Menjalankan perniagaan produk kesihatan lelaki dan wanita secara atas talian pada harga yang terbaik. Juga menawarkan program DROPSHIPPING bagi yang berminat memulakan perniagaan atau menambah produk-produk jualan anda. Kami juga pemborong & pengedar aktif untuk produk lain seperti CADAR, TELEKUNG, DINNER SET, PAKAIAN SUKAN, KRAFTANGAN DAN TUPPERWARE.

REVIEW ISTIMEWA BERSAMA ' FOOT DETOX PATCH ORIGINAL'

Foot Detox Patch

Kedaibestari.com merupakan pengimport DETOX FOOT PATCH jenama JUNZHIGONG atau dikenali sebagai JUN GONG.
FOOT DETOX PATCH
FOOT DETOX PATCH - BYE BYE TO TOXIN
detox patch
Menawarkan harga runcit, borong dan juga pre-order pada harga yang amat murah dan kompetatif di pasaran. Kami juga ada menjual pelbagai jenis produk berjenama JUN GONG yang lain..

NOW, EVERYONE CAN BUY!!

HATI-HATI DENGAN PRODUK PALSU YANG MENGGUNAKAN NAMA JUN GONG!!!!!
KINI TELAH MEREBAK DI PASARAN MALAYSIA BERJUTA-JUTA KEPING SEBULAN..!!!
DETOX FOOT PATCH


Untuk lebih detail, sila klik pada gambar.

T-SHIRT, SELIPAR, BEG UNCANG, COIN BAG, POUCH BEG ANGRY BIRD SERIES


Khas untuk peminat-peminat fanatik 'ANGRY BIRD', kami tampilkan beberapa koleksi peribadi EKSKLUSIF karekter kartun kegemaran anda sebagai koleksi ataupun untuk kegunaan harian. Antaranya adalah seperti SELIPAR, BEG SANDANG, POUCH BAG, BEG UNCANG, COIN BAG dan juga T-SHIRT. Sila beritahu kami untuk tempahan ya. Sangat-sangat hottttt baru keluar dari oven!!! JADILAH YANG PERTAMA DI KALANGAN RAKAN-RAKAN ANDA YANG MEMILIKINYA.... (Produk Dropshipping)

SELIPAR ANGRY BIRD





Selipar untuk kegunaan dalam rumah atau bilik. Sangat lembut dan selesa dipakai.

Material - Plush
Size - Free Size/dewasa
Color - Seperti dalam gambar

Harga - RM15.00/pair
BORONG - RM9.00 / 1 PCS
Min 6 pcs

BEG SANDANG BELAKANG ANGRY BIRD
Beg edisi eksklusif angry bird yang sangat comel dan mudah dibawa ke mana jua sekiranya tak memerlukan anda membawa terlalu banyak barang-barang peribadi anda yang lain. Sangat sesuai untuk kanak-kanak malah dewasa sekalipun.

Material - Plush
Size -
Color - Seperti dalam gambar

Harga - RM30.00
BORONG - RM18.00/ 1 PCS
Min 6 pcs

SOFT BAG / POUCH BAG ANGRY BIRD
Zip utama...

Zip kedua.. luar






Saiznya yang agak sederhana dan mudah di pegang. Boleh memuatkan pen atau pensil dan pelbagai barang-barang peribadi anda seperti make-up, handphone, kamera digital, anak kunci, duit syiling atau kertas, gula-gula dan lain-lain lagi.. Dapatkan design angry bird ini sekarang!!! Pasti anda lebih bergaya daripada rakan-rakan anda!

Material - Plush
Size - 13cm x 19cm
Color - Seperti dalam gambar

Harga - RM12.00/each
BORONG - RM8.00 / 1 PCS
Min 6 pcs

POCKET BAG / BEG UNCANG ANGRY BIRD


Juga dikenali sebagai beg uncang angry bird, dengan saiznya yang agak sederhana, anda boleh menyimpan barang-barang peribadi anda seperti IC, wang, handphone, MP3, MP4, kamera digital, anak kunci, gula-gula dan sebagainya.

