Menjalankan perniagaan produk kesihatan lelaki dan wanita secara atas talian pada harga yang terbaik. Juga menawarkan program DROPSHIPPING bagi yang berminat memulakan perniagaan atau menambah produk-produk jualan anda. Kami juga pemborong & pengedar aktif untuk produk lain seperti CADAR, TELEKUNG, DINNER SET, PAKAIAN SUKAN, KRAFTANGAN DAN TUPPERWARE.

Cadar Eksklusif FROZEN

Cadar Eksklusif FROZEN
Cadar Eksklusif FROZEN untuk anak-anak anda. Cepat sebelum stok licin. Super duper hottt..!!!! Material - COTTON Cadar Kartun Murah dan Original - FROZEN SMS / WASSAP / TELEGRAM - 019-2696917

MAAJUN ANGGUN BISTARI - MAB

Ingin Merancang Kehamilan Secara Tradisional???

ANDA SEMAKIN HAMPIR DENGAN JAWAPAN YANG ANDA CARI SELAMA INI..
MAAJUN ANGGUN BISTARI - MAB - FAMILY PLANNING.
Dijamin 100% dengan syarat ikut disiplin dan syarat yang ditetapkan. Telah diamalkan tradisi keluarga sejak 20 dulu. Lihat testimoni2 di akhir posting ini.

Maajun Anggun Bistari botol terbaru lebih berkualiti dan kedap udara. Memastikan stok anda sentiasa fresh dan tahan lama.

 Maajun anggun bistari MAB packaging lama sudah tidak ada dalam pasaran lagi.

Maajun Anggun Bistari- MAB ini tidak dijual di mana2 kedai ubat atau farmasi. Kepada sesiapa yg sedang menggunakan produk moden, anda dipelawa utk mencuba kaedah tradisional ini pula. Then, boleh buat perbandingan antara kedua-duanya.

Maajun Anggun Bistari - MAB membetulkan semula perjalanan period supaya ianya datang normal/teratur setiap bulan. Berasa sihat dan bertenaga disamping dapat menikmati khasiat-khasiat kesihatan lain. Dengan MAB akan selesa sekali dalam merancang keluarga. Ketahuilah, telah ramai yang telah bertukar merancang keluarga dari kaedah moden kepada MAB. Mereka amat berpuas hati dengan produk muslim ini. Berbagai masalah penyakit yang dihadapi sebelum ini dapat diselesaikan setelah mengamalkan MAB.

Kandungan Maajun Anggun Bistari

 1. Kacip Fatimah
2. Serapat
3. Senduduk
4. Inai
5. Manjakani
6. Habbatus Sauda
7. Rempah Ratus

MAAJUN ANGGUN BISTARI - MAB -FAMILY PLANNING TELAH DIPERCAYAI OLEH KEBANYAKAN WANITA-WANITA MALAYSIA.. KINI GILIRAN ANDA!!!

 EKSKLUSIF! PERTAMA SEUMPAMANYA DI PASARAN.

Khasiat - Khasiat Maajun Anggun Bistari
1. Merancang keluarga & merancang kehamilan. (keunikan MAB)
2. Merawat keputihan yg teruk.
3. Mengecut dan merapatkan saluran peranakan.
4. Membuang darah kotor atau toksin melalui darah haid.
5. Menstabil hormon kewanitaan dlm badan-mencantikan kulit.
6. Melancarkan aturan haid setiap bulan.
7. Melancarkan perjalanan darah.
9. Melawaskan pembuangan air besar
10.Kawal kolesterol dalam darah
11.Mencantik dan menegang payu dara
12. Menambah tenaga
13. Merapat hubungan suami isteri

 1 BOTOL - 21 BIJI MAAJUN (MAKAN SELAMA 21 HARI)

PANTANG LARANG MAAJUN ANGGUN BISTARI - MAB

  • Perlu kurang atau elakkan mengambil air kelapa atau air tebu krn ianya dipercayai mampu meneutralkan keberkesanan MAB jika untuk tujuan merancang. 
  • Elakkan dimakan bersama sebarang produk yang meningkatkan hormon seperti LOBATA dan MIRIFICA. 
  • Sekiranya ingin mengamalkan lain-lain produk herba, perlulah dijarakkan masanya antara 4 ke 5 jam daripada MAB. Untuk planning sangat tak digalakkan. 
  •  MAB selamat / boleh diambil / dimakan oleh pengidap / pesakit PCOS dan inshaa Allah akan membantu mengurangkan risiko penyakit 3 serangkai iaitu darah tinggi, obesiti dan kolesterol dan gula tinggi dalam darah. Baca lanjut di sini..

 **DIJAMIN ORIGINAL - Mendapat pengesahan keselamatan kandungan yang bebas merkuri dan steriod daripada makmal universiti tempatan

- Botol baru yang lebih berkualiti dan kedap udara untuk memastikan setiap sebiji MAB yang anda makan sentiasa dalam keadakan segar. Juga tampak menarik.

HARGA TERKINI
RM18.00 - (Pos Laju WM-RM6.00 / EM RM10.00)

Berkuatkuasa 1 Jun 2013, harga Maajun Anggun Bistari telah dinaikkan sedikit daripada RM15.00 sebotol ke RM18.00. Ini adalah disebabkan oleh kenaikan harga bahan mentah.

Harga Borong Maajun Anggun Bistari

Untuk membaca panduan menyertai kami sebagai subdealer di kawasan anda, sila klik link ini,

SYARAT-SYARAT SEBAGAI SUBDEALER.SMS / WASSAP - 019-2696917


ANDA JUGA BOLEH MENDAPATKAN MAB INI DRPD SUB-DEALER KAMI DI :-
PERHATIAN : Sila hubungi/sms kami untuk mengetahui no telefon agen-agen yang berada di kawasan anda.

 SENARAI PENGEDAR MAAJUN ANGGUN BISTARI (MAB) .

KUALA LUMPUR 
1)Ika - Ampang Park, KLCC - 012-2225056
2)Suhana - Cheras -
3)Yati - Jln Yap Kwan Seng, KLCC - 012-3936331
4) Asmawati - Jln Peel, Jln Istana

 SELANGOR 
1) Mas - Selayang - 019-2386002
2)Ika - Bdr Tun Razak, Bdr Tasik Selatan - 012-2225056
3)Liza - Petaling jaya - 018-3772407
4)Izwani - Kajang - 012-2522335
5)Nadzirah - Petaling Jaya - 012-3928886
6)Nis Hada - Kajang - 019-6581709
7)Fatimah - Shah Alam - 013-4423616
8)Nis Hada - Tmn Tenaga, Kajang
9)Zahasliza - Mines - 014-7396979
10)Iezhan - Salak Tinggi - 016-9783275
11)Rynna - Ampang
12)Ninie - Sg Buloh
13)Badariah - Sg Buloh

 PUTRAJAYA 
1) Iezhan - JPM, Putrajaya - 016-9783275
2) Kamariah - Komplek D, Putrajaya - 019-6597681
3)Nis Hada - Putrajaya - 019-6581709

JOHOR 
1) Amela - Kulaijaya - 017-8227830
2) Saadiah - Kota Tinggi - 012-7404143
3)Ruhasni - Batu Pahat - 017-7138978
4)Julia - Kempas Baru, J.Bahru - 011-12240930
5)Rafidah - Skudai - 016-7112162
6)Kartini - P. Gudang - 013-7021275
7)Norhainizilah - Bt. Pahat - 012-7605004
8)Norizah - Pontian - 017-8263469
9) Zuhaizy - J.Bahru
10) Nora - Senai

 MELAKA 
1) Pn. May - Alai - 016-4214103
 2) Samilah - Jasin, Asahan 

PAHANG
1)Chubbygirl - Bentong - 017-9629822
2)Norazlin - Kuantan - 017-9858028
3)Nor Hayati - Rompin
4)Roza - Temerloh - 019-9235851
5)Atiah - Jengka - 019-2034468
6)Shakina - Kuantan - 013-2126952
7)Umi - Chini - 019-9027426

 N.SEMBILAN 
1) Wanie - Bdr Sri Sendayan - 019-6086380
2)Hamidah - Seremban - 019-6538199

 PERAK 
1) Faridah Hanum - Ipoh - 019-5590499 
2) Zura - Batu Gajah 

 P.PINANG 
1) Norliza - Bukit Mertajam
2) Zawiyah - Bayan Lepas - 013-4089854 

KEDAH
1)Norliza - Sg Petani
2)Ustaz Zahir - Jitra

 KELANTAN
1) K.za - Kota Bharu - 019-9820925
2) Linie - Ketereh, Kok Lanas, Machang, Pasir Putih - 011-15728502

 TERENGGANU
1)Akma - K. Terengganu - 019-2469621
2)Norshazila - Setiu, Kerteh, Paka
3)Aishah - Manir, K. Terengganu - 018-9052655
4)Rohaya - Besut - 017-9560415
5)Azean - Batu Rakit

 PERLIS
1) Amy - Arau - 019-5970879

 SABAH
1)Folerisa - Sandakan - 0165832017
2)Saintim - Kota Belud - 019-8571008
3)Susyana - Keningau - 014-8688863
4)Jainisah - Kota Belud - 013-5454729
5)Misiah - Samarahan - 013-8440179
6)Afiza - Papar
7)Halisah - Keningau
8)Celestine - Ranau

 SARAWAK
1)Yusnaini - Petrajaya
2)Fauziah - Bintulu, Kuching
3)Kharmiza - Bintulu - 019-4593383
4)Muliati - Bintulu - 013-8320832
5)Nazirah - Sibu - 013-8214094
6)Roselin Simau - Mukah /Dalat/Balingian - 012-8926756

 BRUNEI
1)Zuriah - Brunei

 SINGAPURA
1) Hubungi kami untuk menjadi subdealer 

INDONESIA
1) Hubungi kami untuk menjadi subdealer

 Konsep atau cara tindakbalas MAAJUN ANGGUN BISTARI - MAB
 Apabila anda mengambil MAB, ianya akan bertindak merawat penyakit terlebih dahulu. Proses ini dinamakan tindakbalas awal. MAB akan bertindak membetulkan sistem dalam badan supaya ianya berfungsi dengan baik. Bahagian yang akan berlaku proses rawatan adalah seperti pada bahagian peranakan/mencairkan lemak/kolestrol/toksin dalam darah. apa yang MAB buat adalah ia akan mencairkan darah period lama, nifas lama yang tidak keluar habis semasa tempoh period/berpantang (bagi yang bersalin).

