Gunakan link ni utk order ye.. http://www.kedaibestari.com/p/pembayaran.html Atau klik CARA ORDER tab di bhgn atas skali web ni.. Tkasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam...dulu saya ada mkn ubat kering susu,sbb tpsa tnggal ank smbg belajar...lps sy mkn ubt kering susu, breast sy trs kecut n mngecil..byk ubat dh sy try mkn tp still xmnjadi...

      Delete
  18. kalau just gune krim sahaja, berkesan x?

    ReplyDelete
  19. kalau saya guna produk ni and at the same time guna produk lain boleh ker? satu lagi mcm mana rasa juice payuda atika beauty tu?

    ReplyDelete
  20. Pn Julia... kalu nk order, cara penghantaran dan pembungkusan mcamana... nk alamatkn ke ofis... tp xnk kwn2 tau..mohon penjelasan spya sy lbih yakin nk bli...

    ReplyDelete
  21. mcm mn mw order..if sabah smpai x?

    ReplyDelete
  22. Satu botol boleh bertahan utk brape lama?
    begitu juga dgn krim payuda tu?
    anak dara boleh ke minum?
    adakah hanya utk yg bergelar ibu@isteri shj?
    mohon pn. jelaskan. Saya ingin tahu sgt2

    ReplyDelete
    Replies
    1. anak dara boleh minum..

      Delete
  23. Just nak share ckit..payuda ni mcm jamu gak..agak panas..sblm nih sye xde jerawat..tp lps minum payuda ni trus tumbuh byk jerawat..so terpaksa berhenti minum.anyway still blh cube klu nak..hihi

    ReplyDelete
  24. Just nak share ckit..payuda ni mcm jamu gak..agak panas..sblm nih sye xde jerawat..tp lps minum payuda ni trus tumbuh byk jerawat..so terpaksa berhenti minum.anyway still blh cube klu nak..hihi

    ReplyDelete
  25. Untuk kecilkan payudara xda ke.??

    ReplyDelete
  26. Boleh buat penghantaran ke singapore?

    ReplyDelete
  27. Kalau pakai redux breast untuk kecilkan..kalau dh kecik n tak guna adakah ia. Besar???

    ReplyDelete
  28. Bape lame kite bole tgk kesan dr penggunaan product tersebut?

    ReplyDelete
  29. berkesan ke produk ni?

    ReplyDelete
  30. sye nak tanye produk perapat ne sesuai x bagi remaja umur 18tahun ke atas??

    ReplyDelete
  31. salam,nak tnya ada x produk untuk kecil kan payudara tp xnak la payudra jdi kendur..

    ReplyDelete
  32. saye nak oder kn untuk wife saye la..cmne ek..tknk pos..nak ambik sendiri..untuk menegangkan payudara n punggung...kalau boleh nak beli krim tu skali..

    ReplyDelete
  33. berapa lama kesan akan nampak dan berapa botol kena minum?

    ReplyDelete
  34. As salam, saya nak tanya , saya pengguna maxiara .. Boleh tak saya menggunakan kdua produk dlm satu masa ?

    ReplyDelete

ORDER FORM

Name:
ADDRESS
CONTACT NUMBER
Email Address:
ITEM ORDER & QUANTITY
PAYMENT DETAIL MAYBANK
CIMB
BANK ISLAM

This online form was provided by Freedback.

BACKLINKS

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
google-site-verification: google576657c17bfb70b8.html

Free SEO Tools

Qaira Tsamaratulqolbi My Ping in TotalPing.com
Blogged.my href="http://www.bazariaonline.com/" title="Free buy sell advertiseng www.bazariaonline.com" target="_blank">

Ping your blog, website, or RSS feed for Free