Material - Plush
Size - 15cm x 16cm
Color - Seperti dalam gambar

Harga - RM9.00
BORONG - RM6.00 / 1 PCS
Min 6 pcs

COIN BAG - DUAL ZIP ANGRY BIRD



Sesuai untuk menyimpan handphone, syiling, IC, anak kunci juga sesuai untuk kanak-kanak. Siap bertali untuk memudahkan silang di badan.

Material - Plush
Size - 12cm x 14cm
Color - Seperti dalam gambar

Harga - RM10.00/each
BORONG - RM7.00 / 1 PCS
Min 6 pcs

COIN BAG - SINGLE ZIP ANGRY BIRD

Datang sekali dengan tali untuk silang di badan. Juga ada tempat nak selitkan IC jika nak kluar santai dengan kawan2 dengan membawa yang perlu sahaja seperti duit dan anak kunci.

Material - Plush
Size - 12cm x 14cm
Color - Seperti dalam gambar



Harga - RM10.00/each
BORONG - RM7.00 / 1 pcs
Min 6 pcs

Dapatkan sekarang produk-produk Angry Bird yang memang sangat unik dan menarik.
Pemborong-pemborong dialu-alukan untuk bersama kami memasarkan produk Angry Bird ini.

BEG SEKOLAH

  


PENSEL BOX










COIN POUCH 




KEYCHAIN





KID STATIONERY

 


 



 









113 comments:

  1. berapa harga untuk semua barang2 angry bird ni?? sy berminat sila email sy jujusyam@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. berapa harga untuk semua barang2 angry bird ni?? sy berminat sila email sy secepat mungkin bella_luv@ymail.com

    ReplyDelete
  3. berapa harga untuk angry bird ni? kalu satu set mcm mane?

    ReplyDelete
  4. ko niaga ape nih harga brg2 angry bird tu takde pun apela...

    ReplyDelete
  5. Jika nak tau harga, email sy.. xde masalah utk berikan senarai harga termasuk harga borong. Semua org pun buat mcm tu..
    Tapi kalo setakat masuk tengok pastu bagi komen nak kondem org, tak berani pula pakai nama sendiri, sy kira anda tak serius utk bertanya apatah lagi nak beli.. Betulkan niat dulu.. TK

    ReplyDelete
  6. salam,
    ada x jual bantal angry bird yg leh letak dlm kete..bantal segi empat.. yg warna hitam kelabu..

    Siti
    putrajaya

    ReplyDelete
  7. salam.brape yer harga 1 set nie semua...?? boleh x hantar katalog produk angry bird nie jer.. beserta harga borong.. sbb saya berminat nak jualkannya.. email pada putriey_ryryn@ yahoo.com

    ReplyDelete
  8. nak tau harga utk borong n retail.
    emel katalog/quo to: pureluv12@gmail.com

    ReplyDelete
  9. Asalamualaikum / Salam Sejahtera Wahai Kedai Bestari..

    Berminat sesgt..

    Sila e-mailkan saya katalog beserta harga borong dan minimum belian utk setiap barang..

    Kalo ada t-shirt lagi cun.. Sila tolong bg rege utk sume produk yg Encik / Puan ada.. Sekali kos penghantaran ke Johor Bahru k..

    dakmuo@gmail.com

    tocey2...

    ReplyDelete
  10. assalammualaikum, saya berminat ngan produk2 ni...boleh emailkan saya katalog ngan harga borong dan minimum belian untuk setiap barang termasuk kos pos untuk sarawak.saya juga nak tau harga untuk setiap jenis produk angrybirds yang puan ada.terima kasih (^^)

    beauty.health.on9@gmail.com

    ReplyDelete
  11. brapa harga beg sandang angry bird?

    ReplyDelete
  12. emel me da price!!! i want it! pink.kcgpis@gmail.com

    ReplyDelete
  13. Salam..pelajar saya sedang membuat jualan untuk kawan2 mereka yg akan menduduki pme. Berminat utk tahu harga. Boleh pm kat saya di email ini? nsh5866@yahoo.com. Terima kasih byk2.

    ReplyDelete
  14. Salam cikgu.. sila cheak email ye.. thanks

    ReplyDelete
  15. saya berminat nak beli borong boleh x bagi harga untuk semua barang tu..email kat saya:scorea_world@yahoo.com

    ReplyDelete
  16. salam...pencil case or mug x de ke?