 Darah ini biasanya berwarna hitam/coklat. Banyaknya darah yang keluar adalah bergantung kepada tahap kesihatan masing-masing. Jika anda sudah lama tidak berperiod/period pendek bermakna banyaklah darah kotor yang disimpan dalam peranakan tersebut. Pada peringkat ini,anda akan didatangi kekerapan period yang tidak menentu kerana MAB sedang merawat peranakan anda.

Selepas selesai tempoh itu, anda akan melalui peringkat keserasian dengan MAB. Pada tahap ini, period akan kembali normal, maksudnya apabila habis saja 21 biji, besoknya period akan datang. Pada tahap ini, MAB sudah serasi dengan anda kerana proses rawatan sudah selesai..Selain dari darah kotor seperti di atas, lemak/kolestrol/toksin dalam badan/darah akan dipecahkan dan dibuang bersama najis air besar.

Pada masa ini anda akan mengalami kekerapan membuang air besar dan melepaskan angin (kentut) Darah period yang lama ini seharusnya dikeluarkan kerana ianya memberi implikasi kepada anda dalam jangka masa panjang. Antara risikonya ialah terdedah kepada fibroid/cyst/barah pangkal rahim. Jika darah lama ini dapat dikeluarkan insyaAllah risiko kepada penyakit tersebut adalah rendah. Dengan kata lain, MAB adalah satu ikhtiar utk mengelakkan kemunculan penyakit tersebut.


LAIN-LAIN KEISTIMEWAAN Maajun Anggun Bistari - MAB

MELAMBATKAN MONOPAUS/MENGEMBALIKAN PERIOD BAGI ORANG YANG TELAH MONOPAUS.
Dengan mengamalkan MAB, anda tidak akan monopaus di usia yang terlalu awal aiatu sekitar 40 an. Biasanya hormon kewanitaan dikeluarkan oleh otak kita dengan aktif pada usia remaja sehinggalah sekitar usia 30an, disebabkan faktor usia, stress dan tekanan hidup, otak kita menjadi kurang berkupayaan merembeskan hormon tersebut untuk badan, jika masalah ini tidak diatasi dengan baik kita menjadi cepat tua dan akhirnya mempercepatkan monopaus.Keadaan ini akan menimbulkan kesan yang tidak baik dalam hubungan rumahtangga. Hubungan seksual juga menjadi tidak harmoni. InsyaAllah dengan mengamalkan MAB masalah tersebut dapat di atasi dengan baik

MAB SEBAGAI IKHTIAR MENDAPATKAN ANAK. 
Biasanya orang yang mempunyai masalah period/senggugut adalah sukar untuk mengandung. berkemungkinan orang seperti ini mempunyai masalah dalaman pada peranakan seperti terdapatnya blocking pada peranakan seperti period tak keluar habis/keputihan. Keadaan seperti ini akan menghalang perjalanan sperma lelaki menuju ke rahim untuk bercantum dengan benih perempuan. Dengan mengamalkan MAB, ianya mengeluarkan blocking tersebut supaya perjalanan sperma menjadi lancar. Dengan itu proses penghamilan akan lancar.


  • Cara makan Maajun Anggun Bistari - MAB untuk ikhtiar hamil.

Amalkan MAB SECARA CONSISTANT DAN DISIPLIN, disarankan 3~6 btl untuk tujuan:-

  1. Merawat dan menyuburkan rahim
  2. Merawat haid agar lancar
  3. Mencuci darah haid yang tak habis keluar selama ini.
  4. Merawat lain-lain masalah berkaitan seperti senggugut dan keputihan teruk.
Dalam masa yang sama, amalkan pengambilan produk yang mengandungi agen-agen kesuburan seperti kolagen, lobata, pueraria mirifica dan sebagainya. Contohnya :- Jus Qaseh Adinda, Biodex.

Jika haid sudah kembali teratur, boleh berhenti pengambilan MAB.


SESUAI UNTUK WANITA BERUMUR/WARGA EMAS. 
MAB ini bukan sahaja untuk wanita muda malah ianya sesuai kepada waita yang berumur 50an ke atas. Bagi golongan berumur/warga emas ianya tidak dapat mengembalikan period lagi, cuma hanya boleh mendapat khasiat2nya seperti melancarkan peredaran darah, memberi tenaga, lawas, menghilangkan kebas2 dan sebagainya. 

SIMPTOM AWAL/SEMENTARA TINDAK BALAS RAWATAN MAB. 

  • Buat anda yang baru mengambil MAB… berikut disenaraikan antara tindakbalas proses rawatan MAB.. (hanya segelintir sahaja yang mengalami simptom2 ini) 
  • Period menjadi lintang pukang.. 
  • Period mungkin akan berlanjutan lebih dari 7 hari… 
  • Ada juga kes yang period datang 4 hari.. then stop 2 hari.. then datang semula.. pada masa ini MAB dalam proses merawat darah kotor dalam peranakan..dan darah tu dikeluarkan melalui period.. 
  • Rasa Mengantuk… -Selalunya akan di rasai pada yang mengambil MAB pada waktu pagi.. -Pada yang ambil malam… tentu tak perasan simptom ni sebab lepas makan MAB.. memang nak tidur.. 
  •  Kerap kencing/buang air besar/ kentut…. - MAB tengah buat kerja buang angin dan toksin. 
  • Pening kepala - Adakalanya boleh membawa sampai demam. MAB ni agak panas.. so disarankan banyakkan minum air masak. 
  •  Rasa berdenyut pada payu dara… - Ada yang berasa denyutan yang menyakitkan sehingga tak boleh nak pakai baju dalam - Situasi begini selalunya di alami jika kita hampir didatangi period..begitulah juga dengan MAB.. bermakna, MAB sedang merawat tubuh kita - Salah satu fungsi MAB.. menegangkan payudara.. so denyutan tu bermakna.. payudara semakin menegang.. wow.. mengancam la lepas ni.. hehehe 

APAPUN ANDA TAK PERLU RISAU KERANA SIMPTOM-SIMPTOM INI HANYA SEMENTARA… 
Tempohnya bergantung pada HORMON, tahap kesihatan dan ketahanan tubuh masing-masing… OLEH ITU… diharap semua pengamal-pengamal MAB dapat bersabar terhadap tindak balas rawatan MAB ini… Setiap usaha itu perlu ada kesungguhan untuk mencapai tahap kejayaan yang diinginkan…

 MAB SEBAGAI FAMILY PLANNING SEMULAJADI. 
  • Dari segi saintifiknya bagaimana MAB boleh bertindak sebagai family planning…….. Apabila kita makan MAB ianya ia akan meningkatkan temperature (suhu) badan dalam tempoh 24 jam. Suhu ini akan membuat satu invironment pada sekitar rahim kita (tempat pertemuan benih lelaki n perempuan) dimana pada suhu ini ianya akan membuatkan benih lelaki dan perempuan tidak aktif untuk bercantum (persenyawaan) untuk membentuk embrio (janin). Dengan kata lain chances utk pregnt adalah zero pada suhu ini.
  • Untuk pengetahuan dari ilmu kajian biologi benih(ovum) yg dihasilkan cuma ada hayatnya (umur) sehingga 24 jam sahaja. Jika benih ini tidak dapat bersenyawa dalam tempoh 24 jam ini maka ianya akan mati sendiri. Ini ada ketetapan umur benih sejak azali lagi yang Allah jadikan.  
  • Jadi relate dgn maklumat di atas sebab tu lah MAB hanya dibuat berfungsi setakat 24 jam sahaja. Tujuannya supaya menyamai umur benih. Jadi dlm zon yang tidak selesa tu ia tidak berupaya utk combine dgn couplenya maka lepas tempoh 24 jam ia pun matilah sendiri n pada hujung bulan (time rest 7 hari) ia akan keluar melalui period. Jadi kalau dalam tempoh 24 jam tu kalau ia berjaya combine maka proses persenyawaan akan berlaku dan akhirnya membentuk embrio (janin)…. pregnant la jawabnya. Kerana inilah MAB ni perlu makan ikut aturan dgn gap masa yg betul. +/- 2 jam adalah dikira 100% selamat. Jika tak ikut displin ni maka selepas 24 jam suhu badan akan normal dan benih akan kembali aktif n dlm zon yang selesa maybe ia berupaya untuk melakukan persenyawaan maka terpregntlah bagi org yg makan main2/lupa/tak ada displin. 4) Satu biji itulah dose yang betul utk membuat temperature yang tepat. Jika dilebihkan dose nnt blh membawa risiko lain pula kecuali kes lupa shj. So… itulah konsep family planning yg mudah utk difahami. Tidak ada chemical just ramuan rempah2 n herba tertentu sudah memadai. 

