Menjalankan perniagaan produk kesihatan lelaki dan wanita secara atas talian pada harga yang terbaik. Juga menawarkan program DROPSHIPPING bagi yang berminat memulakan perniagaan atau menambah produk-produk jualan anda. Kami juga pemborong & pengedar aktif untuk produk lain seperti CADAR, TELEKUNG, DINNER SET, PAKAIAN SUKAN, KRAFTANGAN DAN TUPPERWARE.

Cadar Eksklusif FROZEN

Cadar Eksklusif FROZEN
Cadar Eksklusif FROZEN untuk anak-anak anda. Cepat sebelum stok licin. Super duper hottt..!!!! Material - COTTON Cadar Kartun Murah dan Original - FROZEN SMS / WASSAP / TELEGRAM - 019-2696917

JUS PERAWAN PLUS COLLAGEN Deherbs

KEMBALI DARA.. KEKAL RAPAT DENGAN JUS PERAWAN


Khasiat Juice Perawan DeHerbs :

1) Merawat masalah keputihan & haid yang tidak teratur.
2) Menaikkan tulang punggung & payudara wanita agar lebih montok & anjal.
3) Menyuburkan rahim & peranakan wanita ( baik untuk yang sukar mendapatkan zuriat).
4) Menegang & mencerahkan kulit.
5) Melambatkan proses monopous.
6) Memberikan tenaga & memperbaiki sistem dalaman wanita.
7) Meningkatkan sistem imunisasi.
8) Mengurangkan senggugut.
9) Mengeratkan hubungan suami isteri
10) Sesuai untuk gadis & wanita yang sudah berumahtangga.
11) Sesuai untuk gastrik.
12) Boleh diminum walaupun dalam pantang.
13) Memperbanyakkan air susu.


Kandungan Juice Perawan DeHerbs :-
Kacip Fatimah, Manjakani, Pueraria Mirifica, Acai Berry, Kurma, Madu, Roselle, Delima, Kolagen & Air Bertapis.

Cara guna Jus Perawan Deherbs :-
1) Ambil 2 sudu setiap pagi & malam. Minum banyak air putih.
2) Tidak digalakkan bagi wanita yang sedang mengandung & ketika dalam haid.
3) Simpan di tempat sejuk selepas dibuka.

HARGA PASARAN : RM35.00
HARGA KEDAI BESTARI : RM32.00
250ml/btl

Tag: jus perawan deherbs, jus perawan murah, khasiat jus perawan, testimoni jus perawan

79 comments:

  1. Saya wani, saya telah berkahwin dan saya amat berminat dgn produk Jus perawan ini..
    Bagaimana saya nk mndapatkan Jus Perwan ini?
    Hubungi saya No.tel 0125129402..

    ReplyDelete
  2. saya eza,saya rasa ingin mencuba,namun keliru sejauh mana akan kaberkesananya.so,berapa lamakah jus ini akan menampakkan kesan?

    ReplyDelete
  3. Saya dari Singapore dah cuba minum juice ni. Ia amat bagus sekali sebab saya tak datang haid dah 5 bulan. Apabila saya minum juice ini dalam 3hari saja, saya sudah datang haid. Saya ingin tahu bagaimana bolih saya dapat produk ini dari Singapore. Thanks

    ReplyDelete
  4. Saya Niza dari KL. Umur 35 tahun. Saya ada diabetes. Sebelum ni saya pernah keguguran pada bulan April 2011 dan sehingga sekarang saya masih belum hamil. Saya baru mencuba jus perawan ni 2 hari. Soalan saya, berapa lamakah saya harus minum jus perawan ini utk lihat keberkesanannya dan adakah ia akan menaikkan paras gula dlm badan saya jika saya minum jus ini?

    ReplyDelete
  5. hai..saya aleeya...saya br jer lepas keguguran pd 27 mac.....dan saya br jer mencuba produk ini....berapa lama jus ini dpt lihat keberkesanannyer..tq...