    ReplyDelete
  17. salam tuan rumah, boleh tolong emelkan senarai harga borong, dropship ke ? emel saya alamonline.net@gmail.com ...terima kasih ya.

    ReplyDelete
  18. emailkan saya harga borong untuk semua produk di atas ye..suhaimirosti@yahoo.com.thanks.

    ReplyDelete
  19. Salam lebaran...

    Boleh email kat saya harga utk semua produk angry bird..thanks..

    tantari10@yahoo.com

    ReplyDelete
  20. Salam...

    Boleh email kat saya harga utk semua produk angry bird tak?..thanks..

    iriz.najwa87@gmail.com

    ReplyDelete
  21. boleh emelkan sy harga semua brg di atas...kalau ada barang lain contoh cm seliper ke mug ke??sy sangat berminat...tolong emelkan ke cikteddy91@yahoo.com...klau boleh secepat mungkin...

    ReplyDelete
  22. email pada saya harga jual dan borong semua produk angry bird. tq :) irysent@gmail.com

    ReplyDelete
  23. salam.tolong send kat saya senarai harga borong untuk produk2 angry bird.thanks..ini email saya.naruto_nike@yahoo.com

    ReplyDelete
  24. hai,saya nak quotation untuk semua barangan angry bird email janeferdinand@gmail.com thanks

    ReplyDelete
  25. naruto_nike@yahoo.com, janeferdinand@gmail.com .. Sila check inbox ye.. :)

    ReplyDelete
  26. brapa harga 2 smua? sy dop kelantan...camne nk tempah on9? ni email sy
    fahriizham@yahoo.com

    ReplyDelete
  27. salam..boleh bagi saya sebutharga bagi bantal,keychain,porchbeg,selipar dan yang lain2..kalau boleh segera..tq..yam_wlf@yahoo.com

    ReplyDelete
  28. salam..boleh emailkan saye harga barang agry bird ni..berminat untuk beli on9....ni email saye...munie_21@yahoo.com

    ReplyDelete
  29. as salam, boleh emailkan harga semua barang2 angry birds n harga borong sekali ye.

    kaykaysr@gmail.com

    Tq

    ReplyDelete
  30. salam..
    boleh htr harga borong?
    khai_dmw2003@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  31. salam.. boleh sy tau harga borong utk barang2 di atas.. serta kos pos sekali... ni email sy miszbeyond@gmail.com tq yer..

    ReplyDelete
  32. salam..email sy harga borong..klu da t-shirt lg nk tq^^ barucraw@gmail.com

    ReplyDelete
  33. salam...blh emailkan katalog ke ss_ellyzam@yahoo.com...tq

    ReplyDelete
  34. nak tau semua harga...email nourieib@gmail.com

    ReplyDelete
  35. Slm sejahtera,minat ssangat...blh email harga borong setiap items ke- koee77@yahoo.com

    ReplyDelete
  36. salam.seliper angry bird tu bpe rm eh sepasang?

    ReplyDelete
  37. emelkan sy harga. tq. hyundai_hikari@yahoo.com. sy berminat nk jd agen dropship puan. sy dh emel data tp tiada balasan dr pihak puan. harap balas yea.

    ReplyDelete
  38. as salam boleh emailkan saya senarai harga semua koleksi angry bird ni. anak2 sy minat sgt ngan koleksi angry bird - emailkan ke
    fizahnmy75@yahoo.com tq

    ReplyDelete
  39. salam.. sy nak ada offer tuk awak.. klu berminat add sya kat FB Qisya Adelia Medina.. ada event kat skolah.. klu awak area shah alam n berminat let me know yer

    ReplyDelete
  40. Tlong emelkan saya harga Dan Senarai angry birds tq qistinaku@gmail.com

    ReplyDelete
  41. tlg emailkan harga brg2 angrybird serta cara2 untuk menghubungi.. TQ
    email : effalinamaznan@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  42. salam.brapa harga untuk baju angry bird?b0leh e-mailkan katal0g dan harga kat wani93_peace@yahoo.com.my..tq

    ReplyDelete
  43. salam...sy berminat sgt nk jd agen dropship..blh emailkn sy syrt2 nk jd dropship, katalog & hrga bg semua brgan angry bird..klu blh secepat mungkin..
    shamida33@yahoo.com

    ReplyDelete
  44. AsSalam, boleh x email katalog...dekat hanisah8184@yahoo.com
    klu boleh nak tau sekali, klu nak beli borong berapa pcs ke atas?