 Aturan Makan MAAJUN ANGGUN BISTARI - MAB
 (Panduan disertakan dengan setiap pembelian)

1. Bagi yang lepas pantang, mula makan hari ke 44 lepas bersalin.

2. Bagi yang merancang sendiri, mula makan pada hari ke 3, 4 atau 5 period.

3. Bagi yang ambil pil perancang ingin bertukar ke MAB, habiskan pil tersebut dan semasa hendak ganti pil, terus ganti dengan MAB dan tak perlu lagi tunggu period.. MAB juga boleh makan bersama pil

4. Bagi yang sedang merancang menggunakan cara IUD, kaedahnya seperti berikut:
i) Kes yang tidak ada period, dapat MAB boleh terus makan
ii)Kes IUD yang belum expired dan ada period, mula makan pada hari ke 3, 4 @ 5 period. Bila IUD sudah expired nanti boleh putuskan sama ada nak teruskan pakai IUD atau MAB sahaja

5. Bagi yang sedang merancang menggunakan Injection, Kaedahnya seperti berikut:- i) Kes belum/baru expired, dapat MAB boleh terus makan pada hari ke 3,4 @ 5 ii)Bagi yang tak period, dapat MAB boleh terus makan. Selepas expired injection, boleh putuskan utk terus sambung injection atau MAB sahaja.

6. Makan 1 biji sahaja sekali sehari sama ada pagi/malam setiap hari selama 21 hari. Selepas habis, REHAT selama 7 hari dan selepas itu sambung botol ke 2 dan seterusnya. Contohnya: Jika pil yang terakhir makan hari sabtu, maka sambung semula botol ke 2 pada hari sabtu minggu seterusnya. Jika makan pagi, botol ke 2 pun teruskan ambil pagi.. begitu juga jika ambil malam.

7. Bagi kes lupa makan, cara adalah seperti berikut:-
i) Lupa makan waktu malam, pagi esok ambil 1 biji sebagai ganti, jika masih juga lupa, maka malam kena ambil 2 biji sekali.
ii) Lupa makan pagi, malamnya ambil 1 biji sebagai ganti, jika masih lupa, maka pagi esok kena ambil 2 biji sekali. Peringatan. Utk mengambil MAB bagi merancang keluarga, MAB hanya memberi perlindungan sehingga tempoh 24 jam sahaja. Oleh itu berhati-hati tempoh gap makan supaya tidak melebihi 24 jam, jika syarat ini tidak dipatuhi ianya kurang berkesan utk dijadikan family planning. Jika sedang makan MAB didatangi period, jangan berhenti, terus habiskan 21 biji dan berhenti selama 7 hari sebelum sambung semula botol seterusnya.

 Di awal pengambilan, MAB ni tidak boleh campur makan dengan ubat/produk berasaskan herba.. dikhuatiri akan menjejaskan kesan MAB terutama ramuannya. Jika puan2 mematuhi aturan makan ini, insyaallah ianya dapat membantu sebagai kaedah family planning yang berkesan.


SOAL JAWAB MAAJUN ANGGUN BISTARI. 
Adakah wanita yang belum berumah tangga boleh mengambil MAB? Ya sudah tentu. MAB sesuai untuk semua golongan wanita yang berumur 18 tahun ke atas, termasuk yang belum berumah tangga, sudah berumah tangga dan golongan tua yang telah monopouse. *****************************************************
Adakah saya perlu menghentikan pengambilan MAB apabila period? 
Tidak. Jika anda didatangi period sedangkan MAB belum habis (21 biji/sebotol), teruskan mengambil MAB.
******************************************************
Apakah yang dimaksudkan dengan rehat seminggu selepas habis sebotol MAB? 
Pengambilan MAB perlu diberhentikan selama seminggu (7 hari) sebelum sambung kepada botol seterusnya. Ini bermaksud jika hari terakhir mengambil MAB ialah hari ahad, sambung botol seterusnya pada ahad depan.
*****************************************************
Adakah saya perlu meninggalkan solat selama sebulan, sekiranya period saya tidak berhenti dalam tempoh tindak balas MAB? 
Maksimum kiraan period hanyalah 15 hari. Anda perlu menunaikan solat seperti biasa selepas kiraan 15 hari period. Ini kerana pada hari ke 16 ia tidak dikira period, tetapi ia dipanggil istihadhah (darah penyakit). Ini merupakan tindak balas MAB untuk menyucikan rahim dan membuang darah kotor. *******************************************************

Bolehkah pesakit/penghidap PCOS makan Maajun Anggun Bistari - MAB? 
 MAB selamat / boleh diambil / dimakan oleh pengidap / pesakit PCOS dan inshaa Allah akan membantu mengurangkan risiko penyakit 3 serangkai iaitu darah tinggi, obesiti dan kolesterol dan gula tinggi dalam darah. Baca lanjut di sini..
*******************************************************

Betul ke MAB boleh menguruskan badan? 
Fungsi MAB adalah untuk mengembalikan kesihatan dalaman wanita. Dalam masa yang sama MAB akan bertindak balas mengikut tahap kesihatan penggunanya. Salah satu tindak balasnya ialah mampu mengawal selera makan serta membuang lemak dan toksin dalam badan. Secara tidak langsung, tindak balas ini mampu untuk mengurangkan berat badan. Ramai pengguna MAB telah mengalami kesan ini. Tapi perlu diingat, MAB bukan ubat untuk menguruskan badan.

Jika anda mengambil MAB semata-mata untuk menurunkan berat badan, anda perlu membetulkan semula niat anda. MAB berfungsi untuk mengembalikan kesihatan dalaman wanita. Jika anda dapat menurunkan berat badan dengan mengambil MAAJUN ANGGUN BISTARI, itu adalah bonus. 


TESTIMONI MAAJUN ANGGUN BISTARI - MAB 

 Fatinsyakila : testimoni : Kehidupan saya sgt aktif sehingga vigina saya mengeluarkan bau yg tidak menyenangkan serta cecair berlebihan walaupun bukan time period lagi. saya sudah pki pantiliner... tp masih juga...maka saya menggunakan MAB..alhamdulillah ade perubahan ...

 Testimoni MAB Awee (TERBARU)
1. klu bab seks ni mmg pueh hati lah..
2. selero mkn den tak mcm dulu.. klu dulu 1 pinggan tak ckp.. skrg 1 kali yo den mkn nasi..
3. borek badan turun.. tompi gambut gugur.. paneh agak jamu ni.. minam air dah bergelen-gelen dah...
4. kulit den nmpk tegang dan sogar bonar..
5. camno pun den tido lambek den bongka awal kepalo tak sakit..
6. badan den sogar na ghaso ea.
7. badan tak ponek2 langsung... raso mcm den nak dukung yo laki den.. ahaksss..

 Pn. Norazlin (subdealer berdaftar - Area Kuantan)
TESTIMONI PENGALAMAN SENDIRI MENGAMALKAN MAB:
Sebagai seorang jururawat dan isteri serta ibu menguruskan perihal rumah tangga serta komitmen kepada kerja ,keletihan memang tidak dapat dielakkan. Tambahan pula, profession seperti saya, waktu bekerja tidak mengira siang ataupun malam dan yang paling penting ianya melibatkan nyawa seseorang pesakit, komitten mesti lah tinggi dalam menjalankan tugas. Setelah diperkenalkan oleh seorang teman, mab banyak membantu.

Perubahan berlaku setelah saya mengambil beberapa biji mab dan kesannya terus dirasai, wajah saya tidak lagi pucat dan badan saya berasa segar dan kepenatan tidak lagi menjadi alasan untuk menguruskan rumah tangga. Untuk pengetahuan, saya melahirkan anak melalui kaedah pembedahan, selepas berpantang saya hanya mengamalkan perubatan kampung hampir 4 bulan.

Setelah mab diperkenalkan oleh teman, saya terus mencubanya ternyata kesannya amat ketara antaranya period saya memang teratur sebelum ini akan tetapi pada kali pertama memakan mab period saya berpanjangan selama 15 hari dan darah kotor berwarna coklat kehitaman dan dalam kuantiti yang banyak. Sekarang ianya kembali normal seperti dahulu. Sekarang saya baru sahaja sebulan menyambung pelajaran selama setahun dan dalam tempoh tersebut saya tidak boleh mengandung, oleh itu saya mengambil mab sahaja dan tidak lagi perlu mengambil pil perancang lain. Dan yang paling penting bagi seorang isteri adalah suaminya, ternyata suami saya banyak memuji saya sekarang terutamanya pada bahagian wajah dan payudara.. Hehe.
 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Testimoni - Senggugut Sejak Dari Sekolah Dgn 1 Btl MAB Dah Blh Solve
Saya terpanggil untuk share bersama my love and hate relationship dengan period saya. Sejak pertama kali datang bulan pada umur 12 thn, setiap kali dapat period, saya sakit . Bukan sakit period biasa yang sakit pinggang dan sakit perut tu, tapi lebih dari itu . Masa saya duduk asrama dulu, seminggu sebelum saya dtg bulan, saya dah muntah2 , tak boleh jalan , badan lemah sangat sebab tak boleh makan, tak boleh makan langsung, bau food pun tak boleh . Bila dah tak makan tu, perut masuk angin…bayangkan lah sakitnya macam mana.

Selalunya 2 minggu saya sakit selagi darah tak bersih. Selalunya warden saya terus panggil ambulan suruh ambik saya masuk hospital kat JB dulu. Masa zaman sekolah kat sinila, mcm2 tuduhan cikgu saya lemparkan kat saya. Dia kata saya buat2 sakit sebab tak nak pergi sekolah lah, tak nak ambik periksa lah. ... saya ponteng sekolah lah sebab tak buat kerja sekolah lah. Pada hal masa dia dtg kat asrama saya tuh, dia nampak saya terbaring atas katil , dengan muntah saya bersepah2 kat lantai , dengan food yang langsung saya tak jamah… ( sampai sekarang saya doa cikgu tu, kalau dia ada anak perempuan, biar anak perempuan dia sakit mcm saya) 
-----------------------------------------------------------------------------------

Testimoni - Sebelum ini menggunakan pil hormon utk menghentikan pendarahan period. Dgn 1 bij MAB masalah tersebut dapat diatasi.

