Menjalankan perniagaan produk kesihatan lelaki dan wanita secara atas talian pada harga yang terbaik. Juga menawarkan program DROPSHIPPING bagi yang berminat memulakan perniagaan atau menambah produk-produk jualan anda. Kami juga pemborong & pengedar aktif untuk produk lain seperti CADAR, TELEKUNG, DINNER SET, PAKAIAN SUKAN, KRAFTANGAN DAN TUPPERWARE.

REVIEW ISTIMEWA BERSAMA ' FOOT DETOX PATCH ORIGINAL'

Foot Detox Patch

Kedaibestari.com merupakan pengimport DETOX FOOT PATCH jenama JUNZHIGONG atau dikenali sebagai JUN GONG.
FOOT DETOX PATCH
FOOT DETOX PATCH - BYE BYE TO TOXIN
detox patch
Menawarkan harga runcit, borong dan juga pre-order pada harga yang amat murah dan kompetatif di pasaran. Kami juga ada menjual pelbagai jenis produk berjenama JUN GONG yang lain..

NOW, EVERYONE CAN BUY!!

HATI-HATI DENGAN PRODUK PALSU YANG MENGGUNAKAN NAMA JUN GONG!!!!!
KINI TELAH MEREBAK DI PASARAN MALAYSIA BERJUTA-JUTA KEPING SEBULAN..!!!
DETOX FOOT PATCH


Untuk lebih detail, sila klik pada gambar.

X10DER DAHLYA - PEMBORONG DAN PENGEDAR AKTIF

Peminat ikon fesyen terkini pastinya akan teruja dengan keluaran produk fabrik terbaru yang diberi nama X10DER.. pelbagai kaler utk dipilih dgn harga yg sgt berpatutan.. Mana2 yg tak suka berpanas kalo pakai inner tu bleh bertukar pada X10der ni jek ye.. very trendy and comfortable.. yg berdekatan dgn putrajaya, boleh dtg terus utk melihat dan mencuba sendiri.. Terdapat juga pilihan X10der utk kanak2.. Jadi yg TERAWAL utk bergaya dengan X10DER DAHLYA edaran www.kedaibestari.com


GAYA KEANGGUNAN MUSLIMAH MASAKINI.

X10der DAHLYA..

MEMANJANGKAN YANG PENDEK. MELABUHKAN YANG SINGKAT.

Sangat-sangat popular sekarang ni sampaikan stok di pasaran selalu habis licin..
Stok-stok kami akan sampai insyaAllah hujung bulan 11 ini. Menantikan production daripada kilang.

Original x10der DAHLYA..

STOK TERHAD..!!!! SIAPA CEPAT DIA PUNYA..!!!

Sila email ke kedaibestari@yahoo.com

** Jika berhampiran PUTRAJAYA, boleh dtg terus kalo nak tengok2 barang dahulu..

Size S (XS-S)
Panjang Tgn: 48cm
Diameter Lengan: 15cm
Labuh Skirt: 47cm
Diameter Skirt: 40cm

Size M (M-L)
Panjang Tgn: 52cm
Diameter Lengan: 16cm
Labuh Skirt: 54cm
Diameter Skirt: 42cm

Size L (XL-XXL)
Panjang Tgn: 58cm
Diameter Lengan: 21cm
Labuh Skirt: 63cm
Diameter Skirt: 45cmS


RM35.00 ~ RM39.00 SAHAJA
POS LAJU - RM6.00 SEMENANJUNG
SABAH/SRWK - RM9.00

Untuk tempahan/booking order :-
019-2696917 ( ierwan)
019-4231185 ( julia)
Contoh model dengan X10DER PINK - TEMPORARY OUT OF STOCK!!
Pre-order dibuka utk kaler ini.
RM35.00/unit
Model dengan X10DER Orange. - RM35.00/unit
Stok - Lengan shj (1 set)
PRE-ORDER DIBUKA

BIRU - RM35.00/unit
Stok - Ada
PRE-ORDER DIBUKA

HIJAU EPAL - RM35.00/unit
Stok - 1 unit
PRE-ORDER DIBUKA

MERAH - RM35.00/unit
Stok - Ada
PRE-ORDER DIBUKA
PURPLE - RM35.00/unit
Stok - ( S - 3unit, M - 2unit )
PRE-ORDER DIBUKA

PUTIH - RM39.00/unit
Stok - ( S - 2unit, M - 1unit )
PRE-ORDER DIBUKA

HITAM - RM39.00/unit
Stok - Ada
PRE-ORDER DIBUKA

COKLAT - RM35.00/unit
Stok - ( XXL - 2unit )
PRE-ORDER DIBUKA


Klik gambar utk melihat dengan lebih jelas ye..