    ReplyDelete
  45. ada patung angry bird ka?

    ReplyDelete
  46. slm..emailkn sy quotation..tq..luvkyra@yahoo.com

    ReplyDelete
  47. emailkan kat i tetty1810@yahoo.com

    ReplyDelete
  48. Ada kipas tangan or pen angry birdx? berminat beli borong, pls send katalog/price ke rahmanrozie@yahoo.com

    ReplyDelete
  49. saya nak sebut harga utk semua barangan angry bird dan emailkan pd saya ynorlehan@yahoo.com...TQVM

    ReplyDelete
  50. salam,
    tolong bg quotation utk t-shirt angry bird,sy b'minat nk beli...skrg sy ada stock tp ckit je...bg full details ye t'masuk harga & min qty.
    tq
    email:miera1395_2017@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  51. assalamualaikum,boleh saya tanya dimana kedai bestari ini terletak saya ingin membelinya.
    harga mahal tak?sila beritahu harga setiap barang kerana saya ingin membelinya.

    jika puan/encik mempunyai fb sila add saya yang bernama zahra SKBM

    ReplyDelete
  52. salam . .
    klu nak beli pembayaran mcamana? kedai ni area mana?

    ReplyDelete
  53. sy berminat nak beli soft bag ni. . mcmana nak beli? alia_syazana@yahoo.com

    ReplyDelete
  54. salam.. sy berminat dgn barangan ini.. boleh emelkan harga borong pada za_170480@yahoo.com

    ReplyDelete
  55. salam.. boleh emelkan harga pada apen_kk@yahoo.com

    ReplyDelete
  56. salam boleh email list harga borong pada saya ke mrisha007@gmail.com , terima kasih

    ReplyDelete
  57. salam... saya nak jadi agen dropshipping? roslinayunos@yahoo.com

    ReplyDelete
  58. saya nak jadi agen dropshipping myasia.crreativepower@gmail.com

    ReplyDelete
  59. Asalamualaikum

    Berminat sesgt2..

    Minta tlg e-mailkan saya katalog beserta harga borong dan MOQ utk setiap barang..

    Mintak tolong bg rege utk sume produk yg Encik / Puan ada.. Sekali kos penghantaran ke Perak..

    famy1978@gmail.com

    tengkiu...

    ReplyDelete
  60. qistinadarwisy@yahoo.com
    tolong emailkan saya katalog...
    especially t-shirt

    ReplyDelete
  61. please email senarai barang harga borong ye.. untuk barang AB.. tq.. email di exkanuar@yahoo.co.uk

    ReplyDelete
  62. hi... t-shirt xde pic yer??? bule pm price 4 angry bird t-shirt...
    my.zyana.lycos85@gmail.com

    ReplyDelete
  63. salam..ada tak pic sandal/sliper angry bird yg boleh di pakai di laur rumah?

    ReplyDelete
  64. salam,

    saya b'minat nak borong brg2 angry bird tu..klu nak borong blh campur2 tak? pls emel saya ya detail harga borong suma..tq

    dhonestkaseh@gmail.com

    ReplyDelete
  65. Salam, apa syarat nak jadi agen kedai bestari? Tolong emailkan di nakduit.free@gmail.com.tq

    ReplyDelete
  66. salam..sy dr kelantan..sy nk tnya no alamat kdai anda? adakah anda mpunyai caw.d gm plaza?
    tlg email sy kt chema_0101@yahoo.com

    ReplyDelete
  67. Assalamualaikum,,saya ray dari damansara.. saya berminat dgn accessories yang dipamerkan,sekiranya tiada apa-apa email kan katalog angry bird dengan secepat mungkin di alamat e-mail saya litlerockers89@yahoo.com.my,,
    mungkin urus niaga kite akan berjalan dengan lancar selepas ini,,terima kasih

    ReplyDelete
  68. Salam..saya Firdaus dr sabah & saya amat berminat dengan barangan Angry Bird seperti di atas..Kemungkinan besar saya akan membuat tempahan seperti Selipar, Soft Bag, Pocket Bag, & Coin Bag-Dual Zip..so saya ingin tahu berkenaan dengan cara penghantaran & juga kos penghantaran ke sabah??Kalo ada catalog barangan Angry Bird emailkan ke firdausnaza@yahoo.com TQ..