    ReplyDelete
  6. Sy pun dh try.mmg bst gler

    ReplyDelete
  7. Alamak, saya dah terminum waktu haid. Ada kesan sampingan ka? Masa beli promoter xckp pon xbleh. Kt pek pon xdak tulis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pada saya tak salah kalau minum waktu haid pon...sebabnya, wanita waktu berpantang biasanya akan minum air rebusan manjakani untuk mengecutkan rahim. Bila Rahim kecut, darah kotor banyak keluar..bagus untuk rahim kita.. Tapi saya kurang pasti kenapa ada yang kata tak elok minum waktu datang haid...hmmmmm.. Mungkin ada pakar herba yang boleh tolong jawab??

      Delete
  8. Haid saya slalu xtetap. N lambat datang. Lepas cuba jus perawan, sehari je, esok tu terus dah dtg haid. Alhamdulillah. Harap2 berterusan

    ReplyDelete
  9. umur saya dah 31 thn n ada sorg anak berusia 3 thn...biasa la kan dah jd ibu nie tak serajin zmn anak dara berlulur n mcm2...saya baru cuba jus perawan nie 1 botol... apa yg saya tau ms minum 2 minggu pertama ari tu suami tanya mkn per coz punggung,breast jd montok gebu...kat vagina jd sempit sikit...ktnya bgs...sy sk coz rs kulit lembt n licin jer mungkin sebb kolegen kot...saya dah byk cuba produk lain hasilnya agak lambat...tp yg nie bgs dah la murah berbanding yg lain...cik suami pun kata sanggup support tiap2 bln coz nampak kesan yg cpt n bgs...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam, u msh amalkan jus perawan ni? i baru nak try but as usual nak selidik jugak if the product really work for woman like us... i pun umur 31 n tgh carik the best product yg tak beri effect buruk dan boleh kembalikan badan seperti muda..,tak perlu perfect, as long can make the husband happy and satisfy is much more enough...

      Hope this product can give the best result as u mention..tq

      Delete
  10. boleh tak minum jus dan ambil MAB?

    ReplyDelete
  11. saya ratnah dari indonesia, saya dah komsumsi produk ( Jus dan sabunnya ) ini dan hasilnya sangat menabjukan, respon suami saya sangat bagus dan sekarang saya promosikan pada teman2 saya, dan ternyata banyak yang tertarik. bagaimana caranya agar saya bisa jadi agent penjualan pada produk ini di indonesia.ini no. telepon saya 085299545760. atas bantuannya saya ucapkan terima kasih.

    ReplyDelete
  12. saya liza dr kajang umur 31, dah kawin 5 tahun belum punya zuriat nak tau fungsi produk dan sejauh mn keverkesanan produk

    ReplyDelete
  13. sy lyana dr ipoh dh de ank sorang..8 thn br dpt ank ke 2 setelah minum 1 btl je jus perawan..

    ReplyDelete
  14. Ade x produk tiruan utk Jus Perawan ni di pasaran? Sy takut terbeli produk tiruan...mcm mana sy nk tau produk asli atau tidak?

    ReplyDelete
  15. untuk keputihan berkesan x?

    ReplyDelete
  16. kalau ank dara blh minum x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anak dara pun boleh minum...bukan untuk orang yang dah bernikah saje..sebenarnye,jamu mcm ni mmg elok diamalkan dari anak dara lagi...kesannya pon untuk jangkamasa panjang..cuba lah

      Delete
    2. Saya nk dptkan produk ne.. Tapi dmana yea.. Ssh nk cri produk ne d muar... Ada yg boleh suggest x kt mana nk dptkan produk ne

      Delete
    3. Saya nk dptkan produk ne.. Tapi dmana yea.. Ssh nk cri produk ne d muar... Ada yg boleh suggest x kt mana nk dptkan produk ne

      Delete
    4. Saya nk dptkan produk ne.. Tapi dmana yea.. Ssh nk cri produk ne d muar... Ada yg boleh suggest x kt mana nk dptkan produk ne

      Delete
    5. Janna Aina, awk dh dpt kn produk tersebut ker? Kalo belum, blh dpt kn dr sy... Utk berhubung blh, call/sms/whatsapp sy ke 0139223152

      Delete
  17. org kata, jus perawan sesuai untuk diet???? betul ka????? n menambah tenaga daripada kelesuan.. sy sangat igin tahu..