22 comments:

  1. salam..

    sy cuma nk tanya, seiring dgn aliran fesyen ni bole bermakna seiring dgn syariah ke?? :?

    - anak muda baru nk mengenal dunia

    ReplyDelete
  2. Salam BHAHMZ - Bagi pihak KEDAIBESTARI, si pemakai harus bijak utk menggayakan mengikut citarasa masing2. Bg yg ingin mengikut aturan syarak sepenuhnya, boleh memilih X10DER yg lebih labuh supaya susuk tubuh tak kelihatan. Pemilihan tudung kepala juga harus lebih labuh sehingga menutupi dada. Dgn ini, mereka masih boleh bergaya dgn baju2 kegemaran mereka.

    Zaman berubah dan ISLAM tidak pula mengongkong penganut2nya dari berfesyen asalkan bijak menilai batas2 yg ditetapkan. Tepuk dada tanyalah iman.. Wallahualam.. Thanks sudi bertanya (",)

    ReplyDelete
    Replies
    1. puan, sy confuse dgn ukuran skirt tu.boleh x bg ukuran lilit skirt tu sbb bila sy tgk, size paling besar pn, diameter cuma 45cm = 17.71inch, so ukuran lilit dia 35inch shj? mcm kecik la, nnt pakai sendat kot.btul ke kiraan ukuran sy?dh lama nk beli tp was2 dgn ukuran tu,

      Delete
  3. eh..eH chantiklaaa....tak penah tau pn
    baju cam ginik ada di pasaran.....

    harga tetap dh erk....ehehhe

    ReplyDelete
  4. Cantik, cmne nk order??

    ReplyDelete
  5. kat ner lokasi sbnar kat putrajaya?nk g tgk nih

    ReplyDelete
  6. nk beli secara borong cm mane?

    ReplyDelete
  7. ada stok lagi tak? warna apa yg ada?

    ReplyDelete
  8. bole bg address x.. nk g terus ke ptrajya nih..

    ReplyDelete
  9. assalammualaikum..
    warna hitam ada x lengan tanpa getah cerut?

    ReplyDelete
  10. salam, kedai kat mane yer?

    ReplyDelete
  11. Kdai kt putrajaya kt mana ek????info skit

    ReplyDelete
  12. HITAM - RM39.00/unit
    Stok - Ada
    PRE-ORDER DIBUKA

    yg ni ade lg x?

    ReplyDelete
  13. salam nk tanya kalau nk beli yg warna putih camne ye...
    kalau kt putrajaya kt mana ye..maybe blh sy pi tengok..hihi

    ReplyDelete
  14. salam nk tanya kalau nk beli yg warna putih camne ye...
    kalau kt putrajaya kt mana ye..maybe blh sy pi tengok..hihi

    ReplyDelete
  15. salam..ada stock lagi tak warna2 yang di atas.kalau saya beli dan x muat boleh x saya tukar dengan saiz yang lain?

    ReplyDelete
  16. Hiya ѵeгy cool blog!! Guу .. Βeаutiful
    .. Αmazing .. I'll bookmark your blog and take the feeds also? I'm glad to
    find numегous helpful іnfo right herе in the
    publish, wе'd like develop more techniques on this regard, thanks for sharing. . . . . .

    Feel free to visit my weblog: 3dtattoos.net

    ReplyDelete
  17. Hello therе! This pоst сouldn't be written any better! Looking at this post reminds me of my previous roommate! He constantly kept preaching about this. I will forward this information to him. Pretty sure he's gοing
    to have a good read. Many thanks for shaгіng!


    Feel free to ѵisit my web ѕіte - tattoos of the russian mafia

    ReplyDelete
  18. They can be used in numerous ways to assist your young puppy in learning where the proper place to go to the
    bathroom is. Over exercising your puppy before his
    bones is fully developed will only give him problems as he gets older
    in age. Little Fido will not just chew this item but swallow it and the Little Greenies do not digest well in the puppy tummy.

    Since dogs have incredible smell,, it can help him feel less lonely having some familiar smells in his sleeping quarters.
    Toy dog will enjoy shorter training time compare to watch dog.


    Stop by my blog; englishbulldogpuppies.us

    ReplyDelete

ORDER FORM

Name:
ADDRESS
CONTACT NUMBER
Email Address:
ITEM ORDER & QUANTITY
PAYMENT DETAIL MAYBANK
CIMB
BANK ISLAM

This online form was provided by Freedback.

BACKLINKS

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
google-site-verification: google576657c17bfb70b8.html

Free SEO Tools

Qaira Tsamaratulqolbi My Ping in TotalPing.com
Blogged.my href="http://www.bazariaonline.com/" title="Free buy sell advertiseng www.bazariaonline.com" target="_blank">

Ping your blog, website, or RSS feed for Free