    ReplyDelete
  69. klu sy nk bli selipas tu hanya 2 psg...hrga untuk postage bape ek??

    ReplyDelete
  70. Saya berminat dengan barang2 angry bird....jika ade katalog or gambar beserta harga secara borong..boleh la email ke asikin_1312@yahoo.com..sekian, terima kasih

    ReplyDelete
  71. Jika ada catalog Angry Bird tolong email kan ke firdausnaza@yahoo.com.

    ReplyDelete
  72. sila emailkan katalog harga borong-normizulkifli@yahoo.com

    ReplyDelete
  73. salam..boleh email kan pd sy semua brg ini utk diborong.sgt berminat .terima kasih :)

    ReplyDelete
  74. Assalamualaikum, bole emailkan kepada saya juga harga borong brg2 ni- mmeza_r@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  75. Tolong email harga borong dan katalog brg2 angry birds.Saya berminat nak beli borong.my email : nilzab73@yahoo.com

    ReplyDelete
  76. tlg emel katalong n harga borong di pitri_fiqry@yahoo.com.my.tq

    ReplyDelete
  77. pembetulan...putri_fiqry@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  78. saya berminat jugak.. mnta emailkan katalog b'sama harga brg-brg tu skali..email : none_tony09@yahoo.com

    ReplyDelete
  79. email katalog utk borong kdp sya cybermall80@gmailcom

    ReplyDelete
  80. Asalamualaikum / Salam Sejahtera Wahai Kedai Bestari..

    Berminat sesgt..

    Sila e-mailkan saya katalog beserta harga borong dan minimum belian utk setiap barang..

    Kalo ada t-shirt lagi cun.. Sila tolong bg rege utk sume produk yg Encik / Puan ada.. Sekali kos penghantaran ke Johor Bahru k..

    emailkn kt sy azman03@yahoo.com

    ReplyDelete
  81. Assalam,saya nak jd agent dropshipping,emaikn saya mahdiena307@gmail.com terima kasih

    ReplyDelete
  82. Assalamualaikum..
    Saya berminat untuk jd agen tuan. sila emelkan detail ttg harga dropship dan borong ke peach2biru@gmail.com.
    terima kasih dan wassalam

    ReplyDelete
  83. slm...sy brmnt dgn produk angry bird...bleyh tlg emel kt sy katalog yg ade sume hrga borong utk bli produk angry bird nie ye...n cmne cas pghntrnnye,sy dok kt bdr sri damansara je... nie emel sy nurfaezatulfarhana@yah00.com.

    ReplyDelete
  84. Salam tuan/puan..
    mohon diemailkan kepada saya di :
    pcd061_zuhairi@yahoo.com
    019-9435063
    p/s : senarai harga secara borong untuk kesemua barangan angry bird dan barangan lain dr stokis tuan/puan kerana saya berminat untuk menjalankan perniagaan runcit di kemaman,trg..sertakan sekali lokasi / perkhidmatan y pihak tuan/puan sediakan..sekiranya perlu,saya boleh ambil distokis tuan.puan sekiranya lokasinya x keberatan..
    terima kasih untuk segala perkhidmatan yang diberikan..

    "HIDUP DIKOTA BESAR MATA KENE LIAR CARI PELUANG "

    ReplyDelete
  85. salam,
    saya berminat dengan semua barangan angry birds ni, tolong emailkan katalog beserta dengan harganya sekali yea,
    email:erra881006@yahoo.com
    terima kasih..

    ReplyDelete
  86. assalamualaikum..saya b,mnat brgan d,atas..tlg emailkn saya katalog & hrga borong s,kali..bpe kos p,hntaran klu tawau sabah..emailkn di "manjariasyg@yahoo.com"..terima kasih.