    ReplyDelete
  18. boleh tak minum jus perawan ni dan dherbs premium diet bersama...ada apa2 kesan tak?

    ReplyDelete
  19. Tlg bg respon, boleh ke ambil jus perawan ni serentak dgn premium diet

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy br try jus perawan pd awal bln 9,br abis 1botol..pastu cik P sy xdtg..cik P last dtg 21/9..smpai skrg cik P sy xdtg.sy check upt 4x,negetif..nape ye??pelik sy...

      Delete
    2. Sya bru try jus perawan dh hbis 1 btl...tpi yg hairn nya dh nk msk 2mggu priod sya tk brhnti...kejp skit kjp bnyk...risau plk...

      Delete
  20. boleh tak ibu menyusu anak minum jus perawan ni?

    ReplyDelete
  21. Sy sdh 1 thn brmh tangga n blom ada chya mata..n pd ulang taun pkwhwn 1 sy haritu ada kwn y syorkn utk sy cb jus perawan n slps 1bln mcb kesannya memang seperti yang d janjikn.alhamdulillah.apa h plg mgbirakn sy sdh tlps haid sdh bbp hari....d sini sy nk tny kpd phk dherb adakh sy boleh minum lg jus perawan skrnya sy dsahkn mngandung d awl khmilan ini,?n brp bln maseh dbnrkn mgambil jus tersebut?

    ReplyDelete
  22. Guna sudu besar atau sudu kecil ?

    ReplyDelete
  23. kenape banyak komen yg tak di balas?? hmmm....

    ReplyDelete
  24. 1. Saya rasa mcm teruja dari rakan2 semua yg sudah mencuba...saya mcm xcited nak try...cuma saya nak tnya juice ini rasa apa?
    2. Saya menggunakan dherbs beuty soap n krim ajaib mutiara gold...klu di baca risalah nyer tempoh pencerahan dlm masa 7hari...tetapi saya masih mencuba guna tetapi tidak cerah pun??? Memandang kan kulit muka saya gelap kerana sunburn akibat berjemur semasa berkawad utk hari wilayah pd 2 feb 2013...adakah perlu saya menggunakan glow bwhite & mukjizat scrub soap...harap dpt beri penjelasan yg menyakinkan...t.kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sy guna mukjizat soap scrub..utk memutihkan celah2 pelipat dan peha..biasala masa mengandung part2 tu jadi gelap terlebih..mungkin hormon kot..lepas beberapa lama guna sabun ni..mmg da cerah.husband pon tegur...lagi2 bau harum rempah ratus..best:)

      Delete
  25. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  26. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  27. Saya nak tau sejauh mana keberkesanannya..Sebab baca komen2 testimoni, ada yg ok, ada yg xok..boleh terangkan dengan lebih lanjut. Ada satu testimoni yg sy baca, betul ke klu kita berhenti minum jus perawan plus collagen ni, muka akn jd lebih truk? confuse sikit kt situ..hehehe..ppe pun, msih nk tau testimoni lg ramai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak la tak ada kesan apa2 pun law brhenti minum sb dlu sy pun mngamal kn jus nie , lpas tu sy cuba tak bli nak dekat 1 thun ok je pun kesan jus perwan tu tak pernah hilang bahkn dia tak pernh mnecewakn dn tak ada kesan smpingn yg ngatif kesan fositif ada la hehe

      Delete
  28. knapa byk komen x dbls?? saya pun nk cuba ne ,, tlg msj pm saya dkt fb MrsEvans Rabiatul Wahit

    ReplyDelete
  29. Nak tnye bole x minum jus perawan nie skli dengan premium diet gold dlm mse yg sme???ada efek x????