Salam sume... ada response dari seorg cutomer saya ni.. sungguh gembira dia masalahnya telah dpt diatasi.. dan minta saya kongsikan bersama pengguna2 yg lain... "dia dah 7 thn berkahwin masih belum mempunyai zuriat disbbkan masalah haid yg x menentu... period dia bole dikatakan teramat kerap.. hingga terpaksa makan pil perancang hormon dr doktor..krn menurut doktor salur darahnya ada kaitan dgn tahap kestabilan hormon...terpaksa bergantung pada pil perancang utk menghentikan pendarahan…. sehingga lah dia mencuba MAB... katanya baru makan sebiji, serta merta darahnya berhenti. dan dia amat gembira dan berpuas hati dgn hasil MAB....gembira sgt syukur krn bertemu MAB... " – Alhamdulillah ~ MAB byk membantu dan merawat. Hasil carian saya ttg khasiat MAB khusus utk dikongsi bersama…
 Fasida - wmc vbulletin - page 146
 -----------------------------------------------------------------------------------

 Testimoni - Dapat zuriat

Salam Kak , Saya haslindah dari Putatan, Sabah. Teringin nak tau kak camana nak jd pengedar MAB. Bukan apa kak, saya ni dah makan MAB sebelum ni (emak saya yg belikan) dan syukur alhamdulillah dah makan 2 botol dan lepas 3 thn setengah kahwin hanya kerana MAB ni..sya skrg dah mengandung 7 bulan. Jadi niat di hati nak tolong kengkawan lain yg serupa nasibnya mcm saya. Jd ikhlas nak jd pengedar bukan krn nak untung tp nak tolong promotekan khasiat MAB ni biar ramai org tau tak payah belanja banyak sgt dgn bahan2 kimia yg memudaratkan cukuplah sekadar dgn MAB. Insya Allah lepas bersalin nanti x sabar rasanya makan MAB balik utk merawat.

 Lynn skylynn
 ---------------------------------------------------------------------

Testimoni - 10 Tahun Tak dapat Anak Amal MAB sekarang sudah berhasil
 Originally Posted by nazrahku

Salam saya berminat untuk menjadi dealer bagi produk mab nie. Saya dah makan 20 botol dah.... Memang bagus... Kawan saya yang kawin dekat 10 tahun sekarang dah anak dah.Disebabkan maajun nie....
 nazarahku - wmc vbulletin- pm
 ---------------------------------------------------------------------------

Testimoni 118 - kejayaan pregnant
salam, kak.. saya jue, berminat nak menambahkan pendapatan dgn menjual MAB ni.. jd jika saya berminat utk menjual MAB nie, berapa harga sebotol akak bagi kat saya, dan bagaimana caranyer.. saya sudah makan MAB nie sebotol utk tujuan percubaan utk mengandungi lagi dan alhamdulillah, Allah telah mengizinkan dan saya telah pregnant 5 bulan... minta akak bagi tau kat saya yer..
TQVM puteri Jue
-----------------------------------------------------------------------------

Testimoni- kejayaan dapat anak

salam kak.. nur antara ribuan pengguna MAB.. makan MAB tok ikhtiar dpt anak..Alhamduliilah sekarang baby dah masok 3 bulan.. cuma kat sini nur musykil pas salin sambkung balik MAB tok family planning.. so andai mkn sebotol x abis lagi dah period nak continue sampai abis sebotol baru stop than sambung balik pas rehat 7 hari botol seterusnya or stop dulu sampai period abis baru sambung mkn balance tu? kot nanti pas period nak rest 7 hari sblm amik botol seterusnya..ade yang terrbabaassss...hehehehee.. mcmana ye kak...guide sket kak... 
cokelagurlz
-----------------------------------------------------------------

 Testimoni - Merawat Batu Karang/Kebahagian Suami Isteri

 Jackel
period dah semakin nak pulih. bulan ni lepas abis MAB ari ke 3 rehat ada period tapi sehari je pas tu sikit2 masih lagi dlm proses pembuangan toksid dlm bdn kerap kali kencing & Buang angin yang paling best skali perut dah susut sikit dan berat pun dah kurang skang 55kg daripada 63kg..badan saye ni kira kebal la ni ahahha sbb 1 thn lebih baru nampak kesan MAB (mungkin d sebabkan suntikan perancang).puas hati la dgn kesabaran menanti kesan2 positif. kalau bab2 tentang suami opsssssssss...tak payah ckp la sendri mo tau ahhahah. ingat tak ada saye post yg saye ade batu karang dekat hati tapi bila kate terus kan mkn MAB saye pun teruskan dan result nya saye dah sembuh skang.happy sangat THANKS.1 je kalau mkn MAB ni kena minum air byk.sekarang ni saye da amal kan minum air dlm sehari sampai 3 liter air saye minum.

 Jackel - wmc page 155
 ------------------------------------------------------------

Testimoni - cuci rahim

nak update testi ni. hari ahad saye peyed tapi sikit2 kehitaman tapi ada mcm serpihan2 kuar masa kencing warna coklat sampai hari ni...tu semua mesti kotoran dlm rahim saye kan...yerksssssssssss..mcm takut pula nampak mcm tu, setiap kali kencing mesti kuar mcm(lepas kencing ja mesti tengok dulu baru flash)eheheheh..nasib baik la jumpa MAB kalau tdk kotor la rahim.
 ------------------------------------------------------------

TESTIMONI - KECERGASAN BADAN TESTIMONI TERBARU MAAJUN ANGGUN BISTARI...

saye merancang sendirI fina fina (21 Feb 17:08): Semenjak sye makan products ni,. saye mmg rasa kehebatannye n suami memberi sokongan penuh..

fina fina (21 Feb 17:09): Kengkawan n adk brdik serta mak pun nampak kecergasan saye dgn jadual pack sye.. fina fina (21 Feb 17:10): sebelum ni letih bkn main letih ag,. kul 8 je dh tdo,. ank2 ntah kemana ntah.

Hubungi kami sekarang:-
Wassap / sms / telegram - 029-2696927

Tags : *Pengedar berdaftar MAAJUN ANGGUN BISTARI, Testimoni maajun anggun bistari, penyakit PCOS , Cyst , Fibroid, cara makan MAB, Pantang larang MAB, Stokis MAB, Pengedar MAB, cara makan mab untuk hamil, cara makan maajun anggun bistari untuk hamil, cara-cara merancang kehamilan, cara terbaik merancang keluarga, merancang keluarga secara tradisional,

124 comments:

  1. adakah maajun ini halal dan mendapat kelulusan dr kementerian kesihatan??

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum
    nk tnya REHAT 7 hari tu, maknanya rehat dari makan maajun ni kan? dalam 7 hari rehat tu selamat ker kalau bersama??

    ReplyDelete
  3. rehat mkn ni bila period dtg.. rehat 5 ke 7 hari..

    ReplyDelete
  4. boleh tau tak no pendaftaran produk ni untuk membuktikan ianya telah diluluskan oleh kementerian kesihatan atau tidak.ini adalah hak pengguna untuk mengetahuinya.please reply ASAP.

    ReplyDelete
  5. MAB masih tidak mempunyai no kelulusan KKM dan kami tidak pernah claim yg ianya diluluskan. Produk ini buatan tangan org kampung dan ianya telah digunakan turun temurun bergenerasi yg lalu. Tanpa bahan kimia hanya campuran herba2 dunia melayu. Setakat ni sgt ramai yg berpuas hati dan kembali order dengan kami. Adalah menjadi hak pengguna samada memilih utk menggunakan produk ini atau pun tak.. Wallahualam..

    ReplyDelete
  6. salam,
    saya telah membeli 5 botol MAB ni dari puteri apis, saya nk tanya sekarang saya makan botol kedua lepas sahaja bersalin, dan hasilnya amat bagus sekali, badan terasa cergas cuma kesan dia pening kepala jelah, tapi baru2 ni rambut2 saya gugur dgn kadar yg byk, bila ditarik byk sekali rambut yg gugur, adakah itu effect sampingan MAB ni atau tidak.. mohon penjelasan

    ReplyDelete
  7. salam nor

    setiap orang ada effect yang berlainan . ada orang akan keluar period banyak dan berhari hari.. pening, badan rasa tak selesa dan etc. Tapi saya belum jumpa lagi customer makan menyebabkan rambut gugur. dan jika benar selepas nor makan ajer.. rambut nor gugur,mungkin itu kesan awal. dan ia akan ok semula jika MAB ini stabil dalam badan kita. Tetapi jika ia bterterusan dalam tempoh yang panjang, mungkin MAB tak sesuai untuk nor.

    ReplyDelete
  8. selamat ke jika bersama time rehat 7 hari 2

    ReplyDelete
  9. saya tak faham. knp pn julia cakap time rehat 7 tu maknanya "rehat mkn ni bila period dtg.. rehat 5 ke 7 hari.." sedangkan kat atas tu ada ckp teruskn makan je kalau belum habis 21 biji tu walau period. yang mana satu ni?

    ReplyDelete
  10. Kepada yg bertanya di atas, jika dh period tp mab masih ada, teruskan makan sampai habis baru stop seminggu ya.. Tq

    ReplyDelete
  11. kalau yg menyusu badan macam mana pulak..ada side effect x

    ReplyDelete
  12. saya nak tanya klau sudah ambil MAB selama 21 hari rehat 7 hari tapi piriod masih tidak datang macam mane yer??

    ReplyDelete
  13. Tetap teruskan aturan seperti yg dinyatakan ye.. abiskan sebotol dan rehat 7 hari lg..

    ReplyDelete
  14. saya akan sambung 21 hari dan rehat 7hari lagi..tapi kalau piriod masih tidak datang lagi macam mane yer???

    ReplyDelete
  15. tiada jawapan ke tuk soalan saya diatas???

    ReplyDelete
  16. Maaf kami bercuti so jawapan adakalanya agak lewat sedikit. Teruskan aturan makan walaupun period tak kluar lg.. masih seperti biasa..

    ReplyDelete
  17. jika saya di dapati mengandung macam mane ye?? ade kesan sampingan ke pada kandungan???

    ReplyDelete
  18. InsyaAllah sekiranya ikut aturan masa mkn mab yg betul, ianya boleh dielakkan. Ini berdasarkan byk testimoni dan sambutan terhadap MAB ni sendiri. Namun kita sekadar berusaha, jika mengandung juga, insyaAllah kandungan tiada apa2 masalah dan puan harus berhenti ambil MAB.. Wallahualam..

    ReplyDelete
  19. sy nak tanya..bln 6 sy dtg period sampai 2x. sy ikut ja peraturan mkn tu spt biasa. skrg ni masa rehat 7hari sy terkena waktu subur..Ada kesan tak kalu bersama? adakah sy perlu perbetulkan aturan pngmbilan mab semula?sy nak tanya..bln 6 sy dtg period sampai 2x. sy ikut ja peraturan mkn tu spt biasa. skrg ni masa rehat 7hari sy terkena waktu subur..Ada kesan tak kalu bersama? adakah sy perlu perbetulkan aturan pngmbilan mab semula?

    ReplyDelete
  20. Berkenaan period sebulan dua kali tu mmg ada sesetengah org mcm tu.. ia mungkin berlaku sbb period pd bulan sebelumnya tu sikit keluar atau tak habis keluar sepenuhnya so hasil tindakbalas MAB, period tu keluar semula..
    Jika terkena waktu subur harus berhati2 lah.. tak perlu set masa mkn.. teruskan mkn mcm biasa dan InsyaAllah khasiat MAB akan memulihkan pusingannya sehingga teratur mengikut cara mkn MAB tersebut.. Bykkan minum air ye.. Wallahualam..

    ReplyDelete
  21. salam...saya mengalami haid yang tidak menentu. bulan ramadhan lepas, saya haid 3 kali. saya ada jumpa doktor di pusat perubatan intan, kuala terengganu, doktor suh saya makan progyluton (perancang)untuk atur haid. masalahnya, dengan mengamalkan progyluton ni, saya semakin gemuk. bolehkah saya gantikan progyluton ni dengan MAB walaupun saya masih dalam pengawasan doktor dalam merawat masalah inginkan cahaya mata? saya pernah amalkan MAB, tetapi period saya xberhenti selama 20 hari...saya telah berkahwin lebih setahun dan inginkan cahaya mata. mohon pandangan. terima kasih.

    ReplyDelete
  22. W'salam wbt Elly..
    Salah 1 fungsi utama MAB ialah memperbetulkan semula kitaran haid. Ia boleh diamalkan sekali dengan ubat saranan doktor tu namun ramai pengguna MAB rata2 berpuas hati dengan mengamalkan MAB sahaja mampu merawat masalah tersebut. Bezanya cepat atau lambat shj.

    Masalah2 lain juga berkemungkinan timbul semasa mengamalkan MAB. Salah 1 nya seperti yg Elly alami tu lah iaitu darah yg keluar tanpa henti. Akibat drpd darah2 lama yg tanpa kita sedari tidak habis keluar bulan2 sblm ni semua keluar yg. Pada pandangan saya, ini juga berbeza bg setiap individu. Ada yg masih tak keluar period walaupun dh 2 btl mkn, ada yg keluar sikit2, ada yg keluar selang seminggu sekali. Semuanya adalah tindakbalas awalan MAB utk merawat blocking2 yg menjadi punca darah tak lancar keluar setiap bulan. Lama kelamaan, period akan teratur seiring dengan cara mkn MAB iaitu sebaik sahaja MAB 21 habis di makan, diikuti dengan period selepas itu..

    Apa yg perlu Elly lakukan ialah istiqomah mengamalkan MAB kerana lama kelamaan insyaAllah masalah haid ini akan kembali pulih dan seperti yg kita ketahui, salah 1 punca sukar utk hamil ialah masalah haid tidak teratur. So perlu berkorban sedikit utk selesaikan masalah satu persatu dan sentiasa berdoa.. InsyaAllah hajat Elly akan termakbul akhirnya..

    ReplyDelete
  23. Saya nak tau, mcm manan nak hubungi pengedar mab d kwsn saya.. Saya berada di bintulu

    ReplyDelete
  24. saya sekarang makan pil perancang dan dl ms yg sm saya jgk sedang memakan jamu payuda keluaran binari...jika sya berubah untuk mengambil jamu mab ini,bolehkan saya teruskan memakan jamu payuda

    ReplyDelete
  25. nk tanya skrg sy brestfeeding ...klau sy ambik MAB adakah m'ggangu p'geluaran susu spt pil perancang yg lain?

    ReplyDelete
  26. Wina - Payuda Binari berbentuk herba, so diawal pemakanan MAB elakkan utk mengambil bersama produk2 herba lain ye. Cuba utk serasi dengan MAB terlebih dahulu dan insyaAllah awk akan berpuas hati dengannya. Banyakkan minum air juga.. Tkasih

    ReplyDelete
  27. Chris Einstein - MAB boleh diamalkan seawal hari ke 44 setelah bersalin atau habis berpantang. Ianya tidak mengganggu pengeluaran susu malah tidak memudaratkan utk si manja anda.. Yg penting minum air secukupnya. Cubalah surf dulu di internet pendapat2 mereka yg telah lama mengamalkan khasiat MAB ini.. Tkasih..

    ReplyDelete
  28. saya mula makan pil perancang pada 5.10.11 dan berakhir pada hari ke 21 iaitu 25.10.11.dalam masa 7 hari rehat pada hari keberapa saya patut meulakan untuk memakan jamu mab????adakah saya patut makan ketika waktu peyed kerana selalunya peyed saya akan dtg pada hari ke4 dan berakhir pada ari ke 7 @ saya boleh mula makan pada hari ke 8 selepas rehat 7 hari sama seperti saya makan pil perancang???

    ReplyDelete
  29. jika sya berminat utk beli,brp wng pos sya kn sertakan??dan klu beli byk thn lama ker jamu ini sbb ianya buatan kg tanpa bahan campuran len

    ReplyDelete
  30. assalamualaikum,

    bagaimana pula cara makan ubat MAB ini sekiranya saya mengambil perancang "implanon"?

    ReplyDelete
  31. Wina - Jika tak penah mkn mab lg dapat jek bleh terus makan atau mkn pd hari 3,4 atau 5 period.. habis sebotol then rest 7 hari then lepas tu baru sambung botol ke-2.. kitarannya masih sama sekiranya ingin merancang atau hamil..

    Anonymous - Kos pos bergantung pd berapa byk beli krn timbang berat. Beli byk kene simpan dlm fridge dan bleh thn 1 tahun.. InsyaAllah..

    ReplyDelete
  32. salam,puan..saya baru je mkn MAB ni 2 minggu,saya baru je kahwin n stll blajar..lau boleh,saya nak elak pregnant buat masa skg,saya tak pernah guna sebarang pil perancang sbelum ni.saya mkn MAB ikut time yg teratur,means saya mkn MAB pd pukul 11 mlm setiap hari,saya cuma ingin tahu adakah MAB ni bole terus bertindak sebagai perancang keluarga?saya takut if saya tersilap mkn then terpregnant plak...hehe
    -shelly

    ReplyDelete
  33. Shelly - Mab mampu bertindak sebagai pengganti pil perancang dengan syarat kena disiplin masa mkn tu ye.. Selepas 24jam tu kebarangkalian utk hamil tu mmg tinggi. So kena ingat selalu lah.. Tahniah kepada awk dan suami kerana baru mendirikan rumahtangga. Semoga berkekalan hendaknya..

    ReplyDelete
  34. salam......saya nak order MAB....nak contact fon lupe bawak g opis....

    ReplyDelete
  35. salam,pn..
    mcm mana pulak cara mkn utk hamil if mula2 mkn MAB ni utk elak hamil

    shelly

    ReplyDelete
  36. Salam..
    Saya baru blaja makan maajun. Nak tanya maajun ni kene kunyah ke? Kalau tak nak kunyah nak telan trus bole ke?

    ReplyDelete
  37. Shelly - Biasanya org yg sukar hamil ni mempunyai mslh yg berkaitan cthnya haid yg tak teratur biasanya. So mab ni bertindak merawat terlebih dahulu kitarannya then bila dh stabil baru berhenti mab dan try hamil. Jika mslh2 tu tak diselesaikan dulu ada kemungkinan kesukaran nak hamil tu akan berterusan sampai bila2. So kene berkorban masa dan usaha sket lah kat sini..

    Anonymous - Boleh kunyah atau telan camtu jek.. minum air byk ye..

    ReplyDelete
  38. sy ada tbca rest tu.. cnfius yng 6 hari / 7 hr rest yg sbnarnya?

    ReplyDelete
  39. salam..
    sy ada bc byk kali ttg maajun ni tp msh tkt nk cuba tp skrang ni keinginan nk cuba dh ada.soalan sy kalu kita mkn maajun ni utk kesihatan bkn utk merancang boleh x?lg satu kalu kita dh lama x brsama suami msh blh truskn dak ambk maajun ni?

    ReplyDelete
  40. salam
    sy mkn pil perancang pd 1st period kalau sy tukar ke MAB apa sy kena ikut jgk ke mkn pd 1st period atau mkn period hr ke 3 atau 4?

    ReplyDelete
  41. Rest 7 hari lepas habis sebotol...

    Yus - Sy dh jawab di YM kan.. jika masih tak faham, bleh email sy atau shoot kat sini jgk..

    ReplyDelete
  42. sya nk tnya adakh mab ni aturan mkn dia sama mcm pil perancng klinik tu,,saya bru nk mencuba,bca mcm best sebab byk kelebihan..sangkut x kalu bersama kalau aturan mkn btl,was2 jgk,

    ReplyDelete
  43. salam ,,sy ema,sy br nak mula guna MAB, tp sy masih takut2,,sy baru berkahwin dan ingin merancang,,tp my mom said xpyh pkai pil2 or jamu ni,koz die pun xpernah pkai,die tkut efek jgka ms panjang , bila tua nnt koz tkut ada penyakit lain yg berkaitan peranakan,,btol ke kak?sy tgk ramuan die adlah tumbuhan yg bgus utk kchatan wanita, tp sy masih waswas,,

    ReplyDelete
  44. Jika disiplin waktu makannya, insyaAllah tak lekat.. mmg ramai yg dh bertukar ke MAB drpd pil atau injection hosp.

    Ema - MAB ni dah hampir 30thn di usahakan dan dan baru 5 thun ni je org tau kewujudannya.. InsyaAllah.. segala ramuannya adalah asli dan semulajadi. Tiada kesan sampingan berbanding pil hospital atau lain2 rawatan yg bercampur-aduk bahan2 klinikal dan sintetiknya.. Wallahua'lam

    ReplyDelete
  45. salam
    saya dh makan MAB selama 1thn 4bln utk merancang keluarga..sy mmg mengikut aturan mkn dgn btol.wlpon sdh lbh sethn makan, period sy masih bkn setelah habis 21bj/sebotol, biasanya akan keluar pd hr ke-10/10 biji dimakan.sy teruskan mkn dan pd waktu rehat (habis 21 bj) sy mmg x period. sy risau sekiranye time rehat tu jika bersama suami akan mengandung, mungkin kah ini akan terjadi?
    tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. BIasanya jika dah lama amalkan MAB, tubuh akan imune dan bila bersama time rest insyaAllah tak lekat. Apapun bukan jaminan 100% ya kerana kita hanya berusaha shj, Allah yg tentukan.. Wallahua'lam

      Delete
    2. salam, saya mengalami masalah yg same mcm puan kt atas ni.... saya dh mkn masuk botol kelima...start abis botol ketiga, tunggu period tk dtg2...smpai hari ke 10 lepas mkn mab baru period dtg...bulan yg ini pun same jugak, lepas ari ke 10, baru period saya dtg... sy musykil benda yg same mcm puan kt atas...takut time rehat selama 6 hari tu bersama suami boleh mengandung...tpi bile puan kt atas dh mengalami benda yg same mcm saya smpai setahun lebih...tpi tk pregnant lgi...legala skit dengar sbb sy dh terfikir nk tukar blik ke pil perancang....

      Delete
  46. as salam...
    sy dh mkn MAB ni 3botol...mse mkn botol yg pertama selama 14hari,sy period slame 4hari...smse wktu rehat,sy tlh bersama...lps wktu rehat,sy smbung mkn MAB seperti biasa..sekarang sy tlh mkn botol ketiga tp period sy masih lg xdatang..n sy mula rse mual2 n loya semasa mkn botol kedua...sy msih blm check upt...tkut untuk mengetahui keptusannya...adakah ade kemungkinan sy mengandung?sedangkan sy telah ikut cara makan yg betul sy kire...sy mkn pukul 9mlm setiap mlm...sy terlupa mkn bru skali tp sy amik double pd mlm slpsnye...risaunyer
    -ina

    ReplyDelete
  47. Salam..
    Biasanya jika dah lama amalkan MAB, tubuh akan imune dan bila bersama time rest insyaAllah tak lekat. Ini dh byk dibuktikan oleh pengamal2 yg lain juga. Juga perlu kurang atau elakkan mengambil air kelapa atau air tebu krn ianya dikatakan mampu meneutralkan keberkesanan MAB jika untuk merancang. Apapun bukan jaminan 100% ya kerana kita hanya berusaha shj, Allah yg tentukan.. Ini kita perlu yakinlah ya. Adakalanya sperma terlalu aktif juga boleh menyebabkan usaha kita tak berjaya walaupun dengan kaedah moden..

    Cuba kira semula hari start mula ambil MAB dan cuba ingat semula sekiranya ada terlewat/terlupa atau minum air seperti yg sy nyatakan di atas. Jika perlu lakukanlah pemeriksaan doktor juga. Sebarang perkembangan, feedback semula dengan kami ya atau hubungi 019-2696917..

    Wallahua'lam

    ReplyDelete
  48. Askum.
    Saya msh selidik2 psl MAB.soalan: dh 2 bln lbh lahirkn bb.lps 44hr drh nifas still kuar ckt2.elok dh abis saya solat.tapi sminggu lps tu drh kuar lg penuh 2 hr,hr2 sterusnya ckt2 slama sminggu.pastu ok blk.elok jer saya solat blk ingatkn period tp sminggu lps tu berulang lg camtu.sayapn keliru.yg mn period saya yg sbenarnya.bgtau doc kt xder pape.skrg dh ok.mcm mn tu yer.saya nk amk MAB nk kena tgu period dl ke@ blh mkn trs.lg satu nk minta no call kak za.stokis kelantan.dkt p.chepa xder ker?

    ReplyDelete
  49. Askum.
    Saya msh selidik2 psl MAB.soalan: dh 2 bln lbh lahirkn bb.lps 44hr drh nifas still kuar ckt2.elok dh abis saya solat.tapi sminggu lps tu drh kuar lg penuh 2 hr,hr2 sterusnya ckt2 slama sminggu.pastu ok blk.elok jer saya solat blk ingatkn period tp sminggu lps tu berulang lg camtu.sayapn keliru.yg mn period saya yg sbenarnya.bgtau doc kt xder pape.skrg dh ok.mcm mn tu yer.saya nk amk MAB nk kena tgu period dl ke@ blh mkn trs.lg satu nk minta no call kak za.stokis kelantan.dkt p.chepa xder ker?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam... Biasanya baru lepas bersalin ni hormon masih blom stabil. Tunggang langgang lagi. Perjalanan drh tu tak lancar. Tapi mungkin tak semua org akan alami mslh mcm ni. Memandangkan doc pun ckp takde mslh, so cuba amalkan mab. Jika untuk merancang, boleh mula mkn hari ke-3 atau ke-4 dari mula period keluar. Habiskan 21biji dan rest 6 hari then sambung btl ke-2. Peringkat awal pasti period tak stabil juga tp jgn risau. Tu tandanya MAB sedang merawat dari dalam. Banyakkan minum air juga ya..
      Untuk mengetahui subdealer kami di kota baru (k.za), sila sms sy di no 019-2696917.. Tkasih

      Delete
  50. salam..kalu yg lum kawen leh mkn ke jamu ni?lbih2 klu yg xde pape mslah..
    kalu bleh camner aturan mkn nyer?

    ReplyDelete
  51. Waalaikumussalam.. boleh malah digalakkan sbb dari sebelum kahwinlah aset kewanitaan tu perlu dijaga. So far mab ni dapat membongkarkan sebarang masalah dalaman yg mungkin kita sendiri tak sedari sedang kita alami. Fungsinya pelbagai. Aturan makan masih sama.. abiskan 21 biji dan rest.. sila rujuk info di page atas ya..

    ReplyDelete
  52. salam,saya dh mkn 2 btol skg time rest nk mask yg ke 3 btol,masalahnya btol pertama saya makan saya datang period 2x dalam sebulan,botol yang ke 2 saya dtg period 3x dalam sebulan,darah period xbyk sgt kuar,darah period warna hitam gelap.rasa tkt jgk period dtg kerap tkt ada masalah lain plak,mcm mana ye nak kena stop kn dlu ke atau trs makan sebab msa dalam pantang darah nifas saya xkuar byak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Shila..
      Pd peringkat awal mab ni akan bertindak merawat dan memulihkan mslh2 yg dia detect terutama hal period yang tak habis keluar semasa period dan lepas bersalin. Jadi gangguan hormon memang berlaku dan ianya bersifat sementara shj bergantung pada kadar hormon bdn dan tahap kesihatan seseorang..
      Nasihat sy teruskan makan dan bykkan minum air ya..

      Tkasih

      Delete
  53. Bley cmpur dgn produk len x cthnya jus perawan atau bidadari bla kita amek mab nie?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pada peringkat awal ni sebaik2nya jgn campur dgn produk2 herba yg lain supaya kita tak konpius dan bdn juga tidak 'berlaga ubat' akibat mungkin terlalu byk sukatan yg masuk dlm bdn. Berikan masa sebotol dahulu dan kemudian jika nak campur pun boleh tp jarakkan sedikit masanya.
      Cthnya jika mkn mab sblh mlm, ambil lain2 produk herba tu sebelah pagi atau tengah hari.. Bykkan juga minum air sebaik2nya air mineral..
      Tkasih

      Delete
  54. salam..sya ingin mcube mab ni tp msih was2...sya kerap kli gugr..n mrncg untk hamil...bgus x untk sya jamu mab ni??n bape lma kte akn nmpak efec mab ni???n bpr btol patut sya try??tq

    ReplyDelete
  55. d sabah ada jual ka ni?

    ReplyDelete
  56. salam, boleh dapatkan no. contact dealer di KB, Kel. T.k.

    ReplyDelete
  57. Salam, saya br lps pantang hr ke 58. Bole ke terus guna mab utk merancg atau kena tggu period dulu? Utk pengetahuan period saya sblm ini mmg jenis x lancar. Kekadang 2-3 bulan skali. Lps tu nak tanya maksud rehat 7 hr tu maknanya rehat mkn mab kan? Adakah kena rehat utk 'bersama' suami juga?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Walaikumussalam Nadia..
      Jika period tak teratur, dapat je mab bleh terus makan dan ikut seperti yg telah disarankan.
      Rest tu utk rest mab. Mab ni bila diamalkan secara disiplin dan berterusan, ia secara automatik akan imune dan menjadi perancang secara semula jadi. Ini terbukti melalui banyakt estimoni2 pengamalnya. Apapun jika ragu2, boleh lah mengambil apa2 protection yg sepatutnya.

      Kita hanya merancang...

      Delete
  58. salam, puan julia

    Saya pun mengalami seperti anonymous di atas. Saya mengamalkan MAB sejak 2009. Tapi baru-baru ini, Selepas 14 hari, period datang semula. Maksudnya hari pertama period selama 5 hari, kemudian period lagi hari ke 14. Macam mana nak kira, sama ada itu darah period atau darah istihadah dan sy perlu solat atau tidak?.
    MAB saya pun baru separuh botol.

    ReplyDelete
  59. Salam pn. Julia

    Saya memang sedang mencari2 jamu atau maajun untuk diamalkan bg membantu meningkatkan kesihatan diri serta menjaga hubungan suami isteri.
    saya amat berminat dgn khasiat MAB tetapi saya ingin pastikan apakah boleh saya mengamalkan maajun ini kerana saya ada buasir kerana yg saya tahu maajun ini agak panas dan bimbang akan memburukkan keadaan buasir yg saya hidapi?

    ReplyDelete
  60. Salam. Sy belum berkahwin. Sy lihat di atas boleh di mkn w.pn belum berkahwin. Ttp sy musykil satu perkara. Ade effect x bhgn peranakn. sbb d tulis akn mengecut saluran peranakn. Mcm sesuai utk seleps bersalin. Sy berminat sbb sistem haid sy sgt x teratur. 2-3bulan skali. Kdg2 hanya 3 hari shj. Kdg2 jgk sampai 15hari period. Mcm mane utk aturan mkn. Adakh 21 hari spls 7 hari rehat. Sambung 21 hari. Betul ke. Kiraannya.
    T.kasih

    ReplyDelete
  61. kalau baru lepas keguguran,bagaimana cara aturan makan MAB ye?

    ReplyDelete
  62. boleh saya tahu berapa peratus MAB boleh membantu untuk saya tidak mengandung lagi???kalau macam ubat perancang klinik..ianyer 99%..memang segalanyer hak ALLAH..cumanyer saya nak mengetahui lebih lanjut...

    ReplyDelete
  63. assalam.. saya seorang breast-feeding mother.bolehkah saya mengamalkan pengambilan MAB?

    ReplyDelete
  64. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  65. MAB ni ada kesan kat baby tak?sebab saya menyusukan anak sepenuhnya..adakah dia mengurangkan jumlah susu badan?

    ReplyDelete
  66. Salam,
    Saya baru keguguran 2 minggu yang lepas. Jika ikutkan nasihat doktor saya perlu jarakkan kehamilan selepas 3 kitaran piriod. Saya berminat untuk makan pil ini untuk kesihatan dalam saya. Kalau ikutkan hari ini dah hari ke 16 saya berpantang.Bila waktu yang sesuai untuk saya makan pil ini? Adakah perlu saya tunggu piriod pertama keluar baru start makan?
    Terima kasih.

    ReplyDelete
  67. Salam Pn

    Saya sudah berkahwin 1 tahunlebih, awal tahun 2012 nie period saya tidak tetap kadang2 datang kadang2 lewat 1 bulan..masalahnya saya ingin mengandung teringin terima zuriat sendiri...bolehkah MAB membantu untuk mengandung..bila tarikh sesuai untuk saya mula makan pil ni...boleh sy dapatkan pengedar di bandar tasik selatan?

    ReplyDelete
  68. Salam...sy dh mkn mab lbh kurang 8-9 botol..cm br2 ni sy termiss 1 hr mkn mab..n esok mlmnyer br sy smbung mkn..dan sy continue mkn mcm biasa lbh kurang dlm 11biji lg la utk smpai waktu utk rehat mkn mab....ms waktu rehat mkn mab tu sy x period..biasanye 3 hr dh period..tp kali ni dh 6 hr..so sy try buat pregnancy test..n keputusannya +ve...trs sy stop mkn mab now kandungan sy dh 8w...so adakah apa2 kesan kat kandungan sy sepanjang sy mkn mab tanpa sy tahu sy sdg hamil?...adakah bayi sy akan cacat?..sy risau sgt....plzzz...bantu sy...apa ptt sy buat?...

    ReplyDelete
  69. Salam.....saya merupakan salah seorg suami kepada pengedar dan pengamal mab...ada satu lemusykilan saya walaupun sy tidak ragu dengan keberkesanannya..diwar-warkan bahawa mab didaftarkan dengan kkm dan diluluskan,tapi pada botol mab tidak dinyatakan nombor tersebut,sebagai suami yg prihatin sy punyai tanggunhjawab untuk mengetahui bahawa maajun ini slamat dan sah digunakan..sepanjang menjadi pengedar aaya tidak pernah mengetahui nama syarikat dan alamat syarikat serta alamat pengeluar...saya bimbang adanya monopoli diantara pengedar2 utama mab kerana merahsiakan maklumat2 ini...sy harap pihak admin dapat menjawab persoalan ini dengan hemat dan jujur dan diharap maklum balas ini tidak dopadam untuk ketelusan...terima kasih....

    ReplyDelete
  70. Jika sudi boleh balas di komen atau emailkan saya jawapan...fairuzjasmi@gmail.com

    ReplyDelete
  71. Salam.....saya merupakan salah seorg suami kepada pengedar dan pengamal mab...ada satu lemusykilan saya walaupun sy tidak ragu dengan keberkesanannya..diwar-warkan bahawa mab didaftarkan dengan kkm dan diluluskan,tapi pada botol mab tidak dinyatakan nombor tersebut,sebagai suami yg prihatin sy punyai tanggunhjawab untuk mengetahui bahawa maajun ini slamat dan sah digunakan..sepanjang menjadi pengedar aaya tidak pernah mengetahui nama syarikat dan alamat syarikat serta alamat pengeluar...saya bimbang adanya monopoli diantara pengedar2 utama mab kerana merahsiakan maklumat2 ini...sy harap pihak admin dapat menjawab persoalan ini dengan hemat dan jujur dan diharap maklum balas ini tidak dopadam untuk ketelusan...terima kasih....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam tuan.. di pihak kami, kami tidak pernah mewar-warkan yang mab ada kelulusan KKM.. Ini kerana owner sendiri tidak pernah bertindak utk memohonnya atas sebab2 tertentu. Sekiranya isteri anda seorang pengedar, sepatutnya dia mendapatkan maklumat2 yg tuan kehendaki itu dengan pembekalnya, contohnya stokis tempat dia ambil stok. Ini lebih mudah. Jika dia ambil dengan kami, pastinya kami akan menjawab segala kemusykilan sekadar yg kami tau dan faham. Tidak ada maklumat yg akan disorokkan kecuali atas faktor strategi perniagaan.. InsyaAllah..

      Delete
  72. Salam..sy nk contact no. Pengedar mab d papar..blh x?

    ReplyDelete
  73. leh tak jelaskan pe yg sepatutnya blaku semasa tempoh berehat tu? adakah sepatutnya period datang pada masa rehat atau bergantung pada individu....dan sekiranya mengikut aturan yg betul slps habis 21biji...rehat 7 hari dn ulang semula pada botol strsnya....adakah ia masih berkesan tuk merancang bila bersama pada waktu rehat?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Jojie.. bagi period yg dah normal period akan dtg pd waktu rest. Namun bagi yg baru, mab akan mengatur dan merawat terlebih dahulu sehingga period akan ikut tempoh masa rest mab. Bagi pengguna yg dah lama mab akan imune dlm bdn walaupun waktu rest bersama. Perngguna baru pula dinasihatkan utk lebih berhati2 dan guna protection sekiranya perlu.. Sangat jarang kami terima aduan pengguna yg hamil sekiranya telah mengikut aturan dan lakukan apa yg perlu seperti jgn campur mkn dgn herba lain dikhuatiri ramuan mab akan hilang khasiatnya. Juga elakkan mengambil produk yg menggalakkan hormon seperti lobata dan sebagainya..

      Delete
  74. Τhіѕ paragгаph gives cleaг idea
    for the new vіsitors of blogging, thаt reallу how tο do blοgging and ѕіte-buіlding.
    Feel free to visit my web site ; pikavippii

    ReplyDelete
  75. mohon pencerahan...sy ada hyperthyroid,boleh ka nak makan maajun ni?

    ReplyDelete
  76. If you are gοіng fοr bеѕt сontents lіke mysеlf, only
    vіsit this ωebsite ԁaily as it pгeѕentѕ quаlity cοntеnts, thanks
    Here is my blog post - location voiture long trajet

    ReplyDelete
  77. tolooooongggg......sy dh mkn maajun ni 2mggu...dan berat badan sy naik mendadak!!

    ReplyDelete
  78. First οff I ωould like to say awesome
    blog! I had a quіck question ωhісh I'd like to ask if you don't mind.
    I waѕ іnterested to κnow how you center yoursеlf and clear уouг mind before ωriting.
    I've had difficulty clearing my mind in getting my ideas out. I truly do take pleasure in writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes tend to be lost simply just trying to figure out how to begin. Any suggestions or tips? Kudos!
    Feel free to surf my blog post ; Http://galaxys3.fr/

    ReplyDelete
  79. mmg terbaik,i like

    ReplyDelete
  80. dulu sya da mkn 6 botol ikhtiar utk dptkn ank tp mmg berat badan sya turun.still rezeki lom menyebelahi sya lg n skrg sya mkn semule mab kerana suka akn keberkesananny.semoga rezeki sya untuk mdptkn zuriat pulak xlama lg.aamiin

    ReplyDelete
  81. Salam..saya nak tanya..saya skarang ambil pil perancang baru 4 hari (masa 1st period)..if saya nk tuko trus ke MAB ni boley terus makan tak since mkan pil perancang ni buat saya cpat lapar..klau saya start terus boehke? Let say klau saya dpat pil jumaat ni (hari ke-8) ke kna tgu next cycle? Terima kasih

    ReplyDelete
  82. puan
    Saya da bkahwin....sebelum ni saya merancang sec semulajadi...sehingga sy membeli mab dr puan krn mslh period tdk teratur....n disahkan tdkmengandung...harike5 sy mkn, sy dtg bulan...selama 7 hr...adakah sy perlu teruskan mkn hbs sebotol or trus mkn sampai hari ke 21...mhn jelas sgt2

    ReplyDelete
  83. Puan, sy nak tahu adakah cara pengambilan sama atau berlainan kalau sy merancang untuk hamil?