    ReplyDelete
  87. nak tau semua harga borong barangan agry birds serta kos penghantaran. email aiza_1010@yahoo.com terima kasih

    ReplyDelete
  88. smua sya PNYA X ADA HK ARNG LN NK AMBK.

    ReplyDelete
  89. Asm, sy bminat barangan angry bird, boleh
    tolong email semua harga ni...
    . Jazakumullah

    ReplyDelete
  90. Asm, s bushra. Nanti tlg email kat: bushrawan@gmail.com. Jazkumullah

    ReplyDelete
  91. saya berminat dgn brg2 ni ada x baju tidor angry bird email kat saya zellaheila@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  92. salam

    saya ingin tahu harga borong untuk kesemua jenis barangan angry bird... bercadang untuk berniaga kecil-kecilan di asrama je...saya student...

    email saya ...

    iqwan99@yahoo.com

    ReplyDelete
  93. askum..

    saya juga becadang ingin berniaga di kolej saya.. student .. dan saya juga ingin tengok catalog.. tq

    emeil : Rainzelmo@gmail.com

    ReplyDelete
  94. berminat dgn uncang angry bird..if nk borong lebih dr 20 beg..braper yer.. fyzahjoe@yahoo.com

    ReplyDelete
  95. Salam...email kat saya senarai harga borong sume koleksi angry birds yg u ada...URGENT.tq

    raifziani@gmail.com

    ReplyDelete
  96. Salam...email kat saya senarai harga borong sume koleksi angry birds yg u ada...URGENT.tq

    raifziani@gmail.com

    ReplyDelete
  97. Sila emel saya senarai harga borong semua koleksi angry bird ya.. justmerina@ymail.com

    ReplyDelete
  98. salam....boleh tolong email kn sume harga barang yg boleh di ambil secara borong kepada sy...kerana sy ada tapak di uptown sri rampai...
    kurt.amri@yahoo.com

    ReplyDelete
  99. boleh emailkan harga borong barang angry bird.URGENT.TQ
    faezahmaarof@yahoo.com

    ReplyDelete
  100. Assalam. Boleh email senarai harga borong produk angry bird terbaru. Saya minat bantal, pencil box, tuala, t-shirt, beg sekolah, beg sandang dan segalanya tentang angry bird. Please email me suterawangi@gmail.com. Tq..

    ReplyDelete
  101. As salam, boleh emel sy? Sy bermnat untk dr0pship:-) emel sy, amie_blurp@yahoo.com

    ReplyDelete
  102. As salam, boleh emel sy? Sy bermnat untk dr0pship:-) emel sy, amie_blurp@yahoo.com

    ReplyDelete
  103. As salam, boleh emel sy? Sy bermnat untk dr0pship:-) emel sy, amie_blurp@yahoo.com

    ReplyDelete
  104. saye berminat untuk dropship juga,,boleh emailkan harga n detail,..?

    ReplyDelete
  105. saya berminat emailkan harga detail n pic harga borong ke ikhwanrazin@yahoo.com t.q

    ReplyDelete
  106. Brminat utk jd ejen dropship...blh pm sy hrga n syarat2 helenahalim_lim@yahoo.com

    ReplyDelete
  107. Salam. Boleh ke tempah key chain jenama sendiri utk buat cenderahati yg murah2 tu. Tolong e-mail pd saya ibuhomestay@gmail.com

    ReplyDelete
  108. berminat dgn kid stationery email kpd liena4120@gmail.com utk 20pcs

    ReplyDelete
  109. berminat dgn kid stationery email kpd liena4120@gmail.com utk 20pcs

    ReplyDelete
  110. Puan, emel pd misjijah76@yahoo.com detail price. Tqvm.

    ReplyDelete
  111. Salam puan, bole email sy harga lengkap untuk harga borong semua barang... Email sy ariasputera@ovi.com

    ReplyDelete

ORDER FORM

Name:
ADDRESS
CONTACT NUMBER
Email Address:
ITEM ORDER & QUANTITY
PAYMENT DETAIL MAYBANK
CIMB
BANK ISLAM

This online form was provided by Freedback.

BACKLINKS

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

Free SEO Tools

Qaira Tsamaratulqolbi My Ping in TotalPing.com
Blogged.my

Ping your blog, website, or RSS feed for Free