    ReplyDelete
  30. murah ke rm32 ni? knp kat area rmh sy blh dptkan harga rm28?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah, kalau rm28 tu dah kira murah, kat jerteh ni paling murah pun rm30.00 saya jumpe. hehe

      Delete
    2. mybe kedai tu ptong 20% ke pe...sy pn nk try gak jus perawan ni...utk kawal keputihan sy...tp sy jd ragu2 apabila tgk komen2 yg ln setengah kate ok setengah kate tk ok...mcmana ni...

      Delete
  31. saya rasa jus atau jamu tradisional ni tak sesuai untuk semua orang.lagipun sukatan ramuannya bukan dibuat oleh orang profesional. kita selalu terpengaruh dengan testimoni2 yg kononnya bila ambil seolah2 semua masalah kita dapat diatasi. cthnya spt beauty umairah oleh kak ton yg popular sgt kat tv tu..
    kononnya boleh mencegah pigmentasi..malangnya bila ambil terus saya dapat pigmentasi yg sangat teruk...tpi bila komplen biasalah dia akan jawab tak sesuai dgn hormon kita lah dsb...sedih sgt2..maksudnya produk tu tak baguslah..manalah kita tahu ianya sesuai atau tak ngan kita kan.sekarang ni saya tak percaya ngan home product ni yg sukatannya pakai letak2 aje agaknya. entah2 byk steroid...hemm entahlah.klu kita dah kena baru kita tau.

    ReplyDelete
  32. Sy dh mggunakn jus perawan ni 2btol..sy amat bpuas ati kerana kesanyer bgitu cpat n menakjubknn..yg plg istimewa bler bsama ngan suami ....pasti tersenyum puas..jd marilah kte bsama2 mengikat n mnambtkn ati suami dgn minum jus perawan..selamat mencuba..

    ReplyDelete
  33. saya tolong jwabkn semampu yg boleh,setiap produk memerlukan masa untuk btindak didlm bdn seseorang bgantung pada tahap metabolisma dlm bdn dan sebagainya. . . n cepat atau lmbat juga bgantung pada tahap terok atau sebaliknya masalah tsebut. . . . .jus perawan n premium diet perlu di ambil selang sejam spt ambil premium diet jam 9pagi n jus perawan 10pagi.alhamdulillah adik saya baru mencuba satu botol senggugut yg terok tiap bulan dah x der langsung, n period teratur.

    ReplyDelete
  34. Saya ada masalah haid tidak teratur sejak saya anak dara...saya sudah berumahtangga hampir 8 tahun tetapi masih belum dikurniakan zuriat sehingga kini....dalam masa terdekat ini saya sudah 3 bulan tak datang haid dan cek urin test masih negetive....saya cuba makan jus sehari je datang haid tetapi masih belum habis haid apa masalah saya dan cara penyelesaiannya? Adakah ini kesan daripada pengambilan jus ini?

    ReplyDelete
  35. minum ni boleh kuar jerawat tak

    ReplyDelete
  36. Nak tanya...ia ble ketatkan kt py miss V ke.

    ReplyDelete
  37. salam...sy nak tau jugak psl produk nie...btl ke kalo kite amik dia xde efek sampingan...sy pun kdg ade mslh period tp memandangkan umo sy dah 40an mgkn sbb perubahan hormon...so ok ke kalo sy amik jus perawan nie??

    ReplyDelete
  38. Knp byk komen x reply..mcm x btl je produk ne.

    ReplyDelete
  39. SALAM ..SAYA LIEZA DARI MELAKA . SAYA BRU MENGAMBIL JUS PERAWAN NI PADA 1/6/2013 .. AKAN TETAPI PADA 3/6/2013 SAYA DAH DTG BULAN DAN BERLANJUTAN SEHINGGA HARI INI .. SBLM NI JUGAK SY PERNAH KEGUGURAN SEBYK 3 KALI ... ADAKAH NORMAL JIKA HAID SY BERLANJUTAN SEHINNGA LEBIH 10 Hari ???????

    ReplyDelete
  40. sy mintak tlg laa bg satu jawapan yg melegakan ati sy .. sy benar2 ingin tahu

    ReplyDelete
  41. Jus perawan.. ibu menyusu boleh minum ke tak.. sy nk beli nie.... harap maklum balas..