    ReplyDelete
  84. salam...saya last period bln 8 2012...sehingga sekrg x period2...klu saya makan MAB ni comfirm ke period saya akan keluar....utk pengetahuan saya ada darah tinggi....ada kesan sampingan x?

    ReplyDelete
  85. assalamualaikum.. rasanya sy berminat nak mencuba MAB ni. tp saya nak tnya cara makannya lau makan malam kul 8.00pm adakah esoknya kena tepat kul 8.00pm juga. tu yang saya nak penjelasan lebih lanjut. tolonglah

    ReplyDelete
  86. Salam, nak tanya.. katanya MAB ni,"* PANTANG - Perlu kurang atau elakkan mengambil air kelapa atau air tebu krn ianya dikatakan mampu meneutralkan keberkesanan MAB jika untuk tujuan merancang. ". Kalau yang mengamalkan minum/makan Virgin Coconut Oil (VCO)/minyak kelapa dara, adakah kesannya sama dgn minum air kelapa? Harap dapat pencerahan, sebab saya mengamalkan minum vco, tapi berhajat nak ambil MAB utk merancang..

    ReplyDelete
  87. Salam sy akma.. kalo nak jadi dropship cmner ye .. tq .. klo ade sy nak ye .. ni nombo sy 0193497013 harap ade respon .. terima kasihhh ..

    ReplyDelete
  88. Wow! In the end I got a blog from where I can genuinely obtain useful data
    concerning my study and knowledge.

    my page: http://faceicon.site50.net
    My page > affect

    ReplyDelete
  89. Hello, I enjoy reading through your post. I like to write a little comment
    to support you.

    Here is my homepage; phenomenology

    ReplyDelete
  90. Sy dh mkn byk botol MAB tpi period sy still xnormal.kdg2 2 kali sebln..yg latest period 15 ari..cek doc xde ap2 sakit..kdg2 sy stres je akn kua warna coklat..tpi xbyk..mcm first dtg period..knpa?

    ReplyDelete
  91. salam sis.. sy nak tya la.. mab ni untuk ikhtiar zuriat juga ke? sy ade beli 3botol sbb ade org ckp boleh diamalkan bg sesape yg sukar untuk hamil. kebetulan sy mmg ade masalah period xteratur.. sy xdtg period dlm 3-4 bulan. n kena amek ubat doc baru sy period. skrg sy da makan 12 biji dan sy period. dealer ckp sy kena habiskan 21 biji tu even sy period. so skrg sy nak tya. selepas period kite ade tempoh subur kan. kalo dlm tempoh subur tu sy bersama suami dan masih makan mab adakah peluang untuk sy hamil?? n kalo sy ngan merancang tok hamil sy kena habiskan berape botol mab baru stop ye? sbb sy da setahun kawen tapi blom ade zuriat.

    ReplyDelete
  92. Salam..saya nak bertanya. anak saya fully brestfeed. selamat ke saya amik produk ni untuk anak saya. satu lagi, saya ada amik supplement shaklee untuk tanbah susu, boleh ke saya ambik produk ni bersama produk shaklee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya ada ambil ubat hormon,blh x saya ambil MAB?

      Delete
  93. salam...sy x prnah guna MAb lg dan baru diperkenalkan oleh kawan..sy mengamalkan perancang keluarga secara injection setelah bersalin..anak dah setahun..selama itu sy x pernah period lg walau dulu period sy normal..skrg berat badan dah naik,selera makan mmg bertambah la..pastu jerawat semakin byk..adakah dgn MAB nnti peroid sy kembali normal dan masalah2 berat bdn dan jerawat sy juga dpt di atasi?dan satu lg adakah ianya selamat untuk menjarakkan anak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam...

      Salah 1 fungsi utama Mab adalah utk melancarkan haid. Kita sarankan anda amalkan mab secara teratur. InsyaAllah mampu membantu masalah anda. Mab juga tidak menggemukkan dan boleh menjarakkan kehamilan juga dengan syarat amalkan dengan teratur dan mengikut tip2 yg kita sarankan ya.

      Delete
  94. As salam ,

    Tumpa tanya , berapa belian yg membolehkan saya dapat harga murah sedikit dari harga sebenar atau bagaimana nk jadi pengedar .

    Terima Kasih

    ReplyDelete
  95. Salam..
    Sy pengguna MAB wlaupun bru sebotol alhamdulillah MAB serasi dgn badan saya.. Abes sebotol (21hari ) rest hari kedua sy dh period.. (Sgt banyak) badan rase ringan. Berat pun dh trun 3kg.. Selera mkn kurang..

    ReplyDelete
  96. Salam pn. Sy berminat dgn MAB ni. Cuma sy nk confirmkn bbrp pkara. Sy nak cuba amal utk hamil. Dh 5 thn khwin n ade PCOS. mcm mana caranya utk mkn MAB ni utk sy yg ingin hamil. perlu mkn 21bj jgk ke? Bila bole start mkn. Kena tggu period or bole terus mkn. Kalau sy berterusan mkn berbotol2 ade effect tak kerna sy ingin hamil bukn utk merancg xhamil. Mohon bantu kerana sy berminat cuba MAB ni sbg ikhtiar

    ReplyDelete
  97. Macam mana nk contact dealler dsetiap kawasan.takda no tel.bg nm n letak no tel sng nk contact..
    saia dr kuching srwak.

    ReplyDelete
  98. Salam...mcm mana nak order...

    ReplyDelete
  99. boleh bg no tel dealer kt johor tak..

    ReplyDelete
  100. Salam.. Macam mana nak oder? Ada no whatsap?

    ReplyDelete
  101. salam kak..nk tanyer saya sekrg da nk masuk 4 botol mkn MAB...selama saya mkn saya da silap saya hanya mkn ketika tidak period sahaja dan berhenti stop mkn bile dtg period...sekrg saya da lewat period sepatut nyer saya period sebulan 2 kali...adakah saya boleh pregnant???kalau boleh saya tak mau pregnant dlm masa waktu terdekat kerana anak ke 2 saya sekrg baru nk masuk 7 bulan...arap sis dpt terangkan...pkiran buntu selagi tidak hadir nyer period...

    ReplyDelete
  102. Saya ada ambil ubat hormon,blh x klu saya nk ambil MAB?

    ReplyDelete
  103. Mengandung boleh makan MAB?

    ReplyDelete
  104. Sy baru first time cucuk u 2 bln.ni hari ke lima
    sy berniat nk mkn mab ni.adekah lbh baik sy tunggu expired cucuk sy or trus mkn mab..mn yg lbh baik..skrg bby sy umur 2 bln setengah.mohon pencerahan dr puan.

    ReplyDelete
  105. Hai..sya baru nak ambi MAB..n baru sja mendirikan rumah tangga bulan lalu..period mmg x teratur dr sekolah menengah lagi..nak tnya sikit kalau sya nak merancang utk hamil, adakah dgn kaedah yg sama?..atau cara pengambilannya berbeza?..a bit confuse bila nak bersama kalo ambi produk nie?..

    ReplyDelete
  106. AsSalamualaikum.. saya baru amik MAB ni... dgn niat utk berusah mendapatkan Uriid.period hari ke3 amik MAB... masa hari subur... darah keluar... xbyk tp kehitaman.berlanjutan selama 3 hari.saya terus kn pengambilan jugak... minum air 3L..air kencing pn xde kaler kuning.dah xde kaler gamaknye.sbb minum air bykkkk Sgt.masalah skrng ni. jerawat pulak keluar tanpa henti.. bernanah semua. saya pn skrg ni xtahu nk terus kan MAB atau tidak.. saya mmg ada masalah jerawat ni.tp sekarang makin rancak pulak dia naik...

    ReplyDelete

ORDER FORM

STATUS CUSTOMER
NAME
ADDRESS
CONTACT NUMBER
EMAIL ADDRESS
ITEM ORDER & QUANTITY
PAYMENT TO
PAYMENT VIA

Create a web form here

REVIEW ISTIMEWA BERSAMA ' FOOT DETOX PATCH ORIGINAL'

Foot Detox Patch

Kedaibestari.com merupakan pengimport DETOX FOOT PATCH jenama JUNZHIGONG atau dikenali sebagai JUN GONG.
FOOT DETOX PATCH
FOOT DETOX PATCH - BYE BYE TO TOXIN
detox patch
Menawarkan harga runcit, borong dan juga pre-order pada harga yang amat murah dan kompetatif di pasaran. Kami juga ada menjual pelbagai jenis produk berjenama JUN GONG yang lain..

NOW, EVERYONE CAN BUY!!

HATI-HATI DENGAN PRODUK PALSU YANG MENGGUNAKAN NAMA JUN GONG!!!!!
KINI TELAH MEREBAK DI PASARAN MALAYSIA BERJUTA-JUTA KEPING SEBULAN..!!!
DETOX FOOT PATCH


Untuk lebih detail, sila klik pada gambar.

BACKLINKS

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Free SEO Tools

Qaira Tsamaratulqolbi
My Ping in TotalPing.com
Blogged.my
Ping your blog, website, or RSS feed for Free
http://feeds.feedburner.com/KedaiBestari"




Subscribe in a reader

.