    ReplyDelete
  42. Sapa yg bminat utk dptkan jus perawan blh cntact sy d facebook.com/elmyzul/wassup/sms 01116344355 pn amy.

    ReplyDelete
  43. saya bru habis minum jus ni kira2 seminggu yg lalu utk btl pertama...tapi yg peliknya saya dtg haid yg sedikit bermula 17/08 yg lalu sampai sekarang...x tau nak buat apa...pls,adakah yg pernah mcm ni?

    ReplyDelete
  44. Saya minum jus perawan dalam masa 2hari susu badan semakin bertambah.. terima kasih jus perawan..

    ReplyDelete
  45. Erm....semua komen xdibalas..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pelanggan2 yg dihormati. Jika perlu bantuan teknikal atau pertanyaan lain2 sms kami di talian 019-2696917. Adakalanya kami tak dpt semak setiap komen krn produk kami yg pelbagai jenis. Harap maaf ya.

      Delete
  46. assalamualaikum semua..saya ni anak dara lagi,saya dh cuba makan produk ni dah 4 kotak habis :) alhamdulillah kehiduan saya seharian yang aktif dgn kelas dan sebagainya,saya bertamabh tenaga hari ke hari..saya iku ape yang diarahkan,,pagi sekali,,malam sekali.. n mesti kena minum byk air putih supaya jus yang saya ambil t dapat meresap ke seluruh sel2 badan saya..alhamdulillah...kulit sy cerah,dh kuranng berjerawat,period saya teratur..untuk pengetahuan semua period saya 5,6 bulan sekali dtg..setelah sy dh pakai 4 kotak di herb jus perawan ni,period saya dtg pada 1/9 dan baru2 ni 1/10 :) alhamdulillah..saya gembira....terima kasih d herbs..actualy kakak2 disini,baik korang call terus careline d herbs..mereka sgt baik dan byk membantu menjawab segala masalah sy :)

    ReplyDelete
  47. saya tak nak tipu or cerita mitos jer,kawan2 saya tnya kenpa saya nmpk bertenaga,aktif,muka berseri2...sedangkan sy ni seorang yg tak pernah bermekap ke kelas..saya syorkan pade kawan2..alhamdulillah..mereka mrasakan perkara yang sama...kalau ditnya bab seks..saya belum berkahwin jadi tak tahu bagaimana kesannya..tpi insyaallah dengan izin allah produk ni sgt membantu :) lagipun harganya murah..mampu lah bgi sy student untuk pakai produk ni..lagipun rasanya sedap... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nur Nabila, betul ke produk ne membantu? kalo nak menambah saiz breast berkesan x?

      Delete
  48. Adik dan adik ipar saya telah mengambil produk Jus Perawan dan Jus Arjuna. Alhamdullillah dengan izin Allah baru saja melahir anak perempuan selepas beberapa kali mencuba. Anak mereka yang kedua telah berumur 16 tahun. Saya berumur 50 tahun juga mengamalkan jus perawan untuk kesihatan dan 3 anak2 perempuan saya mengamalkan Glow & White. Jerawat telah berkurangan dan kulit cantik.

    ReplyDelete
  49. Ada commen yg positif ada negatif adoi.... Na cuba tkot pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. ikutkan ramuan dia..rsanya xde ape yg mrisaukn utk mncuba..tp Tuhan je yg tau kli ade rmuan lain dsbalik yg dnytakan..lgipun rmuan2nya mmg sume trbaek mcm delima..roselle bgai..n sy bru stat amalkn 4 hari..mmbantu mnmbah air susu+mrawat smbelit(kesan pd hri yg sma sy amek)..29hb ni baby sy genap sbulan..n sy mmg amalkn set bsalin dherb..tp klu kesan pd kulit ke sex ke mmg xnmpak lgipun..arap2 brkesan gak..n pd yg xnmpak kesan..mmg xsmua produk mmpu beri kesan sma smua org..bla xbkesan xbmkna produk tu xelok..bgntung dgn kr mtabolisma n jnis drah n stuasi msig2..apepun nk sehat nk cntek try n error tu 1 plaburan..n brbaloi bla nmpak kesan..xde kesan bralih plak dgn produk lain..rsanya adatlh cmtu..wallahuaklam

      Delete
  50. sy amek produk ni dlm tmpoh bpantang..btul tmbahkn susu..yg pling best sttle msalah smbelit sy..klu kesan pd kulit ke keanjalan ke..smpitkn yg lggar ke..Tuhan je yg tau...xnmpak lgi hasilnye n xtry lgi coz sy still ade 1mggu lbih tmpoh bpantang. tp credit coz..msalah smbelit settle..

    ReplyDelete
  51. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  52. Nk cbe tp hsbnd ckp nie sume auta...tp sy ykin prdk nie mmg brhsil..wlaupwn x pnh cbe...mcm mne nx bwt...

    ReplyDelete
  53. saya penghidap pcos...bru je habis sebotol...buat msa skarang sy xnmpak hasil lg.. sy try ni sbb biras sy yg syorkan...dy pregy after amek 2 botol jus perawan..sy dh setahun berkahwin...harap2 dpt berita yg menggembirakan

    ReplyDelete
  54. SESUAIKAH DIMINUM OLEH PESAKIT KENCING MANIS?

    ReplyDelete
  55. anak dara boleh minum x? n ada kesan sampingn x?

    ReplyDelete
  56. Saya ada ambil pil perancang bg mengelak hamil ...boleh kah jika saya minum jus perawan?sebab jus perawan dapat menyuburkan rahim.

    ReplyDelete
  57. Blh ke minum jus ni klu ambik pil perancang

    ReplyDelete
  58. Sy blm lg berkahwin ttp sy nak cuba sambil menggunakan pro montok krana dri tips nya mnggunakan jus prwan lbi efektif . Tak papa kaa tu ?

    ReplyDelete
  59. Sya belum pernah menggunakan produk ni,hari ini sya nk beli jus perawan dan lihat hasilnya nanti:-)

    ReplyDelete
  60. Saya pernah minum jus perawan thn lepas. lps tue stop minum sbb kdg2 minum kdg2 lupa. tp kesan nya mmg ok. bab period x tau pula sbb saya xde mslh dn period sy normal. Sexually, it helps alot. :)

    ReplyDelete
  61. Sya baru habis sebotol jus perawan..walaupon dah berumur 48 tahun...bagi saya Jus Perawan memang berkesan...saya galakkan kaum hawa mengunakan Jus Perawan Demi Kebahagian Rumah tangga.

    ReplyDelete

ORDER FORM

STATUS CUSTOMER
NAME
ADDRESS
CONTACT NUMBER
EMAIL ADDRESS
ITEM ORDER & QUANTITY
PAYMENT TO
PAYMENT VIA

Create a web form here

REVIEW ISTIMEWA BERSAMA ' FOOT DETOX PATCH ORIGINAL'

Foot Detox Patch

Kedaibestari.com merupakan pengimport DETOX FOOT PATCH jenama JUNZHIGONG atau dikenali sebagai JUN GONG.
FOOT DETOX PATCH
FOOT DETOX PATCH - BYE BYE TO TOXIN
detox patch
Menawarkan harga runcit, borong dan juga pre-order pada harga yang amat murah dan kompetatif di pasaran. Kami juga ada menjual pelbagai jenis produk berjenama JUN GONG yang lain..

NOW, EVERYONE CAN BUY!!

HATI-HATI DENGAN PRODUK PALSU YANG MENGGUNAKAN NAMA JUN GONG!!!!!
KINI TELAH MEREBAK DI PASARAN MALAYSIA BERJUTA-JUTA KEPING SEBULAN..!!!
DETOX FOOT PATCH


Untuk lebih detail, sila klik pada gambar.

BACKLINKS

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Free SEO Tools

Qaira Tsamaratulqolbi
My Ping in TotalPing.com
Blogged.my
Ping your blog, website, or RSS feed for Free
http://feeds.feedburner.com/KedaiBestari"




Subscribe in a